İşkur Şikayet

Klm eğitim

Sincan klm eğitimde konulara çok ağırlık verilmiyor ayrıca düzen ve disiplin yok kurum vaktinden geç açılıyor hocalar anlattığı konuları kendileri uygulamıyor.

Sanırım siz konu başlığını yanlış anladınız.
Konu işkuru şikayet değil, çalışma hayatında yaşanan sorunlarla ilgili, çalışanın işkura işvereni şikayeti konusu işlenmekte.

Yeni konu açmak istemedim.
İşten çıkarılan personel tazminatını alamadığı gerekçesiyle işkur a gitmiş(tazminatının tamamı henüz ödenmedi). işkur bize 1 ay sonrasına görüşme daveti (gelmemenin cezası 14 bin gibi bir tutar) ve personelin bugune kadarki bordroları da dahil tüm belgelerini asıl ve kopya olarak istiyor. bu tarz durumların sonuçları ne olur bilgi verebilir misiniz?

Yeni konu açmak istemedim.
İşten çıkarılan personel tazminatını alamadığı gerekçesiyle işkur a gitmiş(tazminatının tamamı henüz ödenmedi). işkur bize 1 ay sonrasına görüşme daveti (gelmemenin cezası 14 bin gibi bir tutar) ve personelin bugune kadarki bordroları da dahil tüm belgelerini asıl ve kopya olarak istiyor. bu tarz durumların sonuçları ne olur bilgi verebilir misiniz?

İlk olarak uzlaşma için çağırıyorlar. Eğer tazminatını ödemediyseniz sizden ödemenizi isteyecekler. Eğer kalan tazminatı da öderseniz görüşmeye gittiğinizde ödeme belgelerini götürürseniz sorunsuzca kapanır olay.

Sonuçta işçi gidip bir şikayette bulunmuş. Bunun doğrulunu araştırmak için istiyorlar evrakları. Bakalım gerçekten işçinin dediği gibi mi olmuş diye.