personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

Arkadaşlar afedersiniz ya ben sınav programına girmişim. Herkesden özür diliyorum. Evet sınav takviminde bir değişiklik yok.

Merhaba,

Ben sabah Tesmer'i aradım "her an bekliyoruz" demişlerdi, başka arayan farklı bir cevap alan arkadaş varmı?
Bana böyle dediler ama bugünde yalan olacak gibi geldi.

izcan ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:
O zaman eşitlik olsun. Neden bu adaletsizlik anlamıyorum. Tesmer önce sitesinden açıklasın sonra odalara göndersin eş zamanlı görevlerinden biri de bu değil mi. Şırnakta ki arkadaş neden benden sonra öğrensin bu haksızlık değil mi?

Geçmişte bu şekilde oldu...
Öyle bir kural yok, duruma göre hareket ediyorlar...

Canım kardeşim senin bilipte bizim bilmediğimiz hangi geçmiş bu bir açıklada rahatlayalım ya

Tesmeride aramayın neden arıyorsunuz geçen sınavlarda sınav sonucu elimize gelmedi deyip 2 saat sonra odalardan aramalar başladı.Tesmerin size evet sonuçlar geldi demesini beklemeyiniz düşünsenüze dediğini tel.kitlerinir tesmerin ama tesmerin ihmalliği cuma günü netten açıklanacak dese ii olur aama onlarda bilmiyoki naptığını

Bana kalırsa sonuçlar dünden ulaştı tesmere yada en geç bugun sabah

açıklamadıkları sürece bi anlamı yok nerede olduğunun

merhaba arkadaşlar

ben takip etmeyi bıraktım

ne yaparlarsa yapsınlar

ayrıca aslıbüyük arkadaşım geçmiş olsun, acil şifalar, annen nasıl oldu?

sonkale ' Alıntı:
izcan ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:
O zaman eşitlik olsun. Neden bu adaletsizlik anlamıyorum. Tesmer önce sitesinden açıklasın sonra odalara göndersin eş zamanlı görevlerinden biri de bu değil mi. Şırnakta ki arkadaş neden benden sonra öğrensin bu haksızlık değil mi?

Geçmişte bu şekilde oldu...
Öyle bir kural yok, duruma göre hareket ediyorlar...

Canım kardeşim senin bilipte bizim bilmediğimiz hangi geçmiş bu bir açıklada rahatlayalım ya

Sevgili sonkale niye delil istiyorsun, gerek varmı arkadaşım, lütfen...

Tesmer ismi değişsin oylamaya açıyorum. Pesmer olsun. Perişan edilenlerin staj merkezi ;D

yeterlilik ' Alıntı:
kargo ile zaman geçirmezler,faks yada e-mail yoluyla hellederler.Kargo uzun iş.

Baglı bulunduğum odadaki çalışan memur arkadaşım. Söylemine istinaden şimdi aradım dediğim gibi şimdiye kadar hep kargo yöntemi ile ve kargo içerigide resmi onaylanmış nüshaların bulundugu yazı ile iletildimiş sonuçlar mail veya fax yolu ile hiç sonuç almamışlar. eger bu dönem degiştirilmez ile yöntem bu. Bence degiştirilmez çünki buür işler malum olacagı üzere onaylı evraklar ile yürütülüyor.

Saygılar

Tesmer beni neden yoruyosun?
Madem çok günah, oyunu sen bozuyosun.
Sebebi çok?.

Şeytan diyor ki yanaş şuna,
Adını anma sataş şuna,
Deli kader seni karşıma,
Çıkaracak mı bilen yok.

;D ;D ;D

bütün gün ekran açık bakıorum.rezil olaca m kalırsam millete:) o kadar bekledi de noldu gözüyle bakacaklar.çekmeyen bilemez bu işkenceyi.

Olur arkadaşım neden olmasın. İyi bir adı haketmediği kesin. Türetebiliriz. Ama sonuç hep aynı ne fayda. Çok dersten kalanlara Allah yardım etsin gerçekten işleri zor.

haziran79 ' Alıntı:
bütün gün ekran açık bakıorum.rezil olaca m kalırsam millete:) o kadar bekledi de noldu gözüyle bakacaklar.çekmeyen bilemez bu işkenceyi.

bir de tek dersin son hakkınsa...
hele hele o ders denetimse...

Tesmerin yaptığı tek iyi şey sanırım insanların içindeki yazma duygusunu ortaya çıkarması ;D

haziran79 ' Alıntı:
harbiden ya ne mavra yaparlar arkamızdan aynı şeyleri hissediyorum arkadaş
profesyonel bi desteğe ihtiyaç duyabiliriz.