Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

karakule özele bende mesaj gönderdim banada gönderebilirsen sevinirim linkde çalışmıyor onada bir el atarsanız

karakule1702 ' Alıntı:
denizyılmaz ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
Herkese günaydın......

İnşallah bugün hayırlı haberler almak dileğiyle....

karakule özel mesaj gönderdim
teşekkürler

Okeydir. Gönderdim. Osmhakan sana da gönderdim..... ;)

sağolasın kardeşim,emeğine sağlık varya şu belgeyi alayım söz sana bir yemek ısmarlayacağım , ;)

karakule1702 ' Alıntı:
denizyılmaz ' Alıntı:
ErkanE ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
GALİBA NOTLAR TAM GİTTİ. ŞİMDİ Bİ BAKTIM . YALNIZ KLASÖRÜN İÇİNDE Bİ BEN YOKUM. BAKARSINIZ İŞİNİZE YARAMAYAN BİŞİLER YOKSA SİLERSİNİZ... ;)

Merhaba,

Öncelikle aranan arkadaşları tebrik ederim. Aranmayanların not telaşı başladı :), Notları gönderdim demişsiniz ama ben göremiyroum. Tekrar gönderebilirmisiniz.

Tşk

evet bende göremiyorum

özel mesajdan mailini teyid eder misin arkadaşım. çünkü diğer gönderdiklerime gitti. Ayrıca tekrar hatırlatayım. Dün akşam Hasan Volkan da bir link koymuştu bence o notlara da bir bakın derim.
arkadaşlar bunlar hangi derslerin notları ben anlayamadım

karakule bende not isteyebilirim senden. ama hala bi umudum var. o yüzden önce sonuçların açıklanmasını bekliyorum :D

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

364 sayfa olmuş. Rekor sanırım.

ehk ' Alıntı:
karakule bende not isteyebilirim senden. ama hala bi umudum var. o yüzden önce sonuçların açıklanmasını bekliyorum :D

Tabi kardeş ne demek.. Yalnız benim notlar biraz yoğunca.. :) ders ders atmam gerekiyor.

Şu rapid in dilinden anlayan biri varsa ben ona göndereyim o burada linkini yayınlasın. İsteyen herkes alsın ordan.. Hatta başka elinde notları olan ark.lar varsa o da o kişiye göndersin. Tüm notları birleştirip bir kütüphane oluşturmuş olalım.. İyi olmaz mı? ;)

Tesmer tesmer tesmer sana ne yapmalı bilmemki ,gecemizi mahvettin bir de sabahımızı bari alma bizden,bu kuruma ne dense az yahu.bari aramalar bu sabah yapılsaydıda gecemiz berbat olmasaydı,doğru dürüst uyuyamamktan başım ağrıyor. >:( >:( :-[

en güzeli vallahi.emeğinize sağlık. yayınlarsanız linki bizde faydalanmış oluruz..

ARKADAŞLAR RAPİD DEN ANLAYAN BİRİ VAR MI DERS NOTLARINI TOPLAYIP RAPID LEYEBILECEK..

günaydın arkadaşlar,
karakule o notlardan ben de alabilirmiyim?

günaydın arkadaşlar kazanan herkesi tebrik ederim :D birşey sorucam kazanan arkadaşlara online işlemlerde sınav başvuru formunu tıkladığınızda ne yazıyo

karakule1702 ' Alıntı:
ARKADAŞLAR RAPİD DEN ANLAYAN BİRİ VAR MI DERS NOTLARINI TOPLAYIP RAPID LEYEBILECEK..

Bir gönüllü bulamadık...:)

Neyse beceremiyorum ama artık birilerinden yardım alıp ben yapayım.

ELİNDE DERS NOTLARI OLANLAR [email protected] adresine mail atabilirlerse, gelenlerin gepsini birleştirip buraya linklerini ekleyeceğim. Bende kendi notlarım vardı. Dün akşam Hasan Volkanın notlarını da indirmiştim.(Şimdi link çalışmıyormuş) Onu da ekleyeceğim. Sizlerin elinde de farklı tür ve kaynakta notlar varsa onları da ekleyip bir kütüphane oluşturalım.... :)

karakule1702 ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:

ELİNDE DERS NOTLARI OLANLAR [email protected] adresine mail atabilirlerse, gelenlerin gepsini birleştirip buraya linklerini ekleyeceğim. Bende kendi notlarım vardı. Dün akşam Hasan Volkanın notlarını da indirmiştim.(Şimdi link çalışmıyormuş) Onu da ekleyeceğim. Sizlerin elinde de farklı tür ve kaynakta notlar varsa onları da ekleyip bir kütüphane oluşturalım.... :)
yaaa benim içimden şimdi hiç bişey yapmak gelmiyo. sonuçlar açıklandıktan sonra yollasam notları olurmu arkadaşım

Arkadaşlar Günaydın,

Beni de dün akşam 20:47'de aradılar. İstanbul Tek dersim vardı denetim geçmişim arkadaşlar....

ehk ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:

yaaa benim içimden şimdi hiç bişey yapmak gelmiyo. sonuçlar açıklandıktan sonra yollasam notları olurmu arkadaşım

Ama kulak arkası yapmak yok... ;D Hele bi de bitirmişsen bana ben bitirdim havasına girersen olmasss... ;D

Söz ise tamam bekleriz.... ::)

cuneytglp75 ' Alıntı:
Arkadaşlar Günaydın,

Beni de dün akşam 20:47'de aradılar. İstanbul Tek dersim vardı denetim geçmişim arkadaşlar....

Tebrik ederim kardeşim. Hayırlı uğurlu olur inşallah. Darısı bizlerin başına.... ;)