personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

sevgili arkadaşlar, tesmer in online sınav başvuru bölümü açılmıyor, acaba benim şifremde mi bi sorun oluştu yoksa... yoksa ...

bugün sonuçları beklemiyorum arkadaşlar.dün odaya bir arkadaşım gitmişti,ellerine henüz sonuçların ulaşmadığı bilgisine ulaşmış.bu arkadaşım tesmerin kursunda görevli aynı zamanda.sonuçlar cuma açıklanırmı diye sorduğumda onun içinde pek umutlu konuşmadı,çünkü araya bayram ve yılbaşı tatilleri girdi dedi.şimdilik beklemeye devam.

bende aradım tesmeri gelmedi sonuçlar dedi.

HAFTAYA CUMAYI BEKLİCEZ ARKADAŞLAR :( AMA GENE DE Bİ HABER ÇIKAR DİYE BU SAYFAYA BAKMADAN DA OLMUYOR :(

dido ' Alıntı:
HAFTAYA CUMAYI BEKLİCEZ ARKADAŞLAR :( AMA GENE DE Bİ HABER ÇIKAR DİYE BU SAYFAYA BAKMADAN DA OLMUYOR :(

sinirlerim bozuluyor benimde iyice.hep hesap kitap yapıyorum.birdahaki sınava bir hafta sonra açıklarlarsa eğer o zaman 44 kalıyor marta.ne saçmalık.bence açıklanması gerekiyor.şubat 28 çekiyor zaten ordan kaybediyoruz iki gün.bide nprmalden daha erken olunca ben bi dersten kalacam diyelim daha fazla dersten kalanlar yandı bitti kül oldu resmen.ancak benim gibi denetimden kalanlar tabi birde vergi veya maliyet te zor onlardan da kalanlara lafım yok bu üç dersle arası bozuk olanalr hapı yuttu resmen. :(...bu gerginlik depresyona itiyor insanı resmen.daha bi 4 ay beklemeyiz inşallah kalıp ta...

haziran79 ' Alıntı:
dido ' Alıntı:

sinirlerim bozuluyor benimde iyice.hep hesap kitap yapıyorum.birdahaki sınava bir hafta sonra açıklarlarsa eğer o zaman 44 kalıyor marta.ne saçmalık.bence açıklanması gerekiyor.şubat 28 çekiyor zaten ordan kaybediyoruz iki gün.bide nprmalden daha erken olunca ben bi dersten kalacam diyelim daha fazla dersten kalanlar yandı bitti kül oldu resmen.ancak benim gibi denetimden kalanlar tabi birde vergi veya maliyet te zor onlardan da kalanlara lafım yok bu üç dersle arası bozuk olanalr hapı yuttu resmen. :(...bu gerginlik depresyona itiyor insanı resmen.daha bi 4 ay beklemeyiz inşallah kalıp ta...

:) arkadaşlar görüyorsunuz sizde halimi.artık devrik cümleler kuruyorum denetim sayesinde.şaşı oldum şaşı

ağlama değmez bu hayat bu gözyaşlarına. :) :)işallah sınavdan sonra ağlamayız.

hamdilevent ' Alıntı:
çekilecek çilemiz varmış daha :'(

Ben ümitliydim aslında cuma günü açıklanır diye bekliyordum. Yazılanlardan sonra haftaya cuma'ya inşallah açıklanır diyorum artık

cuneytglp75 ' Alıntı:
hamdilevent ' Alıntı:

Ben ümitliydim aslında cuma günü açıklanır diye bekliyordum. Yazılanlardan sonra haftaya cuma'ya inşallah açıklanır diyorum artık

işallah haftaya cuma açıklanır.bende haftaya cuma açıklanacağını düşünüyorum.

hamdilevent ' Alıntı:

ya noldu odalardan öğrendiniz mi yoksa kaldınız mı anlamadım ben de arıyımmı odamı .panik yaptım şimdi.

ya açıklanmadı diye mi üzülüyordunuz bende açıklandı sandım bir an..neyse aradım odayı gelen giden bişey yok.ankara kargosu geç geliyor belki bugün bir kargocu daha gelebiliri dedi.ümitlerim tükenmedi hala.

ankarlaı arkadaş yokmu aramızda ...onlar daha net bilirler.

görüyorumki arkadaşlar hepimiz paranoyak bir haldeyiz acaba ne demek istedi şöyle mi oldu böyle mi oldu diye hunilerimizi hazırlayığ en yakıl hastaneden yerimizi ayırtalım bu mevsim yoğun olur oralar ;D

Arkadaşlar şimdi aradım Tesmer'i sonuçlarla ilgili bilgi yok diyorlar. :'( :'( :'( :'(

bugün piskopata bağladım.iş falan yapamıyorum.oysa açıklanmayacağını böyle bir ihtimalin n kadar zayıf olduğunu tahmin ediyorduk zaten.neyse bu da gelir bu da geçer herhalde