azize_22 ' Alıntı:GARİPKUL ' Alıntı:azize_22 ' Alıntı:GARİPKUL ' Alıntı:azize_22 ' Alıntı:crazy2477 ' Alıntı:bayT ' Alıntı:bunların sorumlusu sadece o kişiler değildir.bu kişileri 2 yıl boyunca yetiştiremeyen yanlarında çalıştıkları mali müşavirlerdir.GARİPKUL ' Alıntı:bayT ' Alıntı:peki neden işletme iktisat fakültesini bitirenler için böyle bi cümle kuruyorsun ki?
belli bir bölümüne bakıp geneline yorum yaptığın için yanlış anlıyorsun. geneline bak ne anlatmak istediğimi anlarsın..
sözüm ona staj zorunluluğu var,fakat staj yapabileceğin bir yer yok.maaşsız ve sigortanı ödeyerek bi yer buldunmu,ona şükür.hiçkimsenin düzgünce birşey öğrettiği yok.kişide sınavamı çalışsın,yoksa ek iş bulup sigorta parası ve harçlığınımı çıkarsın,yoksa kendi imkanları ile araştırıp işimi öğrensin?bu kesinlikle sistemin ayıbıdır.zaten açıköğretim mezunlarının smmm olma hakkı devam ettiği sürecede ,bu kişilerin işleri her zaman zor olacaktır.
arkadaşım açıköğretim mezunlarına laf söylemişsin. bende açıköğretim mezunuyum ama ticaret lisesi mezunu myo muhasebe mezunu ve 1992 den beri tam anlamıyla muhasebenin içinde olan hatta askerde bile oruevi muhasebesine bakan biriyim. Ben çok gördüm normal üniversite mezunu olupda hiçbirşeyden anlamayan arkadaşları.
mesela avukatlıkta bi serbest meslek ama açıkögretim almıolar biz neden okuduk o zaman örgün ögretimde
dünyadaki açıköğretimin tarihini oku... açıköğretim nedir ne değildir diye....
valla bişey okumama gerek yok ben sadece sistem yanlış diorum bence acıkögretim alınmamalı yada örgün ögretimle aynı seviyede olmamalı bence örgün ögretimde okumak çok zor aynı bu sınavlar gibi koskoca kitaptan 2-3 soru soruyorlar
açıköğretim çok kolay bir üniversite olduğu için etrafımızdaki bir sürü insan 8 seneden beri aynı sınıfta. 40 ına gelmiş insalar açıköğretim 1 ve 2 nci sınıftalar...
[/quo
neyse daha fazla ileri gitmek istemiorum 8 senede de bitiremiorsa bişey demiorum ben baktım sorulara zaten çalışma hayatında olan bi insanın yapamaması imkansız birde test üstelik
ya arkadaşlarım güzel arkadaşlarım.. açık öğretimliler zenci mi, yada örgün öğretimlileri. konuyu sapıtmakta üstünüze yok
temenni ' Alıntı:ayrıca birde itiraz konusu var. kurşun kalemle sınav kağıdı dolduruyoz. adam tutsa silgiyle silse kime neyi ispatlayacağız.
_burak_ ' Alıntı:GARİPKUL ' Alıntı:_burak_ ' Alıntı:Mustafa Gülşen'in kendi sitesindeki açıklaması buyrun..
Adım nasıl karışmış bu işe bilmem. Böyle bir söylemim yok arkadaşlar. Adresi veriniz bir bakalım, yada siz oraya bunu aktarınız.
Saygılarımla,
kendi sitesinde bi açıklaması yok
forumunu oku hocam, ben uydurmadım bu cümleleri..
eger böyle şeylerle belge veriliorsa biz hiç ugraşmayalım ya birde lise mezunu mali müşavir olmaz serbest muhasebeci olurcrazy2477 ' Alıntı:azize hanım,
bizde myo mezunuyuz. okullarda işlerin nasıl giddiğini bizde biliriz. hocam tek dersim kaldı geçiriverin dendiğinde nasıl hocaların insiyatif kullandığını veya gıcık kapılan öğrencilerin nasıl süründüğünü biliriz.
Siz hangi ayrıcalıkdan bahsediyorsunuz. sizin ya tuzunuz kuru yada çalışmayı bilmiyorsunuz. Siz hiç okurken ailenize baktınız mı? Kira ödediniz mi? hem çalışıp hem yüksek okul bitirdiniz mi? hangi ayrıcalık. eğer ayrıcalık verilmesi gerekiyorsa hem muhasebede bir fiil çalışıp hemde okuma gayretinde olanlara verilmelidir. Öyle atıp tutmakla ayrıcalık olmaz. Nice üniversite mezunu arkadaş lise mezunu mali müşavirlerin yanında birşeyler öğrenmek için uğraşıyor.
Onun için burada boşu boşuna tartışma yaratıp birbirimizi incitmeyelim....
evet arkadaşlar ya..saçmalamaya başladınız. açıköğretimlilere sataşmayalım lütfen...temenni ' Alıntı:sınav sonucu, istihbarat derken birde açıköğretim-örgün öğretim kavgası çıktı ;D
faber ' Alıntı:bırakın tartışmayı artık .önceki sayfalarda dediğim gibi herkes kendi doğrularını yaşar.başkalarına kendi doğrularınızı ispatlamaya çalışmayın
aynen katılıyorumcuneytglp75 ' Alıntı:faber ' Alıntı:bırakın tartışmayı artık .önceki sayfalarda dediğim gibi herkes kendi doğrularını yaşar.başkalarına kendi doğrularınızı ispatlamaya çalışmayın
Bence de çok gereksiz bir tartışma. Lütfen uzatmayalım
temenni ' Alıntı:aynen katılıyorumcuneytglp75 ' Alıntı:faber ' Alıntı:bırakın tartışmayı artık .önceki sayfalarda dediğim gibi herkes kendi doğrularını yaşar.başkalarına kendi doğrularınızı ispatlamaya çalışmayın
Bence de çok gereksiz bir tartışma. Lütfen uzatmayalım
herkes kendi yaşadıklarını çok zor ve büyük işler olarak görür.faber ' Alıntı:bırakın tartışmayı artık .önceki sayfalarda dediğim gibi herkes kendi doğrularını yaşar.başkalarına kendi doğrularınızı ispatlamaya çalışmayın
azize_22 ' Alıntı:eger böyle şeylerle belge veriliorsa biz hiç ugraşmayalım ya birde lise mezunu mali müşavir olmaz serbest muhasebeci olurcrazy2477 ' Alıntı:azize hanım,
bizde myo mezunuyuz. okullarda işlerin nasıl giddiğini bizde biliriz. hocam tek dersim kaldı geçiriverin dendiğinde nasıl hocaların insiyatif kullandığını veya gıcık kapılan öğrencilerin nasıl süründüğünü biliriz.
Siz hangi ayrıcalıkdan bahsediyorsunuz. sizin ya tuzunuz kuru yada çalışmayı bilmiyorsunuz. Siz hiç okurken ailenize baktınız mı? Kira ödediniz mi? hem çalışıp hem yüksek okul bitirdiniz mi? hangi ayrıcalık. eğer ayrıcalık verilmesi gerekiyorsa hem muhasebede bir fiil çalışıp hemde okuma gayretinde olanlara verilmelidir. Öyle atıp tutmakla ayrıcalık olmaz. Nice üniversite mezunu arkadaş lise mezunu mali müşavirlerin yanında birşeyler öğrenmek için uğraşıyor.
Onun için burada boşu boşuna tartışma yaratıp birbirimizi incitmeyelim....