Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

İtiraza süre kalmadı ki... Bence itiraz etmeyi düşünen ark.lar itirazlarını içeri verdikten sonra direkt dava açsınlar. Mart sınavına giriş hakkının engellenmesi ile ilgili olarak % 99 kazanırsınız...

ben BSMMM Odası ıle goruştum çarşamba dedıler bızde beklıyoruz akşama dogruda acıklanbılır bızım bugun ıcın umıdımız var hala cuma kalmaması gerekır dedıler bır umut yınede belkı ogleden sonra acıklanabılır ınşallahhh

emel4516 ' Alıntı:
ben BSMMM Odası ıle goruştum çarşamba dedıler bızde beklıyoruz akşama dogruda acıklanbılır bızım bugun ıcın umıdımız var hala cuma kalmaması gerekır dedıler bır umut yınede belkı ogleden sonra acıklanabılır ınşallahhh

Hadi bakalım...

pazartesi günü çarşamba diyenlere kızdık. şimdi cuma diyenlere.. ;D

Kamu idarelerinin ilgili yönetmeliklere aykırı hareketlerinden doğan olaylara karşı Danıştaya iptal ve yürütmeyi durdurma davaları açılabilir arkadaşlar. Burada sadece ileride oluşabilecek olumsuzluklara karşı (itiraz süresinin ihlali gibi) konularda hukuksal üstünlük sağlamak için dava açılabilir. En kötü ihtimal ya başvuru tarihini daha da uzatırlar yada sınav tarihini ileri atarlar. Maddi tazminatın elde edilmesi yok gibi bir ihtimale sahiptir. Eğer yürütmeyi durdurma davası açacağız diyorsanız açalım ama eminim ki sınav tarihine kadar dilekçemiz içeri bile gitmez :)

ama bende onlara dedımkı zahmet etmesınler 13 marttada sonuçları acıklayabılırler onların amacı zaten para kazanmak degılmı sınav paralarını yatıralım yeterlı .bızler ıcın bırseyler yaparak bu sonucları uzattıklarına da ınanmıyorum ben bızlerı bu kadar dusunselerdı durum bu hale gelmezdı

arkadaşlar merhaba sürekli takip ediyorum forumu.şimdiye kadar hiç aramadım tesmeri ya da odayı ama artık dayanamadım.biraz önce aradım.yarın kesin açıklanıyor dediler

scakal ' Alıntı:
arkadaşlar merhaba sürekli takip ediyorum forumu.şimdiye kadar hiç aramadım tesmeri ya da odayı ama artık dayanamadım.biraz önce aradım.yarın kesin açıklanıyor dediler

Bence seni yemişler.... ;D

tesmerin call center ında seçenekli cevaplar var herhalde. nabza göre şerbet veriyorlar.

Olumlu yanıt için 2 ye olumsuz yanıt için 3 e Allah bekanızı versin demek için 6 ya for english press nine....

karakule1702 ' Alıntı:
Olumlu yanıt için 2 ye olumsuz yanıt için 3 e Allah bekanızı versin demek için 6 ya for english press nine....

;D ;D ;D ;D ingilizceye bağlaman süper olmuş...