personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

TAHMİNİM CUMA GÜNÜNE KADAR AÇIKLANIR. HAFTAYA AÇIKLARLARSA ÇOK GEÇ OLUR.. GEÇEN SINAVDA TAM 7 HAFTA KALA AÇIKLANMIŞTI

cuneytglp75 ' Alıntı:
recepkezik ' Alıntı:
ARKADAŞLAR SINAV SONUÇLARI TESMERE GELMİŞ ARADIM SONUÇLAR KURULDAN GELDİ YAKINDA YAYINLANIR DEDİLER

ACEBA NEZAMAN YAYINLARLAR :o

ciddimisin

ben aradım tesmeri herhangi bir tarih veremiyoruz sonuçlar gelmedi daha dedi hangi numarayı aradınız

cuneytglp75 ' Alıntı:
cuneytglp75 ' Alıntı:
recepkezik ' Alıntı:
ARKADAŞLAR SINAV SONUÇLARI TESMERE GELMİŞ ARADIM SONUÇLAR KURULDAN GELDİ YAKINDA YAYINLANIR DEDİLER

ciddimisin

ben aradım tesmeri herhangi bir tarih veremiyoruz sonuçlar gelmedi daha dedi hangi numarayı aradınız

bence o zaman cuma açıklanır.zaten cuma günü yine 49 gün kalıyor diğer sınava .önceki gibi oluyor aynen yani.bugün 51 gün kaldı.ama şöle bişeyde var.aslında gelir gelmez atıyorlar inetrnete

recepkezik ' Alıntı:

Gerçekten ciddimisin arkadaşım...

Dediğin doğru ise ne haftayası...
en geç 1 gün içinde bu iş biter...

sınav sonuçları tesmere geldi diyen arkadaşımız hangi numaradan aradı. bizede versede bizde arasak mümkünse

ekiray ' Alıntı:
sınav sonuçları tesmere geldi diyen arkadaşımız hangi numaradan aradı. bizede versede bizde arasak mümkünse

ben tesmeri aradım ama hiç kimsenin bilgisi yok bu konu da daha sonuçlar gelmedi dediler

bu söylentiler hep olur polemiğe girmeyin heyecanlanmayın. arkadaşın bir tanıdığı söylemiştir. eğerki doğruysa haftaya açıklanır.

verdiğin ayrıntılı bilgi için teşekkürler.

Bu iş bitmiş o zaman...

Yazdıgım mesaj kurallardan birini ihllal etti sanırım hemen silindi bir uyarıda göndermedi silen >:(

Tesmere gelen sonuçlar yarım gün ile 1 gün içerisinde yayınlanıyor....

recepkezik ' Alıntı:
Yazdıgım mesaj kurallardan birini ihllal etti sanırım hemen silindi bir uyarıda göndermedi silen >:(

yazdığın şey hepimizi şoke etti. İnşallah en kısa zamanda açıklanır

inşallah arkadaşımızın dediği gibi açıklanmıştır sonuçlar ve en kısa zamanda hatta inşallah yarın kurtuluruz bu stresten

Tam ne dedi görevli bir açarmısın arkadaşım...

Arkadaşlar daha önce de yazmıştım en erken 23 Ocak en geç 30 Ocak'ta açıklanır sonuçlar fazla paniğe gerek yok. Arkadaşın yazdığı gibi sonuçlar tesmere ulaştıysa bu cuma açıklanır. Yok eğer öyle değilse haftaya sonuçlar kesin tesmerin eline ulaşır ve 30 Ocak'ta açıklanır. Zaten sonuçlar tesmerin eline ulaştıktan sonra bu sonuçları il il düzenleyip önce odalara gönderiyorlar. Daha sonra nete giriyorlar. Buda en az bir kaç gün sürüyor.

Sevgili hazerfan, geçmişte hep beraber bunları yaşadık, tesmer bu, yarım gün içinde yayınladığı da oldu, önemli olan recep arkadaşımızın gündeme düşen yazısı, bunu öğrenmek gerekir...

Yazımda da bahsettiğim gibi, Recep arkadaşımızın yazdığı gibi sonuçlar tesmere ulaştıysa bu cuma açıklanır. Yok eğer bu doğru değilse en geç haftaya cuma. Ben tesmerin sonuçlar eline ulaştıktan sonra yarım gün içinde sonuçları açıklayacağına ihtimal vermiyorum. Bakın Mart 2008 döneminde bile süre 70 günü aşmasına rağmen sonuçlar tesmere ulaştıktan sonra önce odalara görderildi. Odalar sonuçlar nete verilmeden 1 gün önce bütün derslerden başarılı olanları aramaya başladı. Ve sonuçlar ertesi gün nete verildi. Böyle istisna dönemlerde bile yarım gün içerisinde nete verme söz konusu olmadı

:'( :'( :'( :'(ah ah bitmedi gitti bu bekleyiş bir bitsede geçtik mi kaldık mı anlasak bunalım olduk inşallah sonuçlar iyi olurda seviniriz