karakule1702 ' Alıntı:denizyılmaz ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:Herkese günaydın......
İnşallah bugün hayırlı haberler almak dileğiyle....
karakule özel mesaj gönderdim
teşekkürler
Okeydir. Gönderdim. Osmhakan sana da gönderdim.....![]()
arkadaşlar bunlar hangi derslerin notları ben anlayamadımkarakule1702 ' Alıntı:denizyılmaz ' Alıntı:ErkanE ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:GALİBA NOTLAR TAM GİTTİ. ŞİMDİ Bİ BAKTIM . YALNIZ KLASÖRÜN İÇİNDE Bİ BEN YOKUM. BAKARSINIZ İŞİNİZE YARAMAYAN BİŞİLER YOKSA SİLERSİNİZ...![]()
Merhaba,
Öncelikle aranan arkadaşları tebrik ederim. Aranmayanların not telaşı başladı, Notları gönderdim demişsiniz ama ben göremiyroum. Tekrar gönderebilirmisiniz.
Tşk
evet bende göremiyorum
özel mesajdan mailini teyid eder misin arkadaşım. çünkü diğer gönderdiklerime gitti. Ayrıca tekrar hatırlatayım. Dün akşam Hasan Volkan da bir link koymuştu bence o notlara da bir bakın derim.
ehk ' Alıntı:karakule bende not isteyebilirim senden. ama hala bi umudum var. o yüzden önce sonuçların açıklanmasını bekliyorum![]()
stajyer32 ' Alıntı:aksam 21:00 de aradılar iyi oldu kurtulduk bu dertten.
karakule1702 ' Alıntı:ARKADAŞLAR RAPİD DEN ANLAYAN BİRİ VAR MI DERS NOTLARINI TOPLAYIP RAPID LEYEBILECEK..
yaaa benim içimden şimdi hiç bişey yapmak gelmiyo. sonuçlar açıklandıktan sonra yollasam notları olurmu arkadaşımkarakule1702 ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:ARKADAŞLAR RAPİD DEN ANLAYAN BİRİ VAR MI DERS NOTLARINI TOPLAYIP RAPID LEYEBILECEK..
Bir gönüllü bulamadık...![]()
Neyse beceremiyorum ama artık birilerinden yardım alıp ben yapayım.
ELİNDE DERS NOTLARI OLANLAR [email protected] adresine mail atabilirlerse, gelenlerin gepsini birleştirip buraya linklerini ekleyeceğim. Bende kendi notlarım vardı. Dün akşam Hasan Volkanın notlarını da indirmiştim.(Şimdi link çalışmıyormuş) Onu da ekleyeceğim. Sizlerin elinde de farklı tür ve kaynakta notlar varsa onları da ekleyip bir kütüphane oluşturalım....![]()
ehk ' Alıntı:yaaa benim içimden şimdi hiç bişey yapmak gelmiyo. sonuçlar açıklandıktan sonra yollasam notları olurmu arkadaşımkarakule1702 ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:ARKADAŞLAR RAPİD DEN ANLAYAN BİRİ VAR MI DERS NOTLARINI TOPLAYIP RAPID LEYEBILECEK..
Bir gönüllü bulamadık...![]()
Neyse beceremiyorum ama artık birilerinden yardım alıp ben yapayım.
ELİNDE DERS NOTLARI OLANLAR [email protected] adresine mail atabilirlerse, gelenlerin gepsini birleştirip buraya linklerini ekleyeceğim. Bende kendi notlarım vardı. Dün akşam Hasan Volkanın notlarını da indirmiştim.(Şimdi link çalışmıyormuş) Onu da ekleyeceğim. Sizlerin elinde de farklı tür ve kaynakta notlar varsa onları da ekleyip bir kütüphane oluşturalım....![]()
cuneytglp75 ' Alıntı:Arkadaşlar Günaydın,
Beni de dün akşam 20:47'de aradılar. İstanbul Tek dersim vardı denetim geçmişim arkadaşlar....
cuneytglp75 ' Alıntı:Arkadaşlar Günaydın,
Beni de dün akşam 20:47'de aradılar. İstanbul Tek dersim vardı denetim geçmişim arkadaşlar....