fonradar

İşkur Aylık İşgücü Çizelgesi

50 ve üzeri çalışanınız var mı yada iş kur resmi tebligat ile istedi mi?
 
Her biri 50 den az olmak üzere 5 şube var toplamda 100 kişiden fazla. Ben yeni başladım benden önceki en son 2016 temmuzda girmiş çizelgeyi
 
Çalışan sayınız 50 üzeri olduğundan vermek zorundasınız. Vermediğiniz her ay için cezası bulunmakta.
 
Geriye dönük o tarihten mi başlamam gerekiyor bu aydan itibaren mi? Ceza ya da uyarı gelse yaparlardı heralde ne kadar zamanda geliyordur?
 
Siz giriş yapmaya başlayın. En son kaldığı yerden itibaren giriş yapmaya devam edeceksiniz. İşkurdan tebligat gelmediği sürece ceza çıkmaz merak etmeyin.
 
hazır konu açılmışken;
benimde sayım 90,
merkezdeki çalışanların çizelgesini yıllardır düzenli olarak veriyorum fakat 5 mağaza açtım 1 er çalışanım var ay il sınırları içerisinde.
bu 5 kişi için hiç çizelge vermedim, aklıma gelmedi daha doğrusu,
sistemden şube kaydı yapayım dedim, sistem onada izin vermedi.
işkur ile görüşsem ceza v.s. olur mu acaba ?
yoksa önemli değil bırak mı dersiniz ?
 
Ceza falan olmaz. Giriş yapmayın dursun öyle. İŞKUR'dan giriş yapmanı gerektiğine dair tebligat gelirse o zaman girersiniz.
 
Merhabalar,

2017 haziran ayı itibari ile 50 den fazla istanbul sınırı içerisinde personelimiz bulunmaktadır. Daha önce işkur işgücü çizelgesi verildiğine dair bir bilgimiz yoktu.Eski mali müşavirimiz de bu konuda bizi bilgilendirmedi ve kendilerininde verdiğine dair bir bilginiz yok.Şimdi Çizelge verilecek nasıl bir yol izlemeliyiz bize karşı herhangi bir tebliğde bulunulmadı.

Yardımlarınızı rica ederiz.
 
Çalışan sayınız 50 kişiyi geçtiği aydan itibaren zorunlu olarak vermeniz gerekmekte ve bunun için size tebliğ yapılması da gerekmemekte.
 
İşkur ceza konusunda çok sıkıntı yapmıyor. Şu an girsenizde size sıkıntı olmaz.
 
Öncelikle cvplarınız için teşekkürler. Bu tarz işlemleri mali müşavirimiz yapmaktaydı.Eski mali müşavirimizle konuştuğumda daha önce bildirmediklerini söyledi.Pazartesi İşkur'a gidip konuşacağım durumu.
 

Benzer konular

Üst