personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

herkes çıktımı arkadaşlar..çok bunaldım teselli verin bana :'(

"Değerlendirme süreci devam ediyor." Bu kadar olmaz. En azından bir kaç cümle kursalarmış. Gerçekten saygısızlık. Böyle bir anlayış karşısında ne yapabilir ki? Hayır, yarın bir gün başka haksızlıklar olur. Sadece stajyerleri ilgilendirmez tüm mali müşavirleri ilgilendirir ilgili makama bu durum sorulduğunda "olaylar böyle gelişti" diye cevap mı verilecek? Yazık hakikaten yazık.

yasso77 ' Alıntı:
aslı büyük , senin üstat pek vergi bilmiyor herhalde sana yanlış söylemiş . sorunla ilgili olarak yasal dayanak vuk 279.maddeye bak istersen

yurt dışı yatırım belgeleri; VUK 279.madde uyarınca, borsa rayici tespiti mümkün olmadığından alış bedeli ile değerleme yapılması gerekmektedir. GVK 79. madde uyarınca alım-satım karı , satışın yapıldığı dönem dolar getirisi üzerinden o günkü Merkez Bankası döviz kuru baz alınarak yapılması gerektiğinden dönem sonunda herhangi bir değerleme yapılmayacağı düşüncesindeyim.

bilgin olsun die gönderiom kader arkadaşım :)

bir günü daha yedik.hayal kırıklığına uğradım herkes gibi.en azından bugün aramaların yapılacağını düşünüyodum.şimdi acaba haftaya mı kalır onun hesaplarını yapmaya başladım.

vozger ' Alıntı:
bir günü daha yedik.hayal kırıklığına uğradım herkes gibi.en azından bugün aramaların yapılacağını düşünüyodum.şimdi acaba haftaya mı kalır onun hesaplarını yapmaya başladım.

Allah korusun ya can kalmadı bende :'( bari yrn açıklasalar da hafta sonu kalırsak ders çalışalım..

sabırsızlanmaya başladım, bu mu bizlere verilen değer? çok yazık, pişmanım bu işe giriştiğime ...

nrcn ' Alıntı:
BARBOROS ' Alıntı:
siz itirazdan sonra tekrar kağıtların değerlendirildiğine inanıyomusunuz? hayret.
2 ayda açıklanmayan bir sonuç var 10 günde bütün sınav komisyonu toplanıp yada ilgili komisyon üyesini bulup tekrar okutturulduğuna inanıyosanız, vay halimize...

arkadaşım ititraz etti 40ı 50 yaptılar

polamik yaratmayalım ama o arkadaşınız yukardan ayar yaptırmıştır.

her yerde söyleniyor,itirazlarda puan hatası varsa ona bakılıyor diye,zaten tekrar okuyoruz deselerde hayatta inanmam.Benim anlamadığım 40 alan 50 olmuş ya,4 rakamı nasıl yanlış toplamışlar.Hadi 75-85 filan anlarımda söz sizin ben anlam çıkaramadım ??? ???

yeterlilik ' Alıntı:
her yerde söyleniyor,itirazlarda puan hatası varsa ona bakılıyor diye,zaten tekrar okuyoruz deselerde hayatta inanmam.Benim anlamadığım 40 alan 50 olmuş ya,4 rakamı nasıl yanlış toplamışlar.Hadi 75-85 filan anlarımda söz sizin ben anlam çıkaramadım ??? ???

arkadaşlar

olay aynen böyle

ilk girişiydi ve 40 almıştı itiraz etti 50 geldi

arkadaşım olmasa birinden duysam ben de şüphe ederim ama arkadaşım...

günlerden cuma
herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim
hayırlısı olsun inş.

günaydınlar

herşey gönlünüzce olsun

Saat 10 00 kadar ses çıkmazsa bugunde yattı demektir. Umarım açıklanır.

günaydın ...bir heyecanla başladık yine güne ...umarım bugün açıklanır...

günaydın arkadaşlar, hayırlı cuöalar.inşallah bugün açıklanır.

BARBOROS ' Alıntı:
günaydın arkadaşlar, hayırlı cuöalar.inşallah bugün açıklanır.

günaydın....arkadaşlar aranan olusa yada arandığını duyarsanız birinin mutlaka yazsın.....

Günaydın arkadaşlar. Bugün cuma hayırlı haberler duyarız inşallah.

bugün umarım bir güzellik yaparlar.sabırlı beklemeler.

günaydın arkadaşlar. hayırlı cumalar. inşallah bugün açıklanır.

günaydın sevgili arkadaşlarım.dilerim bu delirten bekleyiş bugün son bulur.herkes gönlünden geçirdiği sonuçlarla karşılaşır.herşey gönlünüzce olsun