BEN ' Alıntı:kargo ile gönderildiği için saat 10 dan sonra ellerine geçiyor ve aramalar bu saatten sonra başlıyor
LEMSAN ' Alıntı:BEN ' Alıntı:kargo ile gönderildiği için saat 10 dan sonra ellerine geçiyor ve aramalar bu saatten sonra başlıyor
Kargo mu kaldı arkadaşım mail diye birşey var , değil mi ama??
aslıBÜYÜK ' Alıntı:nrcn ' Alıntı:haziran79 ' Alıntı:arkadaşlar bu aranma işi odasına göre değişir.bazı odalar gerçekten çok alakasız ..nete veriliyor ondan sonra sekreter arayıp gözün aydın diyor sende ona e günaydın diyebiliyorsun
arkadaşlar aradım şimdi, daha gelmemiş ...
boşver artık arama, bırak onlar seni arasın ;D
BEN ' Alıntı:teşmeri aradım
-ne iş lan daha nekadar beklicez
-nası yani
-nooldu olum sonuçlar
-akıllı ol alırım ismini hayatta alamassın belgeyi
- ııı peki ozman ii günner
karakule1702 ' Alıntı:aslıBÜYÜK ' Alıntı:evetçünkü bgn öğleden sonra netim yok. açıklanırsa kafayı yerim :'( sizinle paylaşamam bide olur da aranırsam :
işte bu sebeple umutsuz ve heyecansızım ;D
Aslıcım senin umut ve heyecanın foruma renk katıyordu. Arada bir takılıyorduk ta. (Alınmıyorsun bu arada di mi. Sadece birazcık gerginliğinizi azaltmaya yönelik)
Bence sen gene heyecanlan... Heyecansız hayatın bir anlamı yok...![]()
karakule1702 ' Alıntı:BEN ' Alıntı:teşmeri aradım
-ne iş lan daha nekadar beklicez
-nası yani
-nooldu olum sonuçlar
-akıllı ol alırım ismini hayatta alamassın belgeyi
- ııı peki ozman ii günner
Sonra seni boydan boya alçıya aldılar...
aslıBÜYÜK ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:aslıBÜYÜK ' Alıntı:evetçünkü bgn öğleden sonra netim yok. açıklanırsa kafayı yerim :'( sizinle paylaşamam bide olur da aranırsam :
işte bu sebeple umutsuz ve heyecansızım ;D
Aslıcım senin umut ve heyecanın foruma renk katıyordu. Arada bir takılıyorduk ta. (Alınmıyorsun bu arada di mi. Sadece birazcık gerginliğinizi azaltmaya yönelik)
Bence sen gene heyecanlan... Heyecansız hayatın bir anlamı yok...![]()
haklısın heyecan güzel ama tesmerden gelmsin artık 8)