personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

allah kemal abiyi korusun... ona bişey olmasın...
mazallah bi de ona zeval gelse bu sonuçlar şubat ayı içinde zor görürüz

ben de oturdum ismmmo mail attım yardım dilendim

Kasım 2008 sınav sonuçları ile ilgili Tesmer den bir sonuç alamıyoruz

Stajyer üyeniz olarak benim gibi bir çok kişi 60 gün açıklanma süresi olan sınavın 74-75 gün olmasına rağmen

Herhangi bir ses olamamasından ve Mart 2008 sınavına da 1 ay kalmasından şikayetciyiz

İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının çoğu konuda baskın bir kurum olarak sizden gelecekteki bir üyeniz olarak yardım beklemekteyiz.

Şuan elimiz kolumuz bağlı her an gözümüz internette bekleyen benim gibi bir çok kişi bulunmaktadır.

Yardımlarınızı en azından gerçekte ne zaman açıklanacağı konusunda bilgilendirmemizi rica ediyoruz

haydi artık çalsın telefonlar.... dökülelim sokaklara "oleyyyyyyyyyy"" diye..

seval003 ' Alıntı:
ben de oturdum ismmmo mail attım yardım dilendim

Kasım 2008 sınav sonuçları ile ilgili Tesmer den bir sonuç alamıyoruz

Stajyer üyeniz olarak benim gibi bir çok kişi 60 gün açıklanma süresi olan sınavın 74-75 gün olmasına rağmen

Herhangi bir ses olamamasından ve Mart 2008 sınavına da 1 ay kalmasından şikayetciyiz

İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının çoğu konuda baskın bir kurum olarak sizden gelecekteki bir üyeniz olarak yardım beklemekteyiz.

Şuan elimiz kolumuz bağlı her an gözümüz internette bekleyen benim gibi bir çok kişi bulunmaktadır.

Yardımlarınızı en azından gerçekte ne zaman açıklanacağı konusunda bilgilendirmemizi rica ediyoruz

güzel yapmışsın ama boşuna bence

türmobu aradım
bılgımız yok dedıler
napabılırız dedım.maıl yazabılırsınız turmob baskanlıgına dedı ;D ;D

Yarın açıklanır arkadaşlar merak etmeyinnn.

daha önceki tecrübelerime:)

acaba yeni yasayla beraber 60 gün 90 a falan yükseltildi de gözden mi kaçırdık

ağzımdan yel alsın diyerek başlıyorum ama...
benim tecrübelerim ve hislerim de pazartesi diyor

ben daha kötüsünü düşünmek istemiyorum ama aklıma da gelmiyor değil salı günü

bugün kaçıncı gün 74 mü

aslında biz 70 oldu 75 oldu diyoruz ama komisyon bayram tatilini ve aradaki diğer resmi tatillerifalan çıkartıyor aradan. onlara sorarsanız daha 50 falandır yani

bende şimdi görüştüm. elimizde hiç bir bilgi yok dedi. bende dedim inananın ders çalışamıyoruz bir bilgi varsa lütfen bizimle paylaşın dedim. ama yok yani hiç bir bilgi yok. haftaya diye duyum aldık dedim. ne bugün ne yarın nede haftaya diye bişey yok gelir gelmez açıklıycaz dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

star ' Alıntı:
aslında biz 70 oldu 75 oldu diyoruz ama komisyon bayram tatilini ve aradaki diğer resmi tatillerifalan çıkartıyor aradan. onlara sorarsanız daha 50 falandır yani

ne alakası var.ılk defa mı kurban bayramı tatılı oldu.her kasım sınavı bayrama denk gelıyor.en gec 73 gunde acıklanmıs 55 gunde acıklanan bıle var