personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

cevap bekleyen bir soru

arkadaşlar selam. ben 2008 ocakta staja başladım. asmmmo kursuna gitmiştim. dolayısıyla staj 3 ay düşerek 21 aya indi. 2008 ocaktan 2009 eylül sonuna kadar stajda 21 ayı tamamlamış oluyorum. bu durumda hangi tarihteki yeterlilik sınavına gireceğim. ?

Ynt: cevap bekleyen bir soru

eclippse ' Alıntı:
arkadaşlar selam. ben 2008 ocakta staja başladım. asmmmo kursuna gitmiştim. dolayısıyla staj 3 ay düşerek 21 aya indi. 2008 ocaktan 2009 eylül sonuna kadar stajda 21 ayı tamamlamış oluyorum. bu durumda hangi tarihteki yeterlilik sınavına gireceğim. ?
[/quote

2009 kasım sınavlarına girebilirsin.

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

ocak sonu gibi açıklanmasını bekliyorurum.

Ocak sonu şubat başı gibi anca açıklanır. Bu sefer çok tatil girdi araya geçen seferlere göre daha da sarkacaktır. Bu arda benim 2.girişimdi bu sınava 3 dersten girdim analiz,meslek hukuku, genel hukuk. Analiz ve meslek hukuku rahat geçti sanırım iyi notlar gelecek. Fakat genel hukuk gerçekten kastı 1. soru 40 puanlık olanı yapamadım. Tacir sorusunu arif hocanın kitabından çalışmamla, idare ve vergi mahkemelerinde yürütmeyi durdurma sorusunuda çalışma hayatından başıma gelmiş olaydan yazarak çözdüm. Bakalım hukuktan geçe bilecekmiyiz. Eger yaklaşım sert olurda kitap dilinde paragraf tanımları ile yazılmış cevaplara puna verilecek şeklinde ise kaldık demektir. Yok işi biliyor izahatı yapa bilmiş deyip moda mod yaklaşım dışında yumuşak bir yaklaşım içinde ise geçtik demektir.

Bakalım hayırlısı

Arkadaşlar bende ilk olarak Kasım-2008 sınavına girmiştim ve hiç çalışamadım için pekte umudum yok aslında. Sınav sonuçları daha açıklanmadı muhtemeldir ki şubat ın ilk haftası gibi açıklanır diye tahmin ediyorum. Şimdi 2009 mart sınavına tüm dersler için hazırlanmaya başladım. bu sınavda hangi konuların çıkacağı yöndeki tahminleriniz yada bilginiz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.
Hepinize başarılar ve sabırlar diliyorum.

merhaba arkadaşlar benimde ilk girişimdi sınava pek umutsuz değilim ama daha önceki arkaaşların deneyimlerini ankattıklarında umutsuzluğa düşüyorum 100 bekleyen bile 15 almış felan bunları düşündükçe ne oldu nasıl diye durup düşünüyorum 5 dersten geçmeyi bekliyorum en azından öyle olmuştur umarım ama ders çalışmam lazım özelliklede vergi hukuku notlarına ihtiyacım var ve tabi soru tahminlerine allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar

;D

mahalli seçimler dolayısı ile mart sınavı erken olacağından sınav açıklanma süresi de erken olacakmış biraz .herhalde bir hafta önce açıklanır.ben 23 ocak gibi bekliyorum

keşke bugün hemen açıklasalarda kurtulsak bu stresten arkadaşım umarım o kadar beklemeyiz biran önce açıklanır...

Normal Şartlarda 60 gün haftaya cuma günü doluyor ama herzaman ki gibi bu arkadaşlar 70-75 günde açıklayacakları için şubatın ilk haftasını eminimki bulacaktır

Kasım Yeterlilik Sınavı

kasım sınav sonuçları ne zaman açıklanacak arkadaşlar bilgisi olan varmı. açıklansada bizde çalışmaya başlasak artık. ???

Ynt: kasım yeterlilik sınavı

sami ' Alıntı:
yani sınavdan itibaren :)

Arkadaşlar abc grubu sonuçları açıklanmış.Bizimkide haftaya açıklanabilir sanırım.Yani Yerel seçimlerden dolayı erken açıklanabilir çünkü mart sınavı erken bir tarihte yapılacak.Ne olacak bu vergii.....

Ynt: kasım yeterlilik sınavı

LEMSAN ' Alıntı:
sami ' Alıntı:
yani sınavdan itibaren :)

Arkadaşlar abc grubu sonuçları açıklanmış.Bizimkide haftaya açıklanabilir sanırım.Yani Yerel seçimlerden dolayı erken açıklanabilir çünkü mart sınavı erken bir tarihte yapılacak.Ne olacak bu vergii.....

Birde tek ders vergi olup bekleyen varmı sonuç arama yapılınca haber versin tek dersi olanlar....lütfen

ben bu cuma sonuçları bekliyorum. hadi hayırlısı :)

merdiven ' Alıntı:
ben bu cuma sonuçları bekliyorum. hadi hayırlısı :)

Bu cuma derken 16 ocak mı ?

Aranmayı bekleyen bir vatandaş yok mu tek dersi kalan.En azından aranınca haber versinde bilelim..

benim tek ders vergi,sıkı durun aynı zamada son hakkım.ateş hattındayım yani.23 ocak cuma gününden sonra her an sonuçlar açıklanabilir diye düşünüyorum.