personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

nrcn ' Alıntı:
benim öyle gördüğüm rüyaların sonucu 70-80 geldi

sizin de rüyanız inşallah öyle çıkar ;)

anşallah öyle olsa keşkeee.o zaman burda sana yazarım .tersine çıktı iyi geldi diye.

yakında hepimiz ermiş olacaz.işallah muradımıza da ereriz.

bayıltırlar insanı gerçekten ...dayanamıyorum artık.sonumu bilmek istiyorum şu an bi not var benim kağıdımda ...ama göremiyorum bilemiyorum bu düşünce beni çok strese sokuyor ya..lütfen sayın komisyon üyeleri eğer buralara göz atıyorsanız nolur yarın verin tesmere sonuçları.:)))))

nrcn ' Alıntı:
arkadaşlar açıklansa beni ararlardı :P

beni izlemeye devam edin :D

Arkadaşlar ben arandım dün gece aksakallı dede rüya yoluyla aradı EVLADIM RECEP SENİ YMM YAPTIK dedi. ;D ;D ;D

olay rüya alemine de akstti ise durum cidden vahim ;D

evren81 ' Alıntı:
Gerçeği söylemek gerekirse bugün burada hepimiz haklılığımızı , mağdur olduğumuzu bas bas bağırsak da , yarın Allah nasip eder de SMMM olduğumuzda hiçbirimiz bu konuyu odamızda dile getirip "Neden mevzuatta olduğu gibi sınav sonuçlarını 2 ay içerisinde açıklamıyoruz?" diye bir soruyu sormayacağız gibime geliyor.

Yani anlıyacağınız kim ruhsatını alırsa arkasına dönüp bakmıyor.Bu benim 4.girişim.Bir bakın foruma acaba kaç kişi ruhsatını aldıktan sonra bu forumda dert yananlara çare olmuş ya da en azından derdini dinlemiş ve "bu konuyla ilgileneceğim" demiş.

Hepimize Allah kolaylık versin arkadaşlar.Dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim.

Arkadaşlar burda sizede kendime de söz veriyorum bu haksızlıgı bizlerde hepbirlikte yaşıyoruz. Kesinlikle bu konuda smm olduktan sonra birşeler yapacagım.

aksetti olcak kelime yanlış yazmışım :)

tesmer;

sen, telafisi olmayan en büyük hatam benim :)

arkadaşlar hepinize Allah kolaylık versin.. bu iş doğuma benzior ama sezeryan yapma şansınız yok okadar :)

Herkeze günaydın bugun açıklarlar zahir.... ???

günaydın arkadaşlar.cep telefonlarımızın sesini sonuna kadar açalım.belki bugün arayan soran olabilir. :)

günaydınlar

bugün beklemiyorum ama supriz olursa da fena olmaz

Günaydın arkadaşlar...

Bu gün kesin açıklanmaz. Hatta yarında açıklanmaz. önümüzdeki cuma belki açıklanır.

Hey gidi Tesmer hey test olunca herşey kolay. Bari hukuk meslek hukuku ve vergi derslerini test yapın 100 er soru sorun bilgi seviyemizi geniş bir yelpazade ölçün. Hem de kolay okunsun, kağıdı okuyana göre yorum farkı olmasın. Vs. Vs.

Bakalım belki açıklanır bu gün :)

günaydın, mart 2008 sınav sonucu internetten yayınlandığında öğle saatleriydi, odadan ise akşam 5 gibi telefonla aramışlardı ;D

hs ' Alıntı:
günaydın, mart 2008 sınav sonucu internetten yayınlandığında öğle saatleriydi, odadan ise akşam 5 gibi telefonla aramışlardı ;D

nasıl yani aranmadan önce mi yayınlandı ilk kez duydum.benim bildiğim önce aranan aranıyor akşam saatleri internete düşüyor ama.

aranan yok muuuu??

kakbas ' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar...

Bu gün kesin açıklanmaz. Hatta yarında açıklanmaz. önümüzdeki cuma belki açıklanır.

Hey gidi Tesmer hey test olunca herşey kolay. Bari hukuk meslek hukuku ve vergi derslerini test yapın 100 er soru sorun bilgi seviyemizi geniş bir yelpazade ölçün. Hem de kolay okunsun, kağıdı okuyana göre yorum farkı olmasın. Vs. Vs.

Bakalım belki açıklanır bu gün :)

Açıklansın artık yahu sevinecekmiyiz oturup kös kös çalışacakmıyız bilelim

günaydın arkadaşlar
inşallah bugün olur. iyice suyunu çıkardı bunlar.

Günaydın arkadaşlar. bu gece sabaha kadar hep aynı rüyayı gördüm. Sonuçlar açıklanmış. bilgisayardan bakıyorum denetim notum 60, sonra hemen değişiyo 43. oluyo bi 60 bi 43 sabaha kadar devam etti. allah hayra çıkarsın ama sonum iyi değil galiba :)

günaydın arkadaşlar,

hepimiz sıkıldık fazlasıyla, bugün açıklanacağını umuyorum ama tesmerle umut aynı cümleye bile yakışmıyor. dün akşam aradık hala komisyondan çıkmadı diyorlar inanabiliyormusunuz.ne yapalım hayırlısı......

bugün öğleden sonra belli olur açıklanıp açıklanmayacağı ...