personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

ayrıca tesmer son başcuru tarihini ayın son günü oalrak açıklayacak. ancak oda dosyaları kontrol ettiği için son başvuru tarihini bir hafta öncesine yazıyor.

merhaba arkadaşlar ben temmuz sınavında belgemi almıştım ....zorlu bi süreç ama inanın belgeyi aldıktan sonra insanın hayatında çokda bişey değişmiyor ... ben hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum sadece mesleğim sorulduğunda mali müşavirim diyorum az biraz egom tatmin oluyo hepsi o ... önemli olan mesleki deneyimimiz belgemiz çok da önemli değil aslında........ çok da önemli değil diyorum çünkü yeteri tecrübemiz yoksa elimizde ki belgenin araç kullanmasını bilmeyenin cüzdanında bekleyen ehliyetden bi farkı kalmıyor....ve şuda bi gerçek ki bu sınavlara başlayan herkesss bi şekilde alıyor bu belgeyi ama erken ama geçççç sonuç güzel oluyor ...ben 2. girişimde tek derse düşmüştüm 3. girişimde ise maliyet muhasebesi belasını omuzumdan atıp belgemi almaya hak kazandım .... hepinize başarılar diliyor ve sabır temenni ediyorummm kolayyy gelsinnn .....

zeynepyaroglu ' Alıntı:
merhaba arkadaşlar ben temmuz sınavında belgemi almıştım ....zorlu bi süreç ama inanın belgeyi aldıktan sonra insanın hayatında çokda bişey değişmiyor ... ben hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum sadece mesleğim sorulduğunda mali müşavirim diyorum az biraz egom tatmin oluyo hepsi o ... önemli olan mesleki deneyimimiz belgemiz çok da önemli değil aslında........ çok da önemli değil diyorum çünkü yeteri tecrübemiz yoksa elimizde ki belgenin araç kullanmasını bilmeyenin cüzdanında bekleyen ehliyetden bi farkı kalmıyor....ve şuda bi gerçek ki bu sınavlara başlayan herkesss bi şekilde alıyor bu belgeyi ama erken ama geçççç sonuç güzel oluyor ...ben 2. girişimde tek derse düşmüştüm 3. girişimde ise maliyet muhasebesi belasını omuzumdan atıp belgemi almaya hak kazandım .... hepinize başarılar diliyor ve sabır temenni ediyorummm kolayyy gelsinnn .....

evet haklısınız ama biz de sizin gibi belgeyi alıp en azından sordukları zaman mali müşavirim demeyi çok istiyoruz. Hakkımızdan hayırlısı ama bu sınav artık çok zor bir sınav oldu. İnşallah veririz de bu beladan kurtuluruz.

zeynepyaroglu ' Alıntı:

Bence de önemli olan belgeyi almak değil. Allah'ın izniyle hepimiz inşallah belgeyi alıcaz. Önemli olan kendimizi ne kadar iyi yetiştirdiğimiz. Eksikliklerimizi ne kadar iyi giderdiğimiz. Çok okuyup, çok araştırıp,öğrendiklerimizi uygulamamız. İçi boş müşavirlerden piyasada fazlasıyla var.

değerli arkadaşlar

Sizlere tavsiyem n'olur yabancı dile ağırlık verin.İngilizce,Almanca,Fransızca
Ve yabancı şirketlerde çalışın,belge aslında bizim için bir mücevher gibi,gerdanlık gibi.
Bakın hazine'nin sitesinden yabancı sermayeli firmaları takip edin yeni kurulmuş yabancı şirketlerde inanın fırsatlar çok süper,kariyer,para ve smmm'nin hakkı,ama ara mahallede büro açıp bakkal,çakkal ile uğraşmak istiyorsanız birşey diyemem.Umarım bu zorlu sınavı hepimiz veririz inşallah.

Arkadaşlar bence sınav 25 ocak 2009 (25 ocak - 5 şubat)dan önce açıklanmaz..
Sınava tekrar girenler Şubatın sonuna kadar başvurur. Martın hangi hafta sonu olacağı belli olmadı ( Tahminim 21-22 Mart ) henüz...
İlk kez girecekler şimdiden çalışmalarına hız vermeye başlasınlar. Dengeli çalışın ama ;)

Arkadaşlar,

Nerelerdesiniz sesinz çıkmıyor. 1 ay ı yedik.Fazla birşey kalmadı bence ne dersiniz

arkadaşlar merhaba sınava girmeden 4 ay önce olacak rastladım siteye bende herkes gibi bekliyorum ne zaman açıklanacak bu sınav stres olduk vallahi herşey stres zaten hazırlanması,sınava girmesi,sonucu beklemesi ve hangisinden kaldım acaba deyip ders çalışmak isteyip çalışamamak yorulduk arkadaşlar bir an önce açıklansada bizde başlasak ders çalışmaya biliyorum tahmin diyeceksiniz tahmin ediyosunuzdur arkadaşlar hangisinden kaldınız diye valla tahmin etmesi çok zor insan sınavdan çıktığında o stresle ne yazdığını bile hatırlayacak halde olmuyor herkes inşallah hakettiği sonucu alır Allah yardımcımız olsun

suzan özdemir ' Alıntı:
arkadaşlar merhaba sınava girmeden 4 ay önce olacak rastladım siteye bende herkes gibi bekliyorum ne zaman açıklanacak bu sınav stres olduk vallahi herşey stres zaten hazırlanması,sınava girmesi,sonucu beklemesi ve hangisinden kaldım acaba deyip ders çalışmak isteyip çalışamamak yorulduk arkadaşlar bir an önce açıklansada bizde başlasak ders çalışmaya biliyorum tahmin diyeceksiniz tahmin ediyosunuzdur arkadaşlar hangisinden kaldınız diye valla tahmin etmesi çok zor insan sınavdan çıktığında o stresle ne yazdığını bile hatırlayacak halde olmuyor herkes inşallah hakettiği sonucu alır Allah yardımcımız olsun

sizin ilk girişiniz herhalde

merhaba arkadaşlar kasımda ben ilk hakkımı kullandım.umarım sonuçlar çok kötü olmaz.14-15 mart 2009 ankara.yine donacağız.allah yardımcımız olsun.

mart döneminde maliyetten hangi konulardan soru çıkar tahmin yürütebilecek olan var mı?

Arkadaşlar,

Bugün yanılmıyorsam 44.gün ve sınavın açıklanmasına fazla bir zaman kalmadı. İnşallah herkesin dilediği notlar gelirde kurtuluruz. Kolay gele

zaman dardıkça heyecanda giderek artıyor.

arkadaşlar bilen biri yok mu bu sınav ne zaman açıklanıyor

ya arkadaşlar ilginç bir soru soracağım. şimdi derlserin ortalaması 60 olması gerekiyor ya buna tabi staj bitirme değerlendirme notuda yansıyor. şöyleki tam 60 mı olması gerekiyor yada mesela 59,50 da yeterli olurmu yani 8 ders 60 dan toplam 480 eder mesela 478 olsa 478/8:59,75 oluyor . sonuç ne olur başarısız mı ?

atitr1 ' Alıntı:
ya arkadaşlar ilginç bir soru soracağım. şimdi derlserin ortalaması 60 olması gerekiyor ya buna tabi staj bitirme değerlendirme notuda yansıyor. şöyleki tam 60 mı olması gerekiyor yada mesela 59,50 da yeterli olurmu yani 8 ders 60 dan toplam 480 eder mesela 478 olsa 478/8:59,75 oluyor . sonuç ne olur başarısız mı ?

Başarısız.

Maalesef :(