fonradar

İSMMMO'dan yeni bir bildiri

vedatd

Katkı Sunan Üye
Üyelik
2 Tem 2006
Mesajlar
125
Arkadaşlar İSMMMO açıklama yapar mı bilmem ama sanırım açıklama yapsa şöyle bişey olurdu:

TÜRMOB eğitimlerinden herhangi bir ücret talep edilmez iken Kamu Gözetimi Kurumu ortalama 5.000 TL gibi bir ücret talep etmektedir. Ücretin böyle yüksek tutulması birliğimize karşı bir komplo girişimidir.

15 yıl kıdemi olanlara eğitimde öncelik verilmesi birliğimizi bozma çalışmalarından başka bir şey değildir. Hele eğitim sonrası adı ciddi ciddi sınav olan bir eğitime katılım sınavının yapılacak olması ve başarı puanının da 70 olarak belirlenmesi birliğimizin temeline bir saldırıdır.

Biz bu yapılanlara kayıtsız kalmayacağız. Tüm meslek mensuplarına sınavsız belge dağıtılması için gereken her şeyi yapacağımız bilinmelidir. Gerekirse İSMMMO Akademi olarak en azından 10 yıl kıdemi olanlara, pardon tüm meslek mensuplarımıza, fahri denetçilik unvanı vereceğiz.

Birliğimizi bozmak için yeni girişimler içinde bulunanlara buradan diyoruz ki boşuna uğraşmayın, biz bu işin takipçisiyiz. 20 yıl da geçse 50 yıl da geçse takip edeceğiz. Yaşasın birliğimiz!
 
Ynt: İSMMMO'dan yeni bir bildiri

Az önce siteye baktım sınavsız denetim hakkı verilinceye kadar mücadelemiz devam edecek diyorlar. Geç kalmışım. İSMMMO benden önce davranmış.
 
Ynt: İSMMMO'dan yeni bir bildiri

İsmmmo kimler için mücadele edecek onu da yazsaymış keşke, 10 yıllıklar için mi? 15 yıllıklar için mi? Ymmler için mi?
 

Benzer konular

Üst