personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

suzan özdemir ' Alıntı:
:'( :'( :'( :'(ah ah bitmedi gitti bu bekleyiş bir bitsede geçtik mi kaldık mı anlasak bunalım olduk inşallah sonuçlar iyi olurda seviniriz

Cuma'yı bekleyin arkadaşlar... Cuma günü açıklanır kesin....

ben az önce biizm odayı aradım.sekretin tahmini ub cuma ve yarın büyük ihtimal odaların haberi olur diyor.yarın geçtiysem beni arıyacak :'(

haziran79 ' Alıntı:
ben az önce biizm odayı aradım.sekretin tahmini ub cuma ve yarın büyük ihtimal odaların haberi olur diyor.yarın geçtiysem beni arıyacak :'(
Süper.... O zaman.....

haziran79 ' Alıntı:

Tahminini neye göre yapıyor acaba, somut bir bilgisi varmı, sorabildinizmi...

Biliyorsunuz odalar yanıltabilir, haber tesmer kaynaklı olması lazım, recep arkadaşımızın ki gibi...

izcan ' Alıntı:
Biliyorsunuz odalar yanıltabilir, haber tesmer kaynaklı olması lazım, recep arkadaşımızın ki gibi...

tabiki tahmini söylüyor ama sadece bu işlemlere o kişi baktığı için kendi yaptığı istatistiğe göre herzaman abc lerle 1 hafta arası oluyor o yüzden bu hafta bekliyorum abc lerin sonuçları geldi çünkü dedi.ben ondan aldığım bilgiyi aktarıyorum aynen böyle dedi.

Her sınav sonrasında bu sefer sürekli takip edip stres yapmayacağım diyorum kendi kendime ama malesef olmuyor. Yine stres yine stres. Hele haklar tükenmeye başladıkça stres dahada çoğalıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bir an önce kurtulmak dileği ile :)

ekiray ' Alıntı:
Her sınav sonrasında bu sefer sürekli takip edip stres yapmayacağım diyorum kendi kendime ama malesef olmuyor. Yine stres yine stres. Hele haklar tükenmeye başladıkça stres dahada çoğalıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bir an önce kurtulmak dileği ile :)

bende öyle söylüyorum ama yine son hafta..... girdik

Arkadaşlar ;

Bende sizin gibi sonuçları heyecanla bekliyorum ama ... Vergiden kaldığım kesin ben Kazım YILMAZ'ın kitabından çalışmıştım geçen sınavda önerebileceğiniz başka bir kaynak var mı ?

Linde ' Alıntı:
Arkadaşlar ;

Bende sizin gibi sonuçları heyecanla bekliyorum ama ... Vergiden kaldığım kesin ben Kazım YILMAZ'ın kitabından çalışmıştım geçen sınavda önerebileceğiniz başka bir kaynak var mı ?

Cep kitabı 13.5/9 cm.
Kitabın adı: tüm vergi kanunları

Bugün de akşam oldu. Yarın bakalım neler duyacağız....

bu sınavda fazla hareket yok daha 37 nci sayfada geçen sınavlarda 400 ü buluyordu:)

yarın geçenleri ve kalanları duyacağız bence çünkü yarın odaların haberi olur akşamüstüne doğru ( umuyorum hayırlısıyla geçmişizdir )

GARİPKUL ' Alıntı:
bu sınavda fazla hareket yok daha 37 nci sayfada geçen sınavlarda 400 ü buluyordu:)

Evet katılıyorum. Eskilerden bizler kaldık herhalde yeni sınava girenler çok heyecanlı değiller :)

heyecan zirvede.perşembe ve cuma günleri kader anını yaşayacaz.sonuçlar belliyese yarın kazananları arayabilirler.

heyecandan çatlayacağım ??? , uyukusuz geceler ne zaman sona erecek :( , arkadaşların haberleriyle heyecan daha da arttı, herkes inşallah emeklerinin karşılığını alır :-\