İşkur Kaydı

Kızıldereli

Katkı Sunan Üye
Slm Kolay gelsin
15.08.08 tarihinde işkur da yeni şifre aldık yani hem kayıt olduk hem de internet şifresi aldık yanlız ssk da açılışımız 2007 nin ağustos ayından beri ssk numaramızı aldık yani 1 yıldır işkura kayıtlı değildik şimdi geçmişe dönük aylık çizelgeleri verebilirmiyiz hangi tarihe kadar geçmişe dönük çizelgeleri gönderebiliriz
Teşekkürler

Ynt: İşkur Kaydı

Kızıldereli ' Alıntı:
Slm Kolay gelsin
15.08.08 tarihinde işkur da yeni şifre aldık yani hem kayıt olduk hem de internet şifresi aldık yanlız ssk da açılışımız 2007 nin ağustos ayından beri ssk numaramızı aldık yani 1 yıldır işkura kayıtlı değildik şimdi geçmişe dönük aylık çizelgeleri verebilirmiyiz hangi tarihe kadar geçmişe dönük çizelgeleri gönderebiliriz
Teşekkürler

Sevgili formdaş

Geçmiş dönemlerdeki işkur bildiriminizi postayla yapmış olmanız lazımdı.geçmişe dönük çizelgeleri internetten ancak içinde bulunduğunuz yılı yani 2008 ocak ayına kadar olanını verebilirsiniz.tabi bununda cezasi var

ferhat

2005 aralıktan itibaren kayıtları girebilirsiniz.işkur aylık cizelge ilk girisinde yukarda zaten yazıyor. şu an ceza kesilmiyor.

Sn, kızıldereli benimde bir sorum olcak işkur kaydıyla ilgili.
İnternet şifresini online kayıt olupmu aldınız yoksa kurumamı gittiniz ? Şifre almayla ilgili prosedür hakkkında bilgi verirseniz sevinirim iyi çalışmalar.

Önce bağlı olduğunuz ilin işkur birimini arayınız. Onlar bazıları kendisi numara vermiş, sonra online müracat ediyorsunuz cep telefonunuza şifre geliyor ve kurum şifreyi aktif hale getiriyor.
İŞkur la görüşerek yaparsanız kolaylıkla çözülür.

İNTERNETTEN kayıt oldum ve cep tlfnuma msj geldi daha sonra işkur dan onaylatıyoruz
yanlız şimdi geriye dönük işlemlerde ceza var mı yok mu ben yok diye biliyorum
şimdi bizim memlekette geriye dönük adam iyi niyetli olup hepsini iyi niyetinden temiz olsun diye gönderir sonra ceza gelince şaşırır hiç göndermeyene ceza gelmez bu olayın başıma gelmesini istemiyorum işkur a sordum ceza yok diyorlar fakat oradaki memura ne kadar güvenebilirim ben diyorum ki en iyisi geçmişe dönük işlem yapmıyayım
Kolay gelsin

cezası şimdilik yokmuş ama olacakmış siz elinizi çabuk tutun..

ferhat ' Alıntı:
Kızıldereli ' Alıntı:
Slm Kolay gelsin
Teşekkürler

Sevgili formdaş

Geçmiş dönemlerdeki işkur bildiriminizi postayla yapmış olmanız lazımdı.geçmişe dönük çizelgeleri internetten ancak içinde bulunduğunuz yılı yani 2008 ocak ayına kadar olanını verebilirsiniz.tabi bununda cezasi var

ferhat

biraz daha araştırıp bilgi verirsek daha iyi olur. Ya da en azından bilmiyorsanız yanlış bilginizi paylaşmayın. Ben 2007 leri de internetten verdim.??

2005/12 döneminden itibaren internetten verilebiliyor
yalnız site çok problemli

işkur sitesinde eğer firmanız 2005/12 önce kurulduysa bu tarihi milat olarak bildirin diyor
ama bir çok firmada 3 yıllık bldirge vermek günler sürer

kimi işkur memurları 2008 başından verin, kimi 2008/08 den itibaren verin diyorlar

Anladığım kadarı ile şu an kandırabildikleri işverenler ile test çalışması yapılıyor. Sistem oturunca kanunda düzenleme yapılarak zorunluluk getirilebilir veya işverenlere ssk'dan alacakları adresler vasıtası ile yazı yollayabilirler.