suzan özdemir
Katkı Sunan Üye
Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
evet tamda öyle arkadaşım stres başka bişey değil...
evet tamda öyle arkadaşım stres başka bişey değil...
suzan özdemir ' Alıntı:tamam tamam arkadaşım kızma beklemiyorum artık vazgeçtim haftaya inşallah:'( :'( :'( :'(
[/quote
arkadaşım senin saıl geçti aranmayı bekliyor musun ?Vergi var mı içlerinde?
Birde 1.soruyu kanun metninden yadım ben ama tebliğde detaylı olarak tek tek madde madde açıklamışlar?siz ne yaptınız?
cuneytglp75 ' Alıntı:Gunaydın herkese.... Herkesin haftası güzel geçmesi dileğiyle.. İyi çalışmalar...
suzan özdemir ' Alıntı:günaydın arkadaşlar neden zorlu bir hafta olsun ki inşallah güzel bir hafta olur
LEMSAN ' Alıntı:ne zaman bekliyorsunuz sonuçları arkadaşlar ,uyuyamıyorum artık şu vergi yüzünden 2 soru yapınca böyle korkuyor insan , ne geçicem ne kalıcam diyememek ve son hakkı beklemek....zoooorrr
merdiven ' Alıntı:LEMSAN ' Alıntı:ne zaman bekliyorsunuz sonuçları arkadaşlar ,uyuyamıyorum artık şu vergi yüzünden 2 soru yapınca böyle korkuyor insan , ne geçicem ne kalıcam diyememek ve son hakkı beklemek....zoooorrr
Herkese günaydın...
Allah son hakkı olanlara daha büyük sabır versin. Benim ikinci girişim. Heyecanla bekliyorum. Sizlerin heyecanı daha büyüktür eminim.
Geçen Cuma açıklanmadı. Artık anca Cuma açıklanır gibi geliyor bana.
LEMSAN ' Alıntı:merdiven ' Alıntı:LEMSAN ' Alıntı:ne zaman bekliyorsunuz sonuçları arkadaşlar ,uyuyamıyorum artık şu vergi yüzünden 2 soru yapınca böyle korkuyor insan , ne geçicem ne kalıcam diyememek ve son hakkı beklemek....zoooorrr
Herkese günaydın...
Allah son hakkı olanlara daha büyük sabır versin. Benim ikinci girişim. Heyecanla bekliyorum. Sizlerin heyecanı daha büyüktür eminim.
Geçen Cuma açıklanmadı. Artık anca Cuma açıklanır gibi geliyor bana.
bu benim 4.girişim ve 2 sınavdır tek ders vergi.Yoruldum arkadaşlar emek çok hemde çook...
özlem... ' Alıntı:Günaydın,
Sizce sınav sonuçları bugun açıklanır mi?