personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

vergiye küçük kanun kitapçığından çalışın, notla eksik olur ...

merhaba herkese
Benim de derdim vergi kaldı 3.kez giricem sınava
çok yoğun ılmamakla beraber Kazım Yılmaz şubat 2008 baskılı türk vergi hukuku kitabından not çıkararak çalışıyorum.
Bu kitapla tecrübesi veya bilgisi olanlar bilgi verebilir mi? Yeterli ve güçlü bir kaynak mıdır?
bir de bursa odasına bağlı arkadaşlar bu konuda epey geri kalmışım işten güçten sanırım sınav merkezi istanbula alınmış doğru mudur?
Teşekkürler şimdiden

daha önce girmiş olan değerli arkadaşlar

bir de benim gibi ilk defa kasımda girecek olan adaylara sınav yeri,sınıflar,zaman planlaması,sınavda serbest araç gereçler,sınav kağıtların türü,güvenlik,sınav aralarında yapılması tavsiye edilenler (ders çalışmalı,gürültüden uzak durulmalı vs vs?)
Mesela cep tel serbest mi? aralarda çalışmak için kitapları yanımıza mı alalım,sınavlardan ne kadar önce göztepede olmakta fayda var...

En azından psikolojik olarak da hazırlanırız.

sınavlar 9da başlıyor

4 sözel ders c.tesi
3 sayısal ders pazar günü

finansal muhasebe 3 saat diğerleri 1.5 saat sürüyor

cevap kağıtları A5 ve çizgili

cep telefonları kapalı olacak, kitaplar çantada yere koyulmuş durabiliyor, fonksiyonsuz hsap makinası serbest, cetveliniz olsun çizim için

aralarda okulun bahçesinde ders çalışabiliyorsunuz, kalabalık oluyor ama aralardaki çalışmanın faydasını gördüm

aralarda şunu ne yaptın şuna ne yazdın diyen arkadaşlardan uzak durun, bir sonraki sınava konsantre olun :))

nrcn tşk

bir de mesela sınav mahalline uzak oturanlara bir gecelik otel tavsiye edermisiniz hani cts 18.30'da sınav bitiyor mesela beylikdüzünde oturan arkadaş 21.00'de eve varır perişan ondan sonra sabahın köründe kalk git onun yerine kadıköy bostancı hattında uygun bir pansiyon vs var mıdır?

Kadıköy'de çok fazla otel var.Fiyatları daha makuldür diye düşünüyorum.İnternetden bulabilirsiniz.Bostancı 'daki oteller biraz pahalıdır.Suadiye,Elit,Prenses vs gibi.

alman72 ' Alıntı:
nrcn tşk

bir de mesela sınav mahalline uzak oturanlara bir gecelik otel tavsiye edermisiniz hani cts 18.30'da sınav bitiyor mesela beylikdüzünde oturan arkadaş 21.00'de eve varır perişan ondan sonra sabahın köründe kalk git onun yerine kadıköy bostancı hattında uygun bir pansiyon vs var mıdır?

evet c.tesi o yorgunlukla istanbulda bi yerden bi yere gitmek çok zor, bir de sabah tekrardan kadıköy baya zor oluyor, ben akrabamda kalmıştım üniversiteye yakın, otelleri araştırmak lazım ...

tesmer'in sitesine dünden beri bağlanılamıyor. bağlanabileniniz var mı? başvurusunu son 2 güne bırakanlar sorun yaşayabilirler.

ben ilk kez girecegim

sınav yerim ankara

daha doğru çalışmaya bile başlamadımm

korkuyorum açıkcasıı :)

KASIMDA YETERLİLİK SINAVINA GİRECEK ARKADAŞLARA BAŞARILAR

kapot ' Alıntı:
KASIMDA YETERLİLİK SINAVINA GİRECEK ARKADAŞLARA BAŞARILAR
günaydın öncelikle başarı dileklerinde bulunduğun için teşekkür ederim.Kardeş bir şey dikkatimi çekti Büyük harfle yazmak yasaktı galiba herhalde çok erken yazdığın için farkına varılmamıştır ;) sana da başarılar Allah zihin açıklığı versin

asuri33 kardeş senin dileklerin içinde sağol çok şükür ben bitirdim temmuzda darısı bitirmeyenlere

günaydın, evet bol şanslar, fakat daha hiç staj sınavlarına bile girmemiş arkadaşlar ne yapacak? mesela ben, nasıl hazırlacağız hususunda hiç bilgimiz yok! forumdan önceden yazılanları okuyorum bayadır, az çok bişeyler anladım, islam çankaya'nın kitabına çalışmam gerektiği gibi mesela :)) başka tavsiyesi olan varmı? hepinize kolay gelsin.

Okanca Kardeş İslam Çankayanın Kitabı yeterli çok kaynağa gerek yok
Ben smmm oldum inşallah darısı tüm dileyenlerin başına.
Benim küçük bi tavsiyem olacak son bir haftayı iyi geçirirseniz çok faydanıza olur
diye düşünüyorum eğer çalışıyorsanız ve izin alma şansınız varsa izin alın ilkönce
ikincisi konu çalışmayın bu vakitten sonra pek faydası olma son beş yılın çıkmış sorularını KESİNLİKLE çözün derim.
çıkmış sorular yine çıkabiliyor.
inşallah kazanırsınız ama kazanamassanız da ölüm değil yine girersiniz derim ama demesi kolay insan 58-59 larda kalınca üzülüyor hani.
valla bu staja başlama sınavı bişekil yani nasıl anlatsam bişekil işte insanı sıkıyor, bıktırıyor yani umutsuzlaştırıyor anlatamıyorum. Bazı sorular çok kolay bazıları zor yani bence bi başlamayı verin smmm oldunuz sayılır ben bunu gördüm yeterlilik çok zor değil bana göre
neyse RABBİM HAYIRLISIYLA MUVAFFAK EDER İNŞALLAH. HAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN.

teşekkür ederim, Allah razı olsun. haklısın iş çalışmaktan geçiyor hele hele son bir hafta diyosun.. tamm inş. öyle yaparım, hayırlısı bakalım dua edin inş. birincide kazanalım :))

merhaba arkadaşlar sınava artık az kaldı.heyecanlarda başladı.ben artık geceleri yatamıyorum.meslek hukuğu kaldı sadece ama çok korkuyorum.bu arada sınav komisyonu değişmiş diyolar ne kadar doğru acaba.bilgilendirme toplantılarına girecek arkadaşlar inşallah bizede yazarlar.çünkü ankarada olmadığımız için katılma imkanımız olmuyor.şimdiden herkese başarılar diliyorum .allah hepimizin yardımcısı olsun.

bütün arkadaşlara kasım yeterlilik sınavında başarılar dilerim.başarmanın tekyolu çalışmak,ve sabretmek.herkese hayırlı olmasını temenni ederim.

Arkadaşlar başarılar. Bu denetimi nasıl geçeceğiz fikri olan var mı?

SMMM-ÖZKAN ' Alıntı:

çıkmış sorulara bakacaısn arkadaşımi ve elle tutulmuş notlara çalışacaksın

SMMM-ÖZKAN ' Alıntı:

sadece ve sadece ömer dumanın kitabı ....