Piyasada belgesiz bilgili kişi sayısı çok fazla doğrudur çünkü onlar bizler gibi sınav stresi çekmeden bu yollardan geçmeden kestimeden hayatı beleşe getirmeye çalışan üstüne bir de ben senden daha tecrübeliyim ben mektepli değilim alaylıyım senden daha üstünüm havasında olanlar kusura bakmasınlar benim gözümde emek vermeyen bu belge için alın teri dökmeyen cebindeki son kuruşu harcamayan başkalarının üzerinde parazit gibi yaşayan kurumların cahil patronlarını ve yöneticilerini kullananan kişilere saygım yok belgeli kişilerin altında çalışmaya alışsınlar nasıl diplomasız doktorluk yapılmıyosa mahkemede avukatlık yapılmıyosa belgesiz muhasebe müdürlüğü veya büro sahibi de olunmaz belgesi olup büro açıp aç kalan eşine çocuğuna ekmek götüremeyen insanlar tanıyorum ama belgesiz kaçak korsan şerefsizce başkalarının düşkünlüğünden yararlanıp senin belgeni kullanalım ben sana para vereyim sende beni idare et diyen bir çok kişi tanıyorum şikayet edildiği halde sonuçta alınmıyo maalesef mesleğimize sahip çıkalım meslektaşlarımızı haklarımızı bir kaç çapulcunun eline bırakmayalım 3 kuruş fazla kazanmak için mesleği sadece ve sadece emek verip belge alanların icra etmesi için odalara baskı yapalım mükelleflerimizi bu konuda bilinçlendirelim ve bu ben belgesizim ama işi biliyorum diyenlerin duygu sömürüsüne kapılmayalım daha fazla saygınlık ve kazanç için belgelilere evet kaçağa korsana hayır !!!