merdiven ' Alıntı:Arkadaşlar Tesmer'le görüştüm. Haberler iyi. Sonuçlar bu hafta içi kesin açıklanıyormuşBaşvuruları da makul bir süre uzatacaklarmış. Hepimize hayırlı uğurlu olsun...
GARİPKUL ' Alıntı:adamlara da hak vermek lazım ipini koparan muhasebede alıyor sonucu. adam bitiriyor işletme iktisat fakültesini bi yere dikiş tutturamıyor sonra geliyor muhasebeci sonra smmm oluyor.
bu belgeyi alanların çoğunu al hiç birinin dünyadan haberi yok..
geçen dönem smmm ruhsatını alıp bürosunu açanlar arıyorlar beni. abi sigorta girişi yaptım e bildirgeden. bölge çalışmasını hazırladım bunu unkapanınamı veriyoruz postaya mı veriyoruz.
yok işyeri açılışı nasıl yapılıyor. yok telefon faturasını işlerken ö.i.v leri nereya atıyoruz. yok işçi çıktı tazminatını nasıl hesaplıyoruz...
yok dünyadan haberi..... ama smmm......
hem mesleğin kalitesi düşüyorlar hemde piyasasını
tesmer ne yapsın turmob ne yapsın
tesmer türmob ne yapsın diyorsun ama insanların önünü açan onlar. madem öyle sınırlama getirsinler. şu bölümden mezunlar sadece smmm olabilirler diye kanun çıkarsınlar, insanlarda uğraşmasın hiç baksın başının çaresine. ama onlar sadece daha çok gelir için bu şekilde davranıyorlar
tesmer türmob ne yapsın diyorsun ama insanların önünü açan onlar. madem öyle sınırlama getirsinler. şu bölümden mezunlar sadece smmm olabilirler diye kanun çıkarsınlar, insanlarda uğraşmasın hiç baksın başının çaresine. ama onlar sadece daha çok gelir için bu şekilde davranıyorlarGARİPKUL ' Alıntı:adamlara da hak vermek lazım ipini koparan muhasebede alıyor sonucu. adam bitiriyor işletme iktisat fakültesini bi yere dikiş tutturamıyor sonra geliyor muhasebeci sonra smmm oluyor.
geçen dönem smmm ruhsatını alıp bürosunu açanlar arıyorlar beni. abi sigorta girişi yaptım e bildirgeden. bölge çalışmasını hazırladım bunu unkapanınamı veriyoruz postaya mı veriyoruz.
yok işyeri açılışı nasıl yapılıyor. yok telefon faturasını işlerken ö.i.v leri nereya atıyoruz. yok işçi çıktı tazminatını nasıl hesaplıyoruz...
ehk ' Alıntı:tesmer türmob ne yapsın diyorsun ama insanların önünü açan onlar. madem öyle sınırlama getirsinler. şu bölümden mezunlar sadece smmm olabilirler diye kanun çıkarsınlar, insanlarda uğraşmasın hiç baksın başının çaresine. ama onlar sadece daha çok gelir için bu şekilde davranıyorlarGARİPKUL ' Alıntı:adamlara da hak vermek lazım ipini koparan muhasebede alıyor sonucu. adam bitiriyor işletme iktisat fakültesini bi yere dikiş tutturamıyor sonra geliyor muhasebeci sonra smmm oluyor.
yeterlii ' Alıntı:sevgili arkadaşlar sabah ta söyledim şimdide söylüyorum yarın yada çarşamba açıklanacak. bugün boşuna beklemeyin.
yeterlii ' Alıntı:sevgili arkadaşlar sabah ta söyledim şimdide söylüyorum yarın yada çarşamba açıklanacak. bugün boşuna beklemeyin.
izcan ' Alıntı:yeterlii ' Alıntı:sevgili arkadaşlar sabah ta söyledim şimdide söylüyorum yarın yada çarşamba açıklanacak. bugün boşuna beklemeyin.
Bugünün en faydalı bilgisi, sağol arkadaşım...
Arkadaşlar yarın öğleden sonra görüşürüz inş...
haziran79 ' Alıntı:bencede çarşamda çünkü öyle bir hafta içi diyorla ki sanki hafta ortası der gidi geliyor kulağa.çünkü yarından ünitli olmadıkları belli.