personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

arkadaşlar merhaba benim il girişimdi sınava svergiden kesin kaldım ama diğerleri hakkında yorum yapamıyorum vergiden kaynak önerirseniz bu garip arkadaşınızı çok sevindirirsiniz
herkes emeğinin karşılığını alır inşallah

ÜZER ' Alıntı:
vergi iğrenç kabul ama denetim bence daha da iğrenç.ona çok çalıştım.sanırım ondan kesin kalıcam.2 sayfa yazdım ama deha nın cevaplarıyla alaka yok.kendime güldüm.ne yazmışım nerden bulmuşum nasıl bir alaka kurmuşum hala şoktayım.bence vergide yine de birşeyler tutar ama denetim yorumsuz bence.

aynı tepkiyi bende verdim... dehayla benim aramda dağlar kadar fark var.

suzan özdemir ' Alıntı:
arkadaşlar merhaba benim il girişimdi sınava svergiden kesin kaldım ama diğerleri hakkında yorum yapamıyorum vergiden kaynak önerirseniz bu garip arkadaşınızı çok sevindirirsiniz
herkes emeğinin karşılığını alır inşallah

arkadaşlar vergiden 1.soruyu yapan var mıııııı???

tesmerin sitesinden doğru cevaplara baktım yarı yarıya doğru ama nasıl puanlama yaparlar bilmiyorum.

ELHAS ' Alıntı:
tesmerin sitesinden doğru cevaplara baktım yarı yarıya doğru ama nasıl puanlama yaparlar bilmiyorum.
[/quo
tesmerde daha sınav soru cevapları yok ki.1.soru vergiden tebliğ mi yazılacaktı yoksa kanun mu ben kanundaki koop.muafiyetini yazdım ama tebliğde detaya inmiş tek tek maddeleri açıklamış sen ne yaptın?

sevgili ELHAS tesmer in sitesinde sınav cevapları açıklanmadı ki. sen nereye baktın.

Arkadaşlar,

Aranan kimse yok değilmi gerçi erken ama olur yaa kafalarına belki taş düşmüş olabilir.

hayır arkadaşlar tesmerde vardı şimdi sayfa açılmıyor staj ve sınav kısmında sınav soru ve cevapları vardı hatta çıktısını bile almıştım da bakmıştım. ama şimdi sayfa açılmıyor

bu sonuçlar bence haftaya cuma ya ancak açıklanır arkadaşlar 22 sinden sonra yani belkide haftayada açıklanmaz daha hiç belli olmaz yani.gecen kasım döneminde 73. gün açıklanmıştı sanırım.

sınav sonucu tarihi ile ilgili anket yapma zamanı gelmedimi

pardon arkadaşlar ayrı bir yerde yapılmış

vergiden uygulamalar için önerebileceğiniz bir kaynak kitap var mı?

sedacım aynı kaynağa benimde ihtiyacım var..........

sevgili arkadaşlar bilen vardır mutlaka. bu sonuçlar sabah mı açıklanır yoksa staja başlama gibi öğlen saatlerinde mi açıklanır. yani bugün için umudumu yitireyim mi , yoksa beklemeye devam mı....

bekleyeceğiz...bekleyeceğiz...söz verdik tesmere hep bekleyeceğiz....sinirim bozuldu...allah son hakkı olana ve umudu olana sabır versin.ben ilk girişim bu kadar gerildim.onlara ne kadar zor geliyordur şimdi.

Eğer ki bugün açıklanırsa :) ilk önce belgesini hak edenler odalara liste halinde ulaşıyor onlar da tek tek kazananları arıyor. Akşam üstü de internette yayınlanıyor.

verdiğin bilgi için teşekkürler merdiven.

yeterlii ' Alıntı:
sevgili arkadaşlar bilen vardır mutlaka. bu sonuçlar sabah mı açıklanır yoksa staja başlama gibi öğlen saatlerinde mi açıklanır. yani bugün için umudumu yitireyim mi , yoksa beklemeye devam mı....
Arkadaşım bekleme modu için çok erken daha...
İnan baş edemezsin...
Sınav sonucunu düşünmek için 23 ocak 2009 ve sonrasını beklemek lazım...

izcan ' Alıntı:
yeterlii ' Alıntı:
Arkadaşım bekleme modu için çok erken daha...
İnan baş edemezsin...
Sınav sonucunu düşünmek için 23 ocak 2009 ve sonrasını beklemek lazım...

aranmayı bekleyen (kesin ama )var mı ve aranınca yazsın lütfennn