personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

arkadaşlar bence bir an önce geçemeyiceğiniz derslere açlışmaya başlayın sınav şubatın ilk haftasında açıklanır daha önce açıklamaları zor bir ihtimal.

böyle mi gelişecek meslek. yapılan çalışmalar, meslekte standartlaşma, eğitimler nerde ne anlamı kalıyo

arkadaşlar bu benim 3. bekleyişim. burdaki bekleyen insanların hepsinin ya arkadaşı ya patronu muhasebeci belkide yönetimin içinde. hangisi yardımcı oluyor. çıkıpta ey tesmer siz bunu yasal olarak 60 gün içinde açıklayacaksınız diyor. herkes gülüp geçiyor. sıkmayın canınızı buda geçecek elbet. önümüzdeki hafta kesin açıklanır. bu hafta açıklarsalar süpriz olur. kolay gelsin.

yunusmurat ' Alıntı:
arkadaşlar bence bir an önce geçemeyiceğiniz derslere açlışmaya başlayın sınav şubatın ilk haftasında açıklanır daha önce açıklamaları zor bir ihtimal.
yok artık şubat olur mu ya bu hafta bikere kesin açıklanacak.

emreayh ' Alıntı:
yunusmurat ' Alıntı:
yok artık şubat olur mu ya bu hafta bikere kesin açıklanacak.

Bence de bu hafta biter bence En geç cuma diyorum ben

emreayh ' Alıntı:
bugünden ümitliyim açıkcası...

bence bugünğ unut arkadaşım , çünkü öyle olsa aramalar çoktan başlar ve illaki birileri aranırdı.Ve duyardık..Değil mi arkadaşlar aranmayı bekleyen yok mu ?

benimde tek dersim kaldı o da maliyet ama hemen arıycaklarıni sanmıyorum staj başlatmada da hemen mesaj atıyolar deniyodu sonucu internetten öğrendikten yarım gün sonra mesaj geldi.

72 bin meslek mensubu olmuş .Yakında 100 bini bulur...
ruhsat almak için o kadar uğraş SMMM ol
ruhsatı alanlar;
alomaliye de ,
Smmm oldum boşmuş en iyisi memurluk heralde, diye yazmazlar
umarım..........

m_buse2009 ' Alıntı:
72 bin meslek mensubu olmuş .Yakında 100 bini bulur...
ruhsat almak için o kadar uğraş SMMM ol
ruhsatı alanlar;
alomaliye de ,
Smmm oldum boşmuş en iyisi memurluk heralde, diye yazmazlar
umarım..........
bence böyle bişey ne istediğini bilmemek çünkü smmm için maddi manevi uzun zaman süren çok emek harcanıyo sonra kpss ye hazırlanıyolar boşa giden zaman, emek, ziyan olur.

yeni mezunun iş bulamayıp sağdan soldan duyup girdiği sınav olduğu durumlar

bugünde zor.... ne arayan ve nede tesmerin sitesinde yavaşlama var... her zamanki gibi

GARİPKUL ' Alıntı:
bugünde zor.... ne arayan ve nede tesmerin sitesinde yavaşlama var... her zamanki gibi

Arkadaşlar Tesmeri aradım.Bize gelen birşey yok dedi. Bu hafta açıklanır mı diye sorduğum da Aynı cevabı tekrarlayıp durdu. Bilgilerinize...

ben temmuz sınavını bekledim bu ikinci olacak ama sanırım tesmerin sınav açıklama günü cuma inşallah cuma açıklanır tesmerin ücretini biz veriyoz ama eziyetini de biz çekiyoruz
arayan arkadaşlara komisyondan gelmedi deniyor sen komisyona şu gün elimizde olacak de bakayım tabikide geç gelmesi sonucu bir ücretlerinde de geçikme olacak de bakayım ne olur ozaman gününde gelir bir yolunu bulmaları gerek saçma sınav arası 40 güne düşüyor kendileri 60 günde okuyamıyor olan bizlere çalış çalışabilirsen son hakları olan arkadaşlar hele Allah yardımcınız olsun

çok doğru bir konuya temas etmişsiniz.ben odayı arıyorum bazen.paraya gelince gün sektirmiyorsunuz.hizmete gelince bir icraat yok diyorum.tabi kendi kendime.maalesef acı ama gerçek bu.

merhaba arkadaşlar , YMM sınavları açıklanmış, bizimki de yakındır heralde...sabırlı beklemeler

YMM sınav sonuçları açıklanmış. siteyi açtığımda çok heyecanlandım değişmiş görünce ama malesef bize değilmiş.

en azından cuma açıklanacak tezi çürümüş oldu. belki bugün belki de yarın açıklanır