Merhaba ;
Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
Firmamız bünyesinde daha öncesinde catering firmaları vasıtasıyla yemek verilmekteydi ama mevcut binamızda yemekhane,aşçı ve mutfak gereçleri bulunmakta... Bu sebebten ötürü hem bildiğimiz hem de maliyetin düşürülmesi maksatlı işyerimizde yemeği kendimiz yaptırmak istiyoruz;
1-Kişi başı ücretlendirme veya aylık bir ücretlendirme var mı?
2-Yemek masrafları vergiden muaf mıdır? Gider olarak gösterilebilir mi?
3-Gıda mühendisliği ne gibi durumlarda bulundurulmalıdır ve zorunluluğu var mıdır?
4-Kendi bünyemizde yemek yapabilmek için işçi sınırı var mı?
5-Genel olarak işyerinde yemek vermenin kriterleri nedir?
Acil yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim...
Biraz acemiyim kusura bakmayın yanlış yere konu açmış olabilirim
Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
Firmamız bünyesinde daha öncesinde catering firmaları vasıtasıyla yemek verilmekteydi ama mevcut binamızda yemekhane,aşçı ve mutfak gereçleri bulunmakta... Bu sebebten ötürü hem bildiğimiz hem de maliyetin düşürülmesi maksatlı işyerimizde yemeği kendimiz yaptırmak istiyoruz;
1-Kişi başı ücretlendirme veya aylık bir ücretlendirme var mı?
2-Yemek masrafları vergiden muaf mıdır? Gider olarak gösterilebilir mi?
3-Gıda mühendisliği ne gibi durumlarda bulundurulmalıdır ve zorunluluğu var mıdır?
4-Kendi bünyemizde yemek yapabilmek için işçi sınırı var mı?
5-Genel olarak işyerinde yemek vermenin kriterleri nedir?
Acil yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim...
Biraz acemiyim kusura bakmayın yanlış yere konu açmış olabilirim