personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

tüm arkadaşlara başarılar diliyorum
temmuz bilgilendirme toplantıları ile ilgili paylaşımda bulunanlar olmuştu lakin bu sefer ses yok sayılır

bende maliyetten çok korkuyorum inşallah geçerizbusefer iyideçalıştım ama allah yardımcımız olsun artık. herkese başarılar arkadaşlar.tabi bana da ..:)

Herkese başarılar. Herşey arzu ettiğimiz yönde olsun. İnşallah...

Sınava girecek tüm adaylara başarılar dilerim.

arkadaşlar sgk ve de iş hukukuyla ilgili bilgilendirme toplantısına giden var mı?

herkese başarılar diliyorum.sınava girecek bütün arkadaşlara allah kolaylıklar versin.

ya arkadaşlar tesmerin sitesine giremiyorum. bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilirlermi?

Sitede sorun yok ben girebiliyorum

sınava girecek bütün arkadaşlar Allah yardımcınız olsun .. İnşallah kolay gelir sorular... şunu unutmayın sınava girerken çok stres yapmayın heycan insanın bildiklerinide unutturur..

Allah herkesin yardımcısı olsun.Stres varsa birşeyler biliyorsunuz demektir.
Çalışan kazanır.Gerisi boş arkadaşlar.Allah muhakkak çalışmaların mukafatını
verir.Maddi dua sizden manevi dua Allahtan gelir.

Yarın başlayacak sınav maratonunda hepimize başarılar...

Benimde ilk girişim, zaten çalışarak ve isteyerek hepimiz bu mesleği hakettiğimizi gösterdik işin son kısmı yarın ki prosedürü tamamlamak...

Herkese kolay gelsin...

arkadaşlar ankara odası bugün toplantı yaptı katılan yokmu aramızdan.bilgilendien olursa seviniriz

sınava girecek tüm arkadaşlara içtenlikle başarılar diliyorum.umarım herşey gönlünüze göre olur.stres ve sıkıntılarınızı paylaşıyorum.

Türk Milleti Çalışkandır,
Türk Milleti Zekidir,
Türk Milletinin Karakteri Yüksektir.

Ne Mutlu Türküm Diyene

M.Kemal ATATÜRK

Hekrese başarılar...

3 dersten girdim. Vergiye çok çalışmıştım. Hukuk'a çalışmıştım. (çok değil) Analize çalışmıştım. (o da çok değil :) ) Üçü de berbat geçti. Hasılı üçünden de kaldım. Mart'ta bekle beni İstanbul :(

Arkadaşlar Merhaba

Tek dersim Denetim kalmıştı. Sorulara verdiğim yanıtları sizinle paylaşmak istiyorum sizce geçermiyim.
Cevap 1) Bur da ben riski tanımladım. Riskin denetçi için ne anlama geldiğini tanımladım ve Denetim amaçlarını ayrıntılı yazdım
Cevap2) Burda Mevuzata göre diye başladım denetçi çalışmalarını gerekli özveri içinde yapmalıdır. Herhangi bir kanunsuz işle karşılaştığı zaman müşteriden düzeltilmesini ister düzeltilip düzeltilmediğini kontrol eder düzeltilmediği takdirde olumsuz rapor yazar ve konuyu mali mercilere intikal ettirir dediö
Cevap3 ) Yeterli sayıda kanıt toplama da ise öncelikle kanıtın tanımını yaptım daha sonra nekadar kanıt toplanacağını denetçi kendisi belirler amaç raport hazırlanacak kadar kanıt toplanmasıdır dedim.

Kanıtın güvenirliliğini etkileyen faktörler
-Zamanlılık, İlgili olması , Kaynağı , Objektifliği ayrıntılı bir şekilde yazdım
Cevap 4 ) Ben bu soruyu Önemlilik, Risk , Nitelik , Ekonomik etkenler , Ana kütlenin büyüklüğünü kanıtın yeterliliğini etklerini yazdım.

Sizce ne olur.......

Forum bu sınavda çok sessiz kaldı anlamadım. Neden acaba