Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

tek dersım oldugunu bıldıgı ıcın oyle dedı (bız sızı arayacagız dıye )

Timucinnn ' Alıntı:
cevap kağıdına, hocam; tek ders, son hak, aman gözünü seveyim, vs vs yazan var mı ?

aynen yazdım yardımlarınız bekliyorum dedim gereken notu bile yazdım

Timucinnn ' Alıntı:
atitr1 ' Alıntı:
Timucinnn ' Alıntı:
cevap kağıdına, hocam; tek ders, son hak, aman gözünü seveyim, vs vs yazan var mı ?

sen son noktaya gelmişsin :)
Telefonda yazsaydın kağıda hocam banka hesap numaranızı mesajla bilririrsiniz diye :)

en güzeli siteden öğrenmemiz. her telefon çaldığında heyecanlanmak zorunda mıyım. herkes aynı anda öğrensin işte doğrusu bu

arkadaşlar peki bu kadar kısa sürede sonuçlar aleyhimize olursa nasıl hazırlanacağız,belki birçoğumuz bir-iki derse başvuru yapacağım cevabını verecek ama kaybettiğimiz zamanımızı,yaşamımızdan kopan ve geri gelmeyecek olan günlerimizi kim geri verecek bize.

sudemira ' Alıntı:
atitr1 ' Alıntı:
Timucinnn ' Alıntı:

doğru mu bunu gerçekten yazdınız mı?

doğru tabi ya 50 beni kurtarmıyor tek dersim var maliyet gereken not da şu dedim

Timucinnn ' Alıntı:
tek ders olan var mı aranızda ? hatta benim gibi tek ders son hakkına girmiş ve 3.5 atıp bekleyenler ? muh.denetimi. max not :43

ben varım
max not 41
sınavım iyi geçti
bakalım inş

atitr1 ' Alıntı:
sudemira ' Alıntı:
atitr1 ' Alıntı:
Timucinnn ' Alıntı:

doğru mu bunu gerçekten yazdınız mı?

doğru tabi ya 50 beni kurtarmıyor tek dersim var maliyet gereken not da şu dedim

tabi gözünü seveyim aman hocam filan demedim gayet seviyeli yazdım. rica babında

Mangal faslına geçelim o zaman odaların önünde. İkram ederiz biraz onlara alırız sonuçları :)

karakule1702 ' Alıntı:
FLAŞ FLAŞ FLAŞ.... ;D

ANKARA İLE DE KONUŞTUM YARIN NETTE
BUGÜN ODALARA KARGO İLE YOLLUYORUZ DEDİ ARTIK BİTTİ BU İŞ

Gene aynen koyuyorum yorumsuz....

valla kanım çekiliyo. geçtiysem muhdenetiminden smmm oldum demektir geçemediysem stajyer kaldım demektir. 3 haftadır her gün rüyalarımda bi kalıyorum bi geçiyorum. sağdan soldan da hayırlı rüyalar gördüm senin için, yok seni rüyamda gördüm siyah giyinmiştin falan. walla paranoyak oldum ben. smmm olsam da paranommm olucam...

bu akşam telefon şarjlarını fulleyin ne olur ne olmaz :)

Timucinnn ' Alıntı:
tek ders olan var mı aranızda ? hatta benim gibi tek ders son hakkına girmiş ve 3.5 atıp bekleyenler ? muh.denetimi. max not :43
benim tek ders vergi 50 almam lazım ama 3.5 durumlarındayım.anladın sen onu.

Arkadaşlar biraz önce Ankara odadan bir arkadaşımı aramışlar. Arkadaşım artık bir SMMM.

Darısı bizlerin başına.

pek ınsaflı degıller bu konuda arkadaşlar temmuz sınavında hastaneden gordugun tedevıyı doktorlarım ızın vermemesıne karsın tahahutname ımzalayarak 3 dersten gırdım ve sınav kagıdımın altına hastalıgımı ve doktorların ızın vermedıgını yazdım 2 derse cok ıyı hazırlanmıştım malıyete hazırlanamamıstım hastanedeydım cunku 2 dersten bekledıgım notları alarak gectım malıyetten 40 ıle bırakmışlardı

hasanvolkan ' Alıntı:
Arkadaşlar biraz önce Ankara odadan bir arkadaşımı aramışlar. Arkadaşım artık bir SMMM.

Darısı bizlerin başına.
Arkadaşım duygularımızla oynama lütfen