personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

denizyılmaz ' Alıntı:
ben varım cüneytcim ve senin gibi bekliyorum sabırsızlıkla
10 gün içinde açıklanır bence.hayırlısı

Deniz,

Naber? Nasılsın? Umarım istediğimizi alırız ve kurtuluruz abi bu stresten

cüneytcim bu soruların bi kriteri yok biliyosun
ablam girdi "sınavım iyi geçti" dedi
sonra deha nın yanıtlarına baktı "hiçbiri tutmuyo ben kaldım" dedi
sonra murat ın yanıtlarına baktı onlarında deha nınkilerle alakası yok
84 aldı geçti

ben yazdıklarıma ne yanıt vereceklerini hiç kestiremiyorum
ama sende güzel yazmışsın
inş gönlünce olur da ilerde sahilde çay içiyoken, bu sıkıntılı günleri hatırlar güler geçersin

slm denetim ve tek ders inş.geçmişizdir

GY38 ' Alıntı:
slm denetim ve tek ders inş.geçmişizdir

slm,

Abi zaten ben deha'nın cevaplarına baktım şok oldum kesin kaldım dedim daha sonra diğer dersaneler cevapları açıkladı o zaman biraz rahatladım herhalde oldu dedim. Ama Deniz'in dediği gibi bu soruların bir kriteri yok yoruma dayalı olduğu için artık hocaların insafına kalmışız .

İnşallah emek veren herkes geçer......

yazık bize.artık açıklasınlar.saçma sapan bir saatte internete verirler.bi de siteyi açacaz diye stres olacaz.utanmasalar marttaki sınavdan birgün açıklarlar.

evet arkadaşım yazık bize gerçekten açıklanmıştır sanırım ama siteye girilmedi henüzzz

bende 10 gün içinde sınavların açıklanacağını düşünüyorum..

sonuçlar iyi olsun,kazanalımda üç gün geç olsun açıklanması.

vozger ' Alıntı:
sonuçlar iyi olsun,kazanalımda üç gün geç olsun açıklanması.

Sonuçlar iyi olduktan sonra tabiki beklemek önemli değil Ama hem kötü hem de geç açıklanması o zaman problem işte

Bugün odaya gittim tesmer görevlileriyle görüştüm. Sonuçlar ay sonunda açıklanır beklemeyin dediler.

Arkadaşlar Tesmer in sitesi açılmıyor. Ama heyecan yapmayın tesmer 70 günden önce açıklamaz açıklarsada süpriz olur son üç sınava bakarsanız 70 günden önce açıklanmamıştır. İnşallah herkesin istediği gibi olur sonuçlar.

suzan özdemir ' Alıntı:
merdiven arkadaş benim ilk girişimdi ve tabi vergiden kaldım 2 soru cevaplamayla geçilmez sanırım sağlam bir kaynak bulabilirsen bizimle paylaşırsan çok mutlu oluruz allah sabır ve azim versin hepimize

arkadaşım 2 soru cevaplamayla nasıl geçilmaz anlamadım , 2 soruyu tam yaptıysan 50 puan işte...hesap ortada.

suzan özdemir ' Alıntı:
merdiven arkadaş benim ilk girişimdi ve tabi vergiden kaldım 2 soru cevaplamayla geçilmez sanırım sağlam bir kaynak bulabilirsen bizimle paylaşırsan çok mutlu oluruz allah sabır ve azim versin hepimize

arkadaşım 2 soru cevaplamayla nasıl geçilmez anlamadım eğer tam yazdıysan bu kadar ümitsiz olmanı ve hesabı tutturamamanı anlamadım 1 soru 25 puan 2 soru eder 50...

yani en az 3 soru yapan 50 alır diye bir kural mı var?

suzan özdemir ' Alıntı:
eksiğim var tam değil bir sorum arkadaşım

anladım 2 soruyla geçilmez deyince bende şaşırdım , hangi sorun eksik bende 2 soru yaptım 1 ve 2 birde 3.soruya teslim sayılan halleri yazdım ne olacak bilmiyorum , konunun özünü veriyorsun ama yinede kırabilirler mi tam kanun metni değil diye bilmiyorum.

iyi akşamlar arkadaşlar ben de maliyet ve denetim derslerinden girdim fakat sonuçlardan pek ümitli değilim. İki hakkım kaldı ama bu iki dersten kurtulamadım...

SMMM-ÖZKAN ' Alıntı:
iyi akşamlar arkadaşlar ben de maliyet ve denetim derslerinden girdim fakat sonuçlardan pek ümitli değilim. İki hakkım kaldı ama bu iki dersten kurtulamadım...

bende denetimden girdim.3.sorum tam zaten 1soru ya yorum yaptım dehanınkine baya benziyo ufak tefek hatalareım var.4.sorum yarım.2.sorum da yarım.geçermiyim sizce.4.hakkım

haziran79 ' Alıntı:
SMMM-ÖZKAN ' Alıntı:

bende denetimden girdim.3.sorum tam zaten 1soru ya yorum yaptım dehanınkine baya benziyo ufak tefek hatalareım var.4.sorum yarım.2.sorum da yarım.geçermiyim sizce.4.hakkım

Günaydın Arkadaşlar,

Haziran 79 bence bu cevaplarla geçmen lazım. Çünkü yoruma dayalı sorular olduğu için bence yaptığın yorum kadar not alırsın diye düşünüyorum. 3.sorunda tam zaten 25 puan ordan kaptın.Bence oldu bu iş ;)

cuneytglp75 ' Alıntı:
haziran79 ' Alıntı:
SMMM-ÖZKAN ' Alıntı:

Günaydın Arkadaşlar,

Haziran 79 bence bu cevaplarla geçmen lazım. Çünkü yoruma dayalı sorular olduğu için bence yaptığın yorum kadar not alırsın diye düşünüyorum. 3.sorunda tam zaten 25 puan ordan kaptın.Bence oldu bu iş ;)

çok sağol cuneytglp75.moral verdin.kafam çok karışıyor geçmek le kalmak arasında hissettiğim için moralman sıfırım.sonuçları burada paylaşacağız tabi .umarım çalışan herkes geçer.ben baya çalışmıştım.sınavdan sonra şoka girdim birkaç gün kendime gelemedim zordu sonuçta .çalışmama rağmen şaşırttı sorular beni.umarım hakkımız olan notu verirler.

haziran79 ' Alıntı:
cuneytglp75 ' Alıntı:
haziran79 ' Alıntı:
SMMM-ÖZKAN ' Alıntı:

Haziran79 benimde sadece Denetim kaldı. Senin gibi 4.hakkım. Ben hiç ümitsizliğe kapılmadım sorular gerçekten zordu ama bende oldu gözüyle bakıyorum.

Günaydın Arkadaşlar,

çok sağol cuneytglp75.moral verdin.kafam çok karışıyor geçmek le kalmak arasında hissettiğim için moralman sıfırım.sonuçları burada paylaşacağız tabi .umarım çalışan herkes geçer.ben baya çalışmıştım.sınavdan sonra şoka girdim birkaç gün kendime gelemedim zordu sonuçta .çalışmama rağmen şaşırttı sorular beni.umarım hakkımız olan notu verirler.