,üBARBOROS ' Alıntı:günaydın arkadaşlar hadi inşallah hayırlı haberleri alırız.
vozger ' Alıntı:tek ders vergi var bendede 50 almam lazım,son hakkımdı.benim için mart 2009 sınavı yok yani.50'nin altı benim için fiyasko olacak.![]()
recepkezik ' Alıntı:ARKADAŞLAR SINAV SONUÇLARI TESMERE GELMİŞ ARADIM SONUÇLAR KURULDAN GELDİ YAKINDA YAYINLANIR DEDİLER
ACEBA NEZAMAN YAYINLARLAR![]()
LEMSAN ' Alıntı:vozger ' Alıntı:tek ders vergi var bendede 50 almam lazım,son hakkımdı.benim için mart 2009 sınavı yok yani.50'nin altı benim için fiyasko olacak.![]()
nasıl geçmişti arkadaşım benimde 4.girişim vergi tek 50 yetecek 2 soru yaptım ama kelime nüansları var.3.soruda teslim sayılan halleri yazdım satış bedellerini %8 ile çarptım o kadar,son sorum yanlış
offff
haziran79 ' Alıntı:arkadaşlar dua edelim herkes tanımasakta birbirimiz için bildiği duaları okusun.artık yapılabilecek son iş bu.elimizden geleni yaptık şimdi allahın yardımı lazım artık.ancak çeken bilir bu stresi korkuyu.ve eminim dualarımız kabul olacak.çalışan emek veren herkes geçsin işallaaaah.
BARBOROS ' Alıntı:haziran79 ' Alıntı:arkadaşlar dua edelim herkes tanımasakta birbirimiz için bildiği duaları okusun.artık yapılabilecek son iş bu.elimizden geleni yaptık şimdi allahın yardımı lazım artık.ancak çeken bilir bu stresi korkuyu.ve eminim dualarımız kabul olacak.çalışan emek veren herkes geçsin işallaaaah.
aaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn.
vozger ' Alıntı:LEMSAN ' Alıntı:vozger ' Alıntı:tek ders vergi var bendede 50 almam lazım,son hakkımdı.benim için mart 2009 sınavı yok yani.50'nin altı benim için fiyasko olacak.![]()
nasıl geçmişti arkadaşım benimde 4.girişim vergi tek 50 yetecek 2 soru yaptım ama kelime nüansları var.3.soruda teslim sayılan halleri yazdım satış bedellerini %8 ile çarptım o kadar,son sorum yanlış
offff
vergi 80-90 lık kağıt verenlerin ancak 50 alarak zor geçtikleri bir sınav olduğu için sonuç ne olacak bilmiyorum.80-90 da beklemiyorum bu arada.50 olsun benim olsun.
vozger ' Alıntı:BARBOROS ' Alıntı:haziran79 ' Alıntı:arkadaşlar dua edelim herkes tanımasakta birbirimiz için bildiği duaları okusun.artık yapılabilecek son iş bu.elimizden geleni yaptık şimdi allahın yardımı lazım artık.ancak çeken bilir bu stresi korkuyu.ve eminim dualarımız kabul olacak.çalışan emek veren herkes geçsin işallaaaah.
aaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn.
arkadaşlar tesmere gittiği doğrumu cevapların....
amin..
LEMSAN ' Alıntı:vozger ' Alıntı:LEMSAN ' Alıntı:vozger ' Alıntı:tek ders vergi var bendede 50 almam lazım,son hakkımdı.benim için mart 2009 sınavı yok yani.50'nin altı benim için fiyasko olacak.![]()
offff
vergi 80-90 lık kağıt verenlerin ancak 50 alarak zor geçtikleri bir sınav olduğu için sonuç ne olacak bilmiyorum.80-90 da beklemiyorum bu arada.50 olsun benim olsun.
işte onu soruyorum nasıl geçti yaptın mı hepsini soruların ?
vozger ' Alıntı:LEMSAN ' Alıntı:vozger ' Alıntı:LEMSAN ' Alıntı:vozger ' Alıntı:tek ders vergi var bendede 50 almam lazım,son hakkımdı.benim için mart 2009 sınavı yok yani.50'nin altı benim için fiyasko olacak.![]()
offff
1 tam,2 yarım,birde son hakkım olduğunu yazdım 50 almam gerektiğini falan.![]()
vozger ' Alıntı:LEMSAN ' Alıntı:vozger ' Alıntı:LEMSAN ' Alıntı:vozger ' Alıntı:tek ders vergi var bendede 50 almam lazım,son hakkımdı.benim için mart 2009 sınavı yok yani.50'nin altı benim için fiyasko olacak.![]()
offff
1 tam,2 yarım,birde son hakkım olduğunu yazdım 50 almam gerektiğini falan.![]()