personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

bence tesmerde telefonlarımıza çıkan şahısların sonuçların açıklanma tarihi hakkında hiç bir bilgisi yok. standart cevap veriyorlar. alışık oldukları içinde hiç rahatsız olmuyorlar.

temenni ' Alıntı:
bence tesmerde telefonlarımıza çıkan şahısların sonuçların açıklanma tarihi hakkında hiç bir bilgisi yok. standart cevap veriyorlar. alışık oldukları içinde hiç rahatsız olmuyorlar.

bence onlara bu konuda eğitim verilmiş.sakın sinirlenmeyin ve arkadaşları incitmeyin sinirli olmalı normal asla terslemeyin denilmiş zira onlar bizim yarınımız bugünümüz ekmek kapımız denilmiş.bize mensup değil de müşteriymişiz gibi bakıyorlar biraz da

ve bu aramalardan da yönetim hiç rahatsız olmuyor. vakayı adiye olarak görüyorlar.

arkadaşlar;tesmer bizim sinirlerimizin ne kadar sağlam olduğunu anlamaya çalışıyor bence ;D allah hepimize sabır versin..zor işimiz

Arkadaşlar merhaba hepinizi o kadar iyi anlıyorumki ama içinizde benim gibi son hakkını kullanıpta herşeyi bu sınav sonucuna bağlı arkadaşlarımız inş. hiç yoktur.benim yaşadığımı ancak benim durumumda olanlar anlayabilirler gerçekten çok ama çok emek verdim ve çok zorlu bir bekleyiş.en azından daha hakkınız olduğuna dua edin.dilerim kimse benim gibi sona kalmadan.herkes alır belgesini en kısa zamanda dualarım hepimiz için.sizlerde benim için edin olurmu arkadaşlar.

şaylan bütün dualarım seninle.allah sabır versin.son sınav beklemek çok kötü.benim eşimde son sınavda belgeyi aldı.ben hasta oldum sinirden.biz güzel haber almıştık.işallah sende alırsın.

ŞAYLAN ' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba hepinizi o kadar iyi anlıyorumki ama içinizde benim gibi son hakkını kullanıpta herşeyi bu sınav sonucuna bağlı arkadaşlarımız inş. hiç yoktur.benim yaşadığımı ancak benim durumumda olanlar anlayabilirler gerçekten çok ama çok emek verdim ve çok zorlu bir bekleyiş.en azından daha hakkınız olduğuna dua edin.dilerim kimse benim gibi sona kalmadan.herkes alır belgesini en kısa zamanda dualarım hepimiz için.sizlerde benim için edin olurmu arkadaşlar.

Şaylan,

Hangi ders bu kadar zorladı seni

şaylan dualarımız seninle kardeşim ve senin durumunda olan tüm arkadaşlar için

ŞAYLAN ' Alıntı:

arkadaşım ben herkes için dua ediyorum , umarım bitmiştir ve kurtulursun , hangi ders tek mi kalmıştı ?

yarın açıklanması lazım.. yoksa itirazlara zaman kalmıyor

GARİPKUL ' Alıntı:
yarın açıklanması lazım.. yoksa itirazlara zaman kalmıyor
itiraz süresine zaten zaman kalmadı. (15+30=45) 43 gün kaldı. demekki şöyle düşünüyorlar. itiraz sonuçları diğer sınav tarihinden bağımsız bir takvimde işler.

ŞAYLAN ' Alıntı:

inşallah belgeni alırsın arkadaşım.benimde vergi tek ders son hakkımdı ve 50 almam gerekiyor.eğer alamazsam 2 yıl bekleyip bekleyemiğeceğimi hayal bile edemiyorum.

kimsede konuşacak hal kalmadıki ;D

arkadaşlar bence itiraz süresinden bilerek yiyorlar. kaç kişi itiraz edecek kaçı itirazdan sonra geçmiş olacak sınavından. onlarda bunu çok iyi biliyorlar.

bana sorarsanız itiraz sistemi sadece para kazanma sistemidir. İtiraz edilipde sınvında geçen bir tek arkadaş çıkarsa ben sözümü geri almaya razıyım.

arkadaşlar aşağıda türmob kurumlarının mail adresleri vardır. biz hangisine mail atarsak işe yarar. yorumlarınızı bekliyorum.

TURMOB KURULLAR

Yönetim Kurulu
GÖREVİ İSİM E-POSTA
Genel Başkan Dr.Masum TÜRKER [email protected]
Genel Başkan Yardımcısı Nail SANLI [email protected]
Genel Sekreter Yücel AKDEMİR [email protected]
Genel Sayman Burhan GEZGİN [email protected]
Yönetim Kurulu Üyesi Tuğrul TÜFEKÇİOĞLU [email protected]
Yönetim Kurulu Üyesi Sinan AYDIN [email protected]
Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat T.NALBANTOĞLU [email protected]
Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ekber KARTUM [email protected]
Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Tayfun ÇAVDAR [email protected]

Disiplin Kurulu
GÖREVİ İSİM E-POSTA
Başkan Nuri DEĞER [email protected]
Başkan Yardımcısı Necmettin KELEŞ [email protected]
Disiplin Kurulu Sekreteri İlhan KABAKÇIOĞLU [email protected]
Disiplin Kurulu Üyesi İbrahim DEĞİRMENCİ [email protected]
Disiplin Kurulu Üyesi Coşkun KOLSO [email protected]

Denetleme Kurulu
GÖREVİ İSİM E-POSTA
Denetleme Kurulu Başkanı A.Masis YONTAN [email protected]
Denetleme Kurulu Üyesi Mehmet EREN [email protected]
Denetleme Kurulu Üyesi Bayram HAMİŞ [email protected]

beklemek çok zor........hele de son hakkı olan arkadaşlar için çok daha zor eminim ...herkese sabır diliyorum...ne yazık ki beklemekten başka çare yok...

Yönetim Kurulu üyelerinden bir tanesine atmamız daha iyi olmaz mı?

arkadaşlar tesmer sonuçlar elinde olsa bile hiçbir zaman geldi açıklıcaz demiyor.Benim belgemi aldığım dönem sınavın açıklandığı gün bir arkadaş izmirden arandım kazanmışım diye foruma yazdığı gibi tesmeri aradım.Temer sonuçlar henüz komisyondan çıkmadı bize geldiği gibi açıklıcaz demişti.Ama her ne hikmetse tesmere gitmeyen sonuçlar önce odalara liste olarak gitmişti ve odalar telefon açmaya başlamıştı kazananları.Aynı gün akşam üstü ben de aranmıştım.Ama tesmer hala sonuçlar komisyonda diyordu.Bu yüzden tesmere telefon açmanın gerçekten hiçbir faydası olmuyor.

LEMSAN ' Alıntı:
ŞAYLAN ' Alıntı:

arkadaşım ben herkes için dua ediyorum , umarım bitmiştir ve kurtulursun , hangi ders tek mi kalmıştı ?
evet vergi tek ders.inş.arkadaşım inşallah.allah emek veren kimsenin emeklerini boşa götürmesin.

arkadaşlar bugün bütün gün burda takip ediyor olacağım.lütfen arkadaşlar içinizde arananlar olursa lütfen yazsın burdan.kazanan arkadaşlar mutluluğunu paylaşsın.bizleride unutmasın . :-[ SON ŞANS