personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

düzeltiyorum kitabın bandrol yılı 2006-baskı yılı 2007.Acaba değişiklik varmıdır kitapta.Elinde 2008 yılı baskılı olan varsa bunun bandrol yılını yazabilir mi?
(Gerçi değişmiş bile olsa the accountant arkadaşında yazdığı gibi büyük bi değişiklik olacağını düşünmüyorum)

pardon genişletilmiş 10.baskı idi.Ama incelemedim,değişiklikleri bilmiyorum.

bende ki kitapta da genişletilmiş 9.baskı çok büyük değişiklikler yoktur

arkadaşlar genel hukuk ile ilgili mesajlarımızı Kasım 2008 Genel Hukuk sınavı başlığına yazsak daha iyi olur takip etmemiz açısından. bu başlık genel kalıyor çünkü.

Temel hukuka dikkat edin ! ! ! Tesmerdeki duyuruyu okuyun ona göre Meslekle , Hukuka çok dikkatli çalışın arkadaşlar...

benimde vergi ve hukuk kaldı.verginin içinden çıkamıyorum lütfen yardım edin.notları olan varmı gönderebilir mi ne olur yardım edin ne yaptıysan olmadı panik halindeyim .....
[email protected]

merhaba arkadaşlar benimde sadece meslek hukuku kaldı.ne yapacam bilmiyorum.bu ders gerçekten korkutmaya başladı.notları çok kıt.geçen arkadaşlardan ricam nasıl bir kağıt verdiler ne istiyolar komisyondakiler

en tehlikeli dersler kesinlikle Hukuk ve Meslek Hukuku, çünkü diğer derslere göre daha zor not veriliyor bu derslerde. Ne kadar sağlıklı bir düşünce bilmiyorum ama Meslek Hukukundan geçmek Kasım'da Genel Hukuk'a göre daha zor olacak sanırım çünkü Temmuz'da Meslek Hukuk'undan daha çok geçen oldu.

ben bitirdim çok şükür darısı arkadaşların başına inşallah
önceki sınav sorularına baktığımda meslek hukuku ve genel hukuk çok kolay ve kesin ortalama yaparım ikisni ilkinde kesin veririm demiştim ama yanılmışım 2008 martta ilk girdim ve malaesef 5 ini verdim 2 meslek ve genel kalmıştı bunlar daha zor korkutuyor

sizce yeni SGK'nın hukuk sınavındaki ağırlığı ne olur? benim tahminim 25 puanlık bir soruyu geçmeyeceği yönünde.. ama o soru mutlaka gelecektir, gelmezse ayıp olur.. :)

Arkadaşlara katılıyorum Gerçekten bu 2 dersi not bakımından çok kasıyorlar...
Meslekte bilmediğiniz soruyu kesinlikle yapmayın..
Genel hukukta neden bu kadar takıntılar oldu bende anlamadım Temmuz sınavı çokda ahım şahım zor değildi ben 60 aldım.. Genel bir öteleme olmuş galiba 50 puana izlenimlerim kadarı ile bu sınava dikkat her dönemde olan 1 sürpriz ders olayını ben kasımda Hukuktan bekliyorum.. Dikkat edelim...

arkadaşlar maliyet muhasebesinden ne gelir sizce kasım sınavında ?

_burak_ ' Alıntı:
sizce yeni SGK'nın hukuk sınavındaki ağırlığı ne olur? benim tahminim 25 puanlık bir soruyu geçmeyeceği yönünde.. ama o soru mutlaka gelecektir, gelmezse ayıp olur.. :)

bence de yeni SGK'dan kesin 1 soru gelecek ve puanı ya 25 ya da 30 olur ama 4 soru sorulduğundan eşitliği yine bozmazlar ve çok büyük ihtimalle o da 25 puan olur.

Ama burada en kritik konu bu sorunun ne ile ilgili olacağı. Yani eğer Arif Kocaman'ın kitabındaki SGK konularının yeni kanuna göre güncel hallerini sorarlarsa tamam ama kıyıda köşede kalmış ve adaylar tarafından ezbere bilinmesinin beklenmemesi gereken yerlerden soru sorulmamalı bence. Burada aranması gereken, aday yeni SGK'dan haberdar mı, bu da temel kısımlardan bir soru sorularak test edilmeli bence.

Kasım 2008 sınavına ilk kez girecek veya girip bazı derslerden kalmış arkadaşlar. Tesmerin sitesindeki cevapları mutlaka inceleyin. Hocaların stillerini göstermesi açısından faydalı olduğunu düşünüyorum. Her ne kadar ben geçtiğim bazı derslerde hocaların cevapları gibi (şiir gibi :) :) :) ) cevap vermediysemde yinede incelenmesini tavsiye ederim. İlk kez girecek arkadaşlara tavsiyem cevapları inceleyin fakat gözünüzde fazla büyütmeyin. Dediğim gibi ben bazı sınavlarda orada yer alan şekilde ( şiir gibi :) :) :) :) ) cevaplar vermedim. Fakat sorularda bildiğim şeylerin özünü doğru bir şekilde doğru kelimelerle ifade ettim. Zaten bu sınavlara girip geçen hiç kimsenin soruların cevaplarını o şekilde yazdığını düşünmüyorum. O yüzden cevapları inceleyin fakat ''benimde bu şekilde ( şiir gibi :) :) :) ) cevaplar vermem gerekiyor'' diye kendinizi kasmayın

Dostum bu bilgiyi nereden aldın. Paylaşırsan seviniriz. Hepsimi değişmiş bazılarımı

sınav komisyonunun değiştiğini nerden öğrendin. Bilgiyi aldığın kaynak sağlammı .

tesmer e açın sorun komisyon da bir değişiklik varmı diye