Kasım 2008 Sınav Sonucu Bekleyen Mağdurlar

Ynt: kasım 2008 sınav sonucu bekleyen mağdurlar

Lütfen sakin ;;, sinirlenize hakim olun. :)

Ynt: Kasım 2008 Sınav Sonucu Bekleyen Mağdurlar

:P nereye yazacağımı bilemedimmmm:( diğer tarafta yazılanlara mı bu tarafa mı ::) ;D

Akşam da bakın arkadaşlar belki bir ümit akşamda açıklanabilir. kasım 2007 sınavını ben akşam öğrenmiştim.

ELHAS ' Alıntı:
Akşam da bakın arkadaşlar belki bir ümit akşamda açıklanabilir. kasım 2007 sınavını ben akşam öğrenmiştim.

Bende aynı şekilde öğrenmiştim Elhas :)

Relaks arkadaşlar relaks olun , Panik yok her an açıklanabilir. Genelde Cuma günü açıklanırdı ama şu ana kadar açıklanmadı..

6 Şubat Cuma gününden önce açıklanır , teknik bir sorun oluşmuştur Komisyonda :)

Günler geçiyor, biz ne dersek diyelim.
Yıllar geçiyor, farketmesekde...

Bu işte birilerinin sorumsuzluğu var ise hakkımı helal etmiyorum.

Merhaba arkadaşlar ne olacak bu halimiz. İki dersim kaldı hangisine ya da ikisine mi çalışacağım? Öğrenelim de ona göre çalışalım. Bu kadar da olmaz.

arkadaşlar beni bir de siteden uzaklaştırdılar, beni de alın aranıza :)

nurcan senı nıye uzaklastırdılar ben de anlamadım vallahi
o salagı uzaklastırmaları gerekmıyormuydu ;D
bence o hakaret ettı okadar ınsan sınav sonucuna kıtlenmıs resmen o saka bı hakarettı
vallahı ben mı delıyım mıllet mı delırmıs anlamadım

ben de üzüldüm, uzun zamandır bu sitedeyim ben ...

yaptığın şaka(!!!)ya kızmıştım

ama bu mesajını önce senin için üzüldüm, sonra güldüm, çalışmalarında (şaka ve araştırmalarında) başarılar dilerim

Öncelikle nurcan arkadaşımıza söylediğiniz bu sözlerin hiçbirini haketmiyo siz burda sıkıntı ve srtresle sonuç bekleyen insanlara şaka diye tabir ettiğiniz alaycı sözlerinizden dolayı özür dilemeniz gerekirken halen hakaret ediyosunuz bu yaptıgınız büyük bi ayıp bunun sizin genel karakterinize bağlıyorum çok yazık .

Arkadaşlar geçen hafta cuma günü Tesmer'i aradım.Telefona çıkan arkadaş daha sonuçların komisyondan gelmediğini ve sınavında ne zaman açıklanacağını bilmediklerini açıkladı.Netice de biz bu hafta sonuna kadar bekleriz gibi geliyor.O nedenle stress yapmayın.Umarım ben yanılırımda hafta sonuna kalmayız.

Benim tahminim , 5 Şubat Perşembe günü Ankarada TURMOB Yönetyim kurulu toplanıyor.. Toplantıdan sonra açıklanır..