personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

kazanan arkadaşlar görecek ki ellerine gelen tebrik yazısının tarihi bizim sonuçları öğrendiğimiz tarihten 3-4 gün önceki tarih olacak yani sonuçlar tesmerin dediği gibi "elimize gelir gelmez açıklıyacağız!" olmuyor. muhtemelen sonuçlar şu an belli. umarım bu sınavda beklentisi olan herkezin tebrik yazısı yazılmaya başlamış yada yazılmıştır.

arkadaşlar merhaba,yeni kayıt oldum ama mesajlarınızı epeydir takip ediyorum.ben 3 dersten girdim.gerçekten beklemek çok sinir bozucu.herkesin hakkında hayırlısı olsun.
.bi sorum olacak sonuçlara itiraz etme süresi 15 gün ama ne kadar sürede cevap veriyorlar bilen varmı?

Arkadaşlar hepimize hayırlı olsun diyelim. Bu günde açıklanmaz ise haftaya cumaya kalıyor. Sonrada ders çalış vs. vs.
Hukukları test şeklinde yapsalar hem kolay okunur hem de daha geniş soru yelpazesi hazırlanabilir ama nerde....

İyi çalışmalar herkese.

perdohan ' Alıntı:
arkadaşlar merhaba,yeni kayıt oldum ama mesajlarınızı epeydir takip ediyorum.ben 3 dersten girdim.gerçekten beklemek çok sinir bozucu.herkesin hakkında hayırlısı olsun.
.bi sorum olacak sonuçlara itiraz etme süresi 15 gün ama ne kadar sürede cevap veriyorlar bilen varmı?

10 gün içerisinde açıklanıyor. boşuna itiraz etmeyin. sonuç değişmiyor.

herkese günaydın

şimdi tesmeri aradım sonuçlar için.komisyondan gelen bişey yok dedi.60 günün dolduğunu söyledim ,pazartesi süre doluyor dedi..

bugün açıklanma ihtimali varmı dedim,yok dediler..zorla cevap alıyoruz...

bekleyiş önümüzdeki haftaya sarktı..

benim gibi son hakkı olanlar için çok stresli...

CANAN113 ' Alıntı:
herkese günaydın

şimdi tesmeri aradım sonuçlar için.komisyondan gelen bişey yok dedi.60 günün dolduğunu söyledim ,pazartesi süre doluyor dedi..

bugün açıklanma ihtimali varmı dedim,yok dediler..zorla cevap alıyoruz...

bekleyiş önümüzdeki haftaya sarktı..

benim gibi son hakkı olanlar için çok stresli...

arkadaşım hangi ders son hak mı kalırsan son hakmı olacak benimde 4.girişim ve vergi çok stresliyim ve baskı var tabi etraftan o da olmasa benden çok üzülüyor millet şaka gibi

Galiba kimsede heves falan kalmamış, kimsenin sesi soluğu çıkmıyor. :'(

son hakkım...vergi ve denetim...kalırsam 2 yıl bekleme deyim

kaçıncı hak sondu arkadaşlar yaa? artık kafamda çalışmıo bi daha sınava girmemeliyim:)

2 yıl içinde toplam 5 hak...
örneğin kasım 2006 ilk sınav
kasım 2008 son sınav olacak...

CANAN113 ' Alıntı:

allah korusun arkadaşım.böyle bir işkencenin hiçbir arkadaşın başına glemsini istemem kendim de dahil.allah yardım eder inşallah ta geçersin.gerçekten dua ediyorum bu durumda olanalr için.bende geçeyim çalışan emek veren herkes geçsin.bende denetimden giriyorum.sen denetimden umutlumsun.dehanın çözümüyle uuyormu cevapalrın

sayın barboros sonuçlar değişmesin önemli değilde,10 gün diyosunuz başvuruda 15 gün olduğuna göre bugun eğer sonuçlar açıklanmaz haftaya kalırsa itiraz etmek isteyenler için süre yetmiyor.marttaki sınava son başvuru ise 16 şubat değil mi ? nasıl olcak onu merak ediyorum.

bence pazartesi açıklanır.bu cumayı böyle geçirecekler.

bende sana katılıyorum arkadaşım bencede pazartesi günü açıklanacak itiraz zamanı felan kalmıyor çünkü

cumartesi açıklanma şansı yok mu ?? pazartesiye daha çokkkkkkkk var

Haftaya cumaya açıklanır arkadaşlar merak etmeyin

Arkadaşlar bence bugün akşama ,olmazsa pazartesi açıklanır .haftaya cumaya kadarda uzatmazlar herhalde.

CANAN113 ' Alıntı:

benimde vergi var,son hakkım,50 almam lazım.kalırsam 2 yıl bekleme.tam stres yani.