acun kutulara bugüngen başlayarak 24 tane tarih koysun...çetinn ' Alıntı:bence tesmer mağdurları olarak acuna başvuralım... hikayemiz yeterince dramatik
crazy2477 ' Alıntı:bence hiç birine gerekyok. ÇOŞKUN'u gönderin yeter. bakın nasıl aynı dakikada açıklıyorlar.
skarsel ' Alıntı:Bir sorum var?
Şimdi en son başvuru 16/02/2009
para yatırıldıktan sonra 2-3 gün zaman geçiyor paranın isme geçmesi ve internetten başvurulmasıda gerekiyor.
Son gün 16/02/2009 tarihi ise 2-3 iş günü için en geç çarşamba hadi bilemedin Perşembe günü açıklanması gerekiyor ki ona göre ders parası yatırılması ve başvurulması gerekiyor. Yanlışmıyım. Lütfen bilgilendiriniz.
haziran79 ' Alıntı:skarsel ' Alıntı:Bir sorum var?
Şimdi en son başvuru 16/02/2009
para yatırıldıktan sonra 2-3 gün zaman geçiyor paranın isme geçmesi ve internetten başvurulmasıda gerekiyor.
Son gün 16/02/2009 tarihi ise 2-3 iş günü için en geç çarşamba hadi bilemedin Perşembe günü açıklanması gerekiyor ki ona göre ders parası yatırılması ve başvurulması gerekiyor. Yanlışmıyım. Lütfen bilgilendiriniz.
daha önce de söylemiştim ama yine söyliyim aradım ben tesmeri başvuru süresi uzayacakmış boşuna böyle bir çıkarım yapmayalım
skarsel ' Alıntı:arkadaşlar noluyo ya
birde metraj bildirelim tam olsun![]()