uyumsoft

İşten çıkış bildirgesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aysun35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyi günler arkadaslar ben insan kaynaklarında yeni çalışmaya başladım size sormak istediğim ;
ekim ayı bordrosunu yaparken bir personelin sigortadan çıkısının 30 eylül tarihinde yapıldığını fakat e bildirgede bu çıkısın gösterilmediğini farkettim. bununla ilgil olarak nasıl bir işlem yapmalıyım bu ay ..

Ynt: işten çıkış bildirgesi

Bordroları yaparken bu durumu farkettiğine göre, e-bildirgede zaten görünmüştür. Bir yanlışlık olmasın. e-bildirge dökümü bordrolara müteakip alınmalı

kişinin çıkısını 30 eylülde yapmışlar sigortadan . eylül ayına ait e bildirgede görünmüyor bu çıkış işlemi. ben ekim bordosunu yaparken kişinin işten çıkış bildirgesini tesadüfen buldum ..

İcmalleri neye göre yaptınız oradan takip etmeniz lazım. İcmaller doğruysa e-bildirge de sorun olmaz diyorum.Aksi halde bordroda hata vardır.

Eylül ayı için İptal yapmanız yada ek bildirge vermeniz gerkebilir bence SSK il müdürlüğü ile bi görüşün.

Ynt: İşten çıkış bildirgesi

Çıkışı verilmemiş işçi için İptal bildirgesi, yine aynı kişi için 30/09 çıkış tarihli Ek bildirgesi vermelisiniz.
Ücretlerde bir değişiklik olmadığı için cezada söz konusu olmayacaktır.
Dilekçe, İptal bildirgesi ve ek bildirgesi ile bağlı olduğunuz Sgk müdürlüğüne müracatınız gerekir.