personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

Yaaa açıklanmaya başladı diye öyle heveslenmiştimki. Umudum yok ama belki aranırım diye yemeğe giderken bile telefonumu yanıma almıştım. yemekten bi geldim ortalık karışmış.

oo moderatör yıldız taktı bana eywallah

a evet, yemek yiyoduk biz değil mi? insanız biz. gideyim ben de yiyeyim. siteleri takip etmekten insanlıktan çıktım iyice.. bi şey olursa ararsınız..

Evet hayat devam ediyo ama bu stresle daha ne kadar devam eder bilemiyorum. Sanırım bu günüde bitirdik. 2 günde tatil.

isteklerim biraz uzun sürdü kardeş malum belgeyi almayla bitmiyo ki

online işlemler
sınav başvuru formunu kontrol ettinizmi arkadaşlar
diğer forumda arkadaşımızın yazdığı "adayın başarılı oldu" ibaresine rastlayan oldumu hiç

sonkale ' Alıntı:
online işlemler
sınav başvuru formunu kontrol ettinizmi arkadaşlar
diğer forumda arkadaşımızın yazdığı "adayın başarılı oldu" ibaresine rastlayan oldumu hiç
yooo

Biz zaten işlerden sinir stress oluyoruz,bir de siz çektirin,neden 60 gün süre içinde müdahale etmiyorsunuz,meslek mensubu olupta sizin gibi gevşek ve sorumsuz olacaksam ben bu işte yokum arkadaş,gecikmenin hiç bir mazereti olamaz,buna hakkınız yok,herkesin hayali var ya,bu saatten sonrada benden resmi olmamamı beklemeyin.

eğer pazartesiye sarksın bak neler yazıyorum,,,,,,, ???

Tesmerin sitesi üzerinden tesmere mail gönderdim. Bakalım yanıtlayacaklarmı

önce sınava girersin sorular öyle ilginçki insan ne yapacağını şaşırır. sonra bekle allah bekleki açıklayacaklar diye. gene insan ne yapacağını şaşırır. sonumuz hayra çıksın ne diyeyim