Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

OUTCRY ' Alıntı:
arkadaşlar vergi hukuk maliyet vardı ..maliyetten geçmişim ...diğer 2 si kaldı ..1 ay sürede yetişir mi nasıl başlayacam ...nereden çalışacam lütfen yardımmmmmmmmm.kursa gitsem ...bu saatten sonra ne faydası olur ki...
arkadaşlar cevapppppp lütfen

OUTCRY ' Alıntı:
OUTCRY ' Alıntı:
arkadaşlar vergi hukuk maliyet vardı ..maliyetten geçmişim ...diğer 2 si kaldı ..1 ay sürede yetişir mi nasıl başlayacam ...nereden çalışacam lütfen yardımmmmmmmmm.kursa gitsem ...bu saatten sonra ne faydası olur ki...
arkadaşlar cevapppppp lütfen

yetişmez. gece gündüz çalış.

mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına dair konuyu açtım buyurun

valla ben öyle hemen konsantre olamam ders çalışmaya. bunca sıkıntıdan sonra bugün hele hiç başlayamam

Arkadaşlar ya biri söyleyebilirmi Bendemi aptallık var sınavlarmı çok zor yanlış şeyleremi çalışıyorum acaba
SON 2 HAKKIM KALDI HALA 6 DERSİM VAR elinde notları olan varsa bana mail atabilirmi veya Kitap tavsiyesinde bulunabilirmi
ÇOK KÖTÜ DURUMDAYIM
mail adresim:[email protected]

sınava ilk girişim 3 ders vermişim finansal muh, maliy. muh. , fin. tabl. analiz.
sırasıyla 80, 75, 60 diğer deslerim kalmış notları iyi bekliyodum itiraz etmeyi düşünüyorum acaba itiraz eden arkadaş var mı b konuda bilgisi olan, itiraz etmek faydalı olur mu içeriğine bakmadan sadece puan toplamasına mı bakılıyor yoksa içeriğe bakılıyor mu?

böyle bir rezalet olamaz ya itiraz etmeyi düşünen var mı? itiraz etsek marttaki sınava girebilir miyiz?

itirazı düşünen arkadaşlar hemen harekete geçin zaman kalmadı... yarın paraları yatırın..ptesi itiraz edeceğiniz dersleri seçin... ptesi ayrıca kaldığınız derslerinde mart giriş ücretlerini yatırın.. ertesi gün hesaba geçecek..sınav başvurusuda yapın..yani bi nevi hem itiraz edeceksiniz hemde marta hazırlık yapacaksınız..eğer itirazdan bi olumlu sonuç çıkarsa yatırdığınız mart giriş parası ölecek.. ama geçmiş olacaksınız..şahsen ben razıyım buna
..

forum ne kadar sakinleşti. herkes köşesine çekildi. kimi mutlu, kimi üzgün, kimisi ise hala umutlu. allah herkesin yardımcısı olsun (benimde). allah ders çalışan herkese zihin açıklığı versin. banada ders çalışabilmek için zaman ve istek versin inşallah. bu gece sanırım herkes rahat uyuyacak. çalışan herkesin emekleri boşa gitmesin dileği ile herkese hayırlı akşamlar. :)

400. sayfada noktaladık 2008/kasım smmm sınavını. 400 sayfaaaa

Kitlensin artık bu sayfa ;D Son olarak Kazanan arkadaşları gönülden tebrik ederim,ancak lütfen bir yerlere kaybolmayın.Kazanamayan arkadaşlara da zihin açıklığı diliyorum.İstemeden birilerinin kalplerini kırdıysakta haklarını helal etsinler.Çok renkli bir dönemdi.Karakule inşallah YMM olana kadar burda olursun ;D kalın sağlıcakla.Konu kapanmıştır. :D :D :D