haziran79 ' Alıntı:günaydın.hayırlı cumalar herkese.ben inanıyorum bugün açıklanacağına ama illa sabah olacak diye bişey yok.akşam geç saatlerde açıklamayı daha çok seviyorlar.
haziran79 ' Alıntı:günaydın.hayırlı cumalar herkese.ben inanıyorum bugün açıklanacağına ama illa sabah olacak diye bişey yok.akşam geç saatlerde açıklamayı daha çok seviyorlar.
aslıBÜYÜK ' Alıntı:boşuna umutlanmayalım arkadaşlar bu iş pazarteisne kaldı
haziran79 ' Alıntı:arkadaşlar bu aranma işi odasına göre değişir.bazı odalar gerçekten çok alakasız ..nete veriliyor ondan sonra sekreter arayıp gözün aydın diyor sende ona e günaydın diyebiliyorsun
nrcn ' Alıntı:haziran79 ' Alıntı:arkadaşlar bu aranma işi odasına göre değişir.bazı odalar gerçekten çok alakasız ..nete veriliyor ondan sonra sekreter arayıp gözün aydın diyor sende ona e günaydın diyebiliyorsun
arkadaşlar aradım şimdi, daha gelmemiş ...
nrcn ' Alıntı:haziran79 ' Alıntı:arkadaşlar bu aranma işi odasına göre değişir.bazı odalar gerçekten çok alakasız ..nete veriliyor ondan sonra sekreter arayıp gözün aydın diyor sende ona e günaydın diyebiliyorsun
arkadaşlar aradım şimdi, daha gelmemiş ...
BEN ' Alıntı:büyükşehir odalarında aramalar 11 de başlıyor arkadaşlar inşallah bugün olur
aslıBÜYÜK ' Alıntı:evetçünkü bgn öğleden sonra netim yok. açıklanırsa kafayı yerim :'( sizinle paylaşamam bide olur da aranırsam :
işte bu sebeple umutsuz ve heyecansızım ;D