uyumsoft

İtiraz Edip Sonuç Alan Var mı? Sınav Sonucuna İtiraz Edince Ne Olabilir ? Sizce....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nurbanu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Arkadaşlar biraz önce tesmer'i aradım itiraz sonuçları ile ilgili bu hafta içi açıklanması bekleniyor elimize gelen bişey yok dediler.Sanırım bu hafta içi açıklanır da rahatlarız.

açıklasınlar da müjde bekleyen arkdaşlar inşallah rahatlar.
ancak benim bir beklentim yok.
itiraaz ettim ki tepkim belli olsun ..... 50 en kötü 45 almam gereken yerden 20 aldığım için...
böyle giderse 100 yap 50 bekle olacağız çünkü

Arkadaşlar itiraz sonucunu öğrenen var mı ? 1 ay sonra diyorlar ama 1 ay sonra yayınlamıyorlar bu nasıl iş, sınava iki hafta kalamı açıklayacaklar!

2 ay sınavın açıklanmasını bekle 2 ay itirazın sonucunu bekle, bir sonraki sınava çalışmamızı istemiyorlar galiba.

açıklamasınlar daha iyi tadı tuzu kalmadı nasıl bir kurum bu tesmer anlamadım sınav sonucunu açıklayacaklarda bizde duruma göre hareket edecez allah bilir bunlar aralık dönemindeki sınavlar için itirazları 3 gün önce açıklarlar diye düşünüyorum

İnanın 3 dersim var ama içimde zerre kadar çalışasım yok çünkü itiraz sonuçlarına odaklanmış durumdayım ya değişirse diye yasal olan süresi 1 ay içinde açıklanması ama bunlar her zaman olduğu gibi yine geç açıklarlar olan yine bize olur zaman kalmaz çalışamayız yine kalırız bunlar da cepleri doldurur zaten onların da amacı bu bizi uyutup paraları toplamak...

dün sınav başvurumu yaptım. kendi adıma itirazdan ümidim yok.
ancak sınav başvurusu yapıp para yatıranalr acaba , ititraz sonucunda da geçtiğini görürse ,parayı geri alamayacağı için , tesmer bu paranın direk üzerine mi yatyor !!!!!
haksız kazanç olmuyor mu bu sizce?

dün tesmeri aradım itirazlar ne zaman açıklanır diye. Bize bişey gelmedi henüz dediler.Bunlar normal sınavları 2 ayda açıklıyorlar. İtiraz eden bu kadar çok mu 1 ay dan fazla sürede açıklamıyorlar. bence biraz işgüzarlık yapıyorlar.

arkadaşlar tekrar girenler için son başvuru 2 kasım yanlış bilmiyorum değil mi cevap veren olursa sevinirim

bunlar 1 kasımda açıklayacaklar galiba sonuçları. son başvuru tarihinden 1 gün önce. sanki sınava katılanların hepsi girdiği her derse itiraz ediyor da bu kadar geç açıklıyorlar hayret ya

Sonuçları açıklamayı düşünmüyor galiba; bizi düşünen tesmer ve bizi düşünen türmob!

Sonuçlar 2 kasıma kadar açıklanmazsa sınav bedelini yatırıp sonuçları o şekildemi bekleyeceksiniz? nedir planınız?
Daha sonra itiraz sonuçları açıklanıp dersi geçerseniz nasıl bir durum söz konusu olur sizce?

ben tek dersten itiraz ettim baktım sonuçların açıklanacağı yok sınav bedelini yatırıp başvurdum. artık beklemedeyim sonuç olumlu olursa giden 75 TL olsun ne diyim

Arkadaşlar az önce aradım Tesmeri telefonu açan bayana ne zaman açıklayacaksınız sonuçları dedim.Belirsizlik olduğunu biraz daha beklemem gerektiğini söylediler.Ben para yatıracağım nasıl olacak dedim onlarda siz itiraz ettiğiniz derse para yatırmayın büyük bir ihtimalle itiraz dersi için uzatmaya giderler dedi.Beklemeye devam...

2 dersten itiraz etmiştim. ama açıklayacakları yok bunların.
başvurumu az önce yaptım. belki ders çalışırım diye...

inanın hiç istek yok. 1 ay kaldı sınava baş belası 2 zor ders için acil yoğun çalışmaya başlamam lazım ama nerdeeee.

yaktın beni analiz yaktın beni vergi :)

başvurular 15 kasıma uzatıldı değil mi ama teostan başvuru yapılamıyor.bilgisi olan var mı?yoksa 2 kasımdı da ben yanlış anlamadan dolayı başvuruyu mu kaçırdım