ibmadak ' Alıntı:Arkadaşlar, Ben İbrahim Ankara Maltepe de Maliyet Muhasebesi için Aktif Eğitime gittim. teşekkürler Sultan Hanım. Cevapıda Karşılaştırdım. sonuçlar böyle olacak ben ikisinide doğru yaptım 4. girişimdi 100 alacağımı şimdiden bilmek çok güzel Allah Herkese Nasip etsin. cevabı sizlerlede paylaşmak istedim. inşallah sizinde sonuçlarınız tutuyodur.
ibmadak ' Alıntı:Arkadaşlar, Ben İbrahim Ankara Maltepe de Maliyet Muhasebesi için Aktif Eğitime gittim. teşekkürler Sultan Hanım. Cevapıda Karşılaştırdım. sonuçlar böyle olacak ben ikisinide doğru yaptım 4. girişimdi 100 alacağımı şimdiden bilmek çok güzel Allah Herkese Nasip etsin. cevabı sizlerlede paylaşmak istedim. inşallah sizinde sonuçlarınız tutuyodur.
60 gelir gibi, hayırlısı...Celal Özcan ' Alıntı:Arkadaşlar dün maliyet sınavına girdim ve çıktıktan sonra bu iş tamamdır dedim.Ama çıkınca etraftan farklı şeyler duyunca bir an karamsarlığa kapıldım.İlk sorunun a şıkkında Sabit Genel Üretim Giderleri birim tutarını 175 YTL bulmuştum.Soruda toplamı soruyormuş.175*4000 demediğim için 700.000 yazmamıştım.Ama 1.sorunun b ve c şıkları doğru.2.sorununda a şıkkı doğru.b şıkkında da Genel Üretim Giderlerinin dağıtımında yanlış yapmışım.Ama neticede bana 50 yetiyordu.Bir terslik olmazsa bu sınavı vermiş bulunuyorum.
Gece saat 2 ye kadar uyuyamadım.Sabah 6 da uyandım.Acaba 50 alabilirmiyim diye.İnsan acayip psikolojisini bozuyor.Ama sabah ibmadak arakadaşımızın cevabını görünce inanın üzerimden büyük bir yük kalktı.Çok teşekkür ediyorum ibmadak.İnşaalh diğer arkadaşlarda başarılı olmuştur.4.Hakkımdı 5.sınavı hiç düşünmek istemiyorumdum.İnşalah öyle bişey olmaz.
izcan ' Alıntı:60 gelir gibi, hayırlısı...Celal Özcan ' Alıntı:Arkadaşlar dün maliyet sınavına girdim ve çıktıktan sonra bu iş tamamdır dedim.Ama çıkınca etraftan farklı şeyler duyunca bir an karamsarlığa kapıldım.İlk sorunun a şıkkında Sabit Genel Üretim Giderleri birim tutarını 175 YTL bulmuştum.Soruda toplamı soruyormuş.175*4000 demediğim için 700.000 yazmamıştım.Ama 1.sorunun b ve c şıkları doğru.2.sorununda a şıkkı doğru.b şıkkında da Genel Üretim Giderlerinin dağıtımında yanlış yapmışım.Ama neticede bana 50 yetiyordu.Bir terslik olmazsa bu sınavı vermiş bulunuyorum.
Gece saat 2 ye kadar uyuyamadım.Sabah 6 da uyandım.Acaba 50 alabilirmiyim diye.İnsan acayip psikolojisini bozuyor.Ama sabah ibmadak arakadaşımızın cevabını görünce inanın üzerimden büyük bir yük kalktı.Çok teşekkür ediyorum ibmadak.İnşaalh diğer arkadaşlarda başarılı olmuştur.4.Hakkımdı 5.sınavı hiç düşünmek istemiyorumdum.İnşalah öyle bişey olmaz.
Selamlar...
veli ' Alıntı:maliyet muhasebesi soruları gerçekten çok kolaydı,komisyon üyesinin değişecek olması gidecek olan komisyon üyesinin son kez hazırladığı sorularda bize bir kıyağı diye düşünüyorum.
Umarım herkes için hayırlısı olur ...