personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Valla içim kıpır kıpır. Her an bekliyorum. :)
Bakalım. Bugün açıklanmazsa hafta içi açıklanacağını sanmıyorum. İyi ihtimalle Cuma günü (23.01) açıklanır. Geçen sınav da Cuma açıklanmıştı zaten.

arkadaşım senin kaçıncı hakkındı son dersin mi vardı valla benimde kıpır kıpır bekliyorum ama birşey yok henüz....

suzan özdemir ' Alıntı:
arkadaşım senin kaçıncı hakkındı son dersin mi vardı valla benimde kıpır kıpır bekliyorum ama birşey yok henüz....

İkinci girişim. 3 dersten girdim. Hayırlısı...

hayırlısı arkadaşım inşallah hepsi bitmiştir ve smmm olup bize haber verirsin

suzan özdemir ' Alıntı:
hayırlısı arkadaşım inşallah hepsi bitmiştir ve smmm olup bize haber verirsin

Amin. İnşallah. Çalışan, hakeden herkes kazansın. :)

arkadaşlar sınav sonuçlarında herkes inşallah emeklerinin karşılığını alır oda ile görüştüm önceden arama diye bi şey yok sınav sonuçları yayınlandığı gün aranıyor eğer ruhsat almaya hak kazanılıyorsa başka şeylere inanmayın bu kesin bir bilgi

60 günden evvel açıklanması mümkün değil arkadaşlar, emin olun...

bekirtolga ' Alıntı:
arkadaşlar sınav sonuçlarında herkes inşallah emeklerinin karşılığını alır oda ile görüştüm önceden arama diye bi şey yok sınav sonuçları yayınlandığı gün aranıyor eğer ruhsat almaya hak kazanılıyorsa başka şeylere inanmayın bu kesin bir bilgi

Tamam da arkadaşım farklı birşey söyleyen var mı forumda? Ben okumadım da...

22.01.2009 tarihinde açıklanma ihtimali var.

arkadaşlar aranan kimse olmadı mı herkes sustu yine of of beklemek zor başıma ğarılar giriyo valla

o kadar hazırladım ki kendimi bugün açıklanacak diye arkadaşlar inşallah aksi olmaz bugün biter bu bekleyiş

Benim gibi daha önce sınava girenler biliyorki 60 günden önce bu sınav açıklanmaz onun için bugün açıklanıcak diye beklemiyorum bence arkadaşlar sizde beklemeyim derim.

bugün kimse beklemesin.açıklanması imkansız bence. :(

sınav erken tarihe alındığı için bekliyoruz arkadaım yoksa bnimde umudum yoktu açıkcası

suzan özdemir ' Alıntı:
sınav erken tarihe alındığı için bekliyoruz arkadaım yoksa bnimde umudum yoktu açıkcası
Arkadaşım sınavın erkene alınması bizi bağlıyor bizim eğer kalan derslerimiz için zaman daralıyor. Tesmerin veya sınav heyetinin bunu düşündüğünü pek zannetmiyorum.

Arkadaşlar ne bugünü ne yarını, neden inanmak istemiyorsunuz...

tamam tamam arkadaşım kızma beklemiyorum artık vazgeçtim haftaya inşallah :( :'( :'( :'( :'(

Kızarmıyım hiç, bu durumları önceden yaşadığım için strese girmenizi istemedim...