Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

skarsel ' Alıntı:
İstanbul odayı arayıpta not öğrenebilir miyiz. Öğrenen bilen arkadaş varmı. 7/7 yapamadım biliyorumda kaç ders olduğunu telden sölerler mi?
Teşekkürler

onlara notlar gelmiyor sadece kazananların listesi geliyor.notları tesmer internete veriyor

tesmerin yaptığı çok yanlış. sonuçlar ortada uçuşuyor. bu çağda nette yayınlanacak diye bekliyoruz. sitede çöktü zaten

mare_nostrum ' Alıntı:
herkese merhaba. sonucumu öğrenmek istiyorum ankara odasındanım. öğrenebileceğim bir tel no bilen varsa lütfen.

Kardeş mrb.nasılsın? Dünkü forum sayfalarını incelersen orada 312 kodlu bir tel.vardı. Ama cevap verirler mi orasını bilemiyorum... ;)

arkadaşlar dersler konusunda 5 sınavlık tecrüberlerimden aktarabileceklerim,sayısal derslerin hepsinde çıkmış 10 yıllık soru bankasını alıp son 5 yılı çözmeniz ama inceliklerinii yakalayarak yeterlidir.hukuk dersi içinde aynı şekilde çıkmış soruları onların istedikleri gibi yanıtlamanız çok önemli çünkü.onları biizm yorumlarımızla aynı şeyi anlatsak bile kendi yazdıklarını istiyorlar.vergi den çıkmış sorulara bakarsanız 10 yıllık bir sürekli tekrarlanan 10 soru var onlardan her sınavda mutlaka en az 1 tane geliyor ama mutlaka .inş.yardımcı olur.allah yardımcınız olsun.

star ' Alıntı:
skarsel ' Alıntı:
İstanbul odayı arayıpta not öğrenebilir miyiz. Öğrenen bilen arkadaş varmı. 7/7 yapamadım biliyorumda kaç ders olduğunu telden sölerler mi?
Teşekkürler

onlara notlar gelmiyor sadece kazananların listesi geliyor.notları tesmer internete veriyor
Merhaba arkadaşlar,

Kazananın herkesi tekrar tekrar tebrik ediyorum Durumunu ve notlarını öğrenmek isteyen arkadaşlar odalarını arayıp öğrenebilirler
Ben öyle yaptım ve öğrendim
Ama malesef denetimden kalmışım
Martta da bekleriz sizi dediler analayacağınız
Maliyet : 90
Denetim: 38
şeklinde öğrenebildim

sonkale ' Alıntı:
star ' Alıntı:
skarsel ' Alıntı:
Teşekkürler

Merhaba arkadaşlar,

Kazananın herkesi tekrar tekrar tebrik ediyorum Durumunu ve notlarını öğrenmek isteyen arkadaşlar odalarını arayıp öğrenebilirler
şeklinde öğrenebildim
hangi odaydı seninki arkadaşım

sonkale ' Alıntı:
star ' Alıntı:
skarsel ' Alıntı:
Teşekkürler

Merhaba arkadaşlar,

şeklinde öğrenebildim

hangi oda

ehk ' Alıntı:
sonkale ' Alıntı:
star ' Alıntı:
skarsel ' Alıntı:
Teşekkürler

Merhaba arkadaşlar,

şeklinde öğrenebildim
hangi odaydı seninki arkadaşım
Konya

Büyük odalar söylemezler gibime geliyor.

ŞAYLAN ' Alıntı:
arkadaşlar dersler konusunda 5 sınavlık tecrüberlerimden aktarabileceklerim,sayısal derslerin hepsinde çıkmış 10 yıllık soru bankasını alıp son 5 yılı çözmeniz ama inceliklerinii yakalayarak yeterlidir.hukuk dersi içinde aynı şekilde çıkmış soruları onların istedikleri gibi yanıtlamanız çok önemli çünkü.onları biizm yorumlarımızla aynı şeyi anlatsak bile kendi yazdıklarını istiyorlar.vergi den çıkmış sorulara bakarsanız 10 yıllık bir sürekli tekrarlanan 10 soru var onlardan her sınavda mutlaka en az 1 tane geliyor ama mutlaka .inş.yardımcı olur.allah yardımcınız olsun.

Çok doğru bir istatistiki bilgi... Bence bunu herkes dikkate almalı... ;)

oradaki sınava giren sayısı istanbul kadar çok değildir. ben ist. odanın bilgi vereceğini sanmıyorum

Merhaba arkadaşlar 2 dersim vardı şimdi aradılar kazanmışım bilecik odası
kazanan arkadaşları kutlarım

Kayseri deki arkadaşlar öğrenebildinizmi sonuçları öğrendiyseniz nasıl sonuçlarınız?

arkadaşlar ankara odasında bi arkadaşımdan aldığım bilgiye göre arananlar sadece başkana giden özel listedekiler. yani odalarla ilgili bir durum değilmiş bu.ve odalara henüz sonuç ulaşmamış. ankara odasına gelmemiş diğer arkadaşlar nasıl öğrenmiş anlamadım. kargo halinde gelip liste olarak asıyorlarmış. aynı zmaanda da nete veriliyormuş. yani tesmerin sayfasından da öğleden sonrayı bulacak.
bilginize...

Kayseri oda ya gelmiş sonuçlar arıyorlar isteyen de arayıp sonucunu öğreniyor....

kayseriden önceden 2 ders vermiştim şimdide 3 ders vermişim geriye 2 kaldı darısıda onların başına

444 60 60 aradım telefondan sonuç veremiyoruz. akşam siteden açıklanacak dedi.
Anlamadım sabah, öğlen akşam, gece yuh yuh yuhhhhhhhh!

küfürbaz Metini tanıyan varsa hemen tesmeri yada ismmmo yu arattırın lütfennn!!

umutyaylagul ' Alıntı:
arkadaşlar ankara odasında bi arkadaşımdan aldığım bilgiye göre arananlar sadece başkana giden özel listedekiler. yani odalarla ilgili bir durum değilmiş bu.ve odalara henüz sonuç ulaşmamış. ankara odasına gelmemiş diğer arkadaşlar nasıl öğrenmiş anlamadım. kargo halinde gelip liste olarak asıyorlarmış. aynı zmaanda da nete veriliyormuş. yani tesmerin sayfasından da öğleden sonrayı bulacak.
bilginize...

Abi sende buna inandın mı? ;D

ehk ' Alıntı:
oradaki sınava giren sayısı istanbul kadar çok değildir. ben ist. odanın bilgi vereceğini sanmıyorum

istanbul vermedi notları

sağlam bi tanıdık varsa verebilirler