Sağol arkadaşım güzel temennilerin için, inşallah hep beraber başarırız...suzan özdemir ' Alıntı:günaydın arkadaşlar tesmeri arayan oldumu haber var mı acaba son hakkıolan arkadaşlar inşallah smmm olduğunuzu duyacağız bıgün inşallah hepiniziz için dua ediyorum ve tabi kendim içinde herşeyin hayırlısı
haziran79 ' Alıntı:vozger ' Alıntı:LEMSAN ' Alıntı:vozger ' Alıntı:LEMSAN ' Alıntı:vozger ' Alıntı:tek ders vergi var bendede 50 almam lazım,son hakkımdı.benim için mart 2009 sınavı yok yani.50'nin altı benim için fiyasko olacak.![]()
nasıl geçmişti arkadaşım benimde 4.girişim vergi tek 50 yetecek 2 soru yaptım ama kelime nüansları var.3.soruda teslim sayılan halleri yazdım satış bedellerini %8 ile çarptım o kadar,son sorum yanlış
offff
vergi 80-90 lık kağıt verenlerin ancak 50 alarak zor geçtikleri bir sınav olduğu için sonuç ne olacak bilmiyorum.80-90 da beklemiyorum bu arada.50 olsun benim olsun.
işte onu soruyorum nasıl geçti yaptın mı hepsini soruların ?
1 tam,2 yarım,birde son hakkım olduğunu yazdım 50 almam gerektiğini falan.![]()
arkadaşım korkutmuş olmıyayım ama ters tepki yaratıyormuş o şkeilde yazmak.ona tek tek bakamıyorlar ki.belki de bütün kağıtlarına tek ders yazdın diye düşünüp kaale almıyorlarmış.ama inşallah alırlar tabi.
ÜZER ' Alıntı:yani değer mi bu kadar eziyet etmeye.yılda bir yapılan bir sınav değilki bu.keyfiyet, insan eleme,psikoloji bozma,yapıcı değil yıkıcı olma.bir sınavın bir amacının olması gerekir.insanlar daha iyi olsun.daha çok bilgiye sahip olsunlar diye.maalesef bizimkinde belgeyi daha az insan alsın.sektöre daha insan girsin.100 defteri olanın saltanatı yıkılmasın.bu amaca hizmet ediyorlar.yani bizim emeklerimizin ve maddi manevi katlandığımız maliyetlerin bir önemi yok.bizim bir önemimiz yok.sabırlı beklemeler diliyorum.
atitr1 ' Alıntı:büyük harf için özür dilerim sonradan farkettim
suzan özdemir ' Alıntı:ciddi olmazssın arkadaşım hayal ettik o kadar ha bugün ha yarın diye resmen yıkıldım
sonkale ' Alıntı:Merhaba arkadaşlar,
az önce tesmerle görüştüm bize henüz komisyondan gelen bir şey yok dediler Yarın açıklanmayacağı konusunda kesin konuştu Katılımın yoğun olduğu dönemlerde gecikmeler olabiliyor dedi Haftaya cuma açıklanıp açıklanmayacağını sordum. O konuda bilgi verebilmem mümkün değil, Bizde sizin gibi bekliyoruz geldiği zaman açıklıyoruz dedi.
Buna göre bence,
Haftaya Cumaya kadar açıklanması zor görünüyor o bile şüpheli
evet bu bilgi kesin arkadaşlar benimde tesmerdeki bi bağlantımdan aldığım habere göre henüz bu konuda bi gelişme olmadığını, kesin bi zaman vermedi ama bugün yarın bekleme dedi, bu haftada böyle biter arkadaşlar :-[sonkale ' Alıntı:Merhaba arkadaşlar,
az önce tesmerle görüştüm bize henüz komisyondan gelen bir şey yok dediler Yarın açıklanmayacağı konusunda kesin konuştu Katılımın yoğun olduğu dönemlerde gecikmeler olabiliyor dedi Haftaya cuma açıklanıp açıklanmayacağını sordum. O konuda bilgi verebilmem mümkün değil, Bizde sizin gibi bekliyoruz geldiği zaman açıklıyoruz dedi.
Buna göre bence,
Haftaya Cumaya kadar açıklanması zor görünüyor o bile şüpheli