personel maaş programı

İşçi Nakli

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan altuger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
firmamızın merkez adresi kozyatağındadır.ve firmamızın gebze dilovasında halen yapılmakta olan inşaaatı vardır.inşaat bitme aşamasındadırbu inşaatla ilgili iskan ruhsatı almak isterken sskdan temiz kağıdı alınmak isterken hesapnan işçi ücretlerinin az olduğu öne sürülerek temiz kağıdı verilmemiştir.ssk işçi ücretlerindeki bu eksikliği merkez adresimizden 20 kadar kişiyi inşaatın olduğu yeri şube göstermek suretiyle nakil gösterebilir miyiz.inşaat bittiğinde de tekrar merkez adresine devir yapabilir miyiz.

Ynt: işçi nakli

İnşattın ssk işyeri numarası farklı olduğuna göre, Merkezden çıkış inşaata giriş yapın.

benimde inşaat işiyle uğrasan müsterilerimde izlediğim ve uyguladığım metot işcileri biten işten devam eden işlerimize kaydırarak işcilik konusunda herhangi bir sorun yaşamamak.nitekim sorunda yaşamadım şuana kadar işciliklerde.yani işcileri inşaata gösterebilirsin.böylece inşaatın işcilik hesabını eksik kalmadan tamamlıyabilirsin.

sayın naneana faaliyet konumuz inşaat değil kimyevi hammadde alım satım. soner bey bayan işçileri nakledebilir miyiz peki

ilk aşamada yapabilirsiniz. ama başka bir faaliyet konusunda çalışanların inşaat işçisi olarak gösterilmesi ssk'nın dikkatini çekerse inceleme ve soruşturma yapabilir. yani başınız ağrıyabilir.
bildiyim bayanları ise ssk inşaat işçisi olarak kabul etmiyor.

inşaata girisini yapanlar varda ben yapmıyorum.bayanın inşaatta ne işi var gibi bir soru ile ssk açısından karsılasmamak için ben yapmıyorum

peki inşaatın farklı bir ilde oluşu sebebiyle merkezden çıkış yapacağımız işçi(kötü niyetle) o ilde çalışmak istemediğini ileri sürerek kıdem ve ihbar tazminatı talep edebilir mi?

eder ve bu onun kötü niyeti değildir. kendisine gösterilen yeni iş ilk iş konusundan farklıdır ve iş kanunu gereği reddetme hakkı var.

Ynt: İşçi Nakli

peki özlük dosyalarında herhangi bir değişikliğe gerek varmı, aynı dosyadan devam edebilirmi?? yani işyeri değişikliği yazısı imzalattırıp ssk dan çıkış ver giriş yapmakyeterli mi ??