pekiaslıBÜYÜK ' Alıntı:hadi herkes işine dönsün bugn sonuç yok...herkes sınav kağıtlarını doldurdu heraldeokumakta çok zorlanmışlardır ;D
sonkale ' Alıntı:arkadaşlar bardağın birde dolu tarafını görmek lazım
mart sınavına son başvuru tarihi 16 şubat bu da demektirki şubatın 16 sına kadar kesin açıklanacak![]()
stajyer32 ' Alıntı:ilk sınavda 6 ders geçtim kasımda tek ders denetime girdim. sonuçlar çok uzadı, sinir bozucu bir durum. Allah herkese sabır versin. Ama bugün açıklanmaz diye düşünüyorum. Öncekiler bilir hafta içi sınav açıklandığı oldu mu hiç. Yoksa önümüzdeki cumaya mı kalır.![]()
nurcan ne garip korkuların varmış senin yanrcn ' Alıntı:şu tesmerdekileri
rüyalarında
koca koca göbekli, pala bıyıklı, dökük dişli iri amcalar kovalasın, kabuslar görsünler
beddua ettirecekler ya
Aynı dersten bende bekliyorum. Tek dersim inşallah olur. Ama ben hep cuma günü diye düşünüyordum Arkadaşların dediği gibi haftaya kaldı herhalde. Pazartesi inşallah son olurstajyer32 ' Alıntı:ilk sınavda 6 ders geçtim kasımda tek ders denetime girdim. sonuçlar çok uzadı, sinir bozucu bir durum. Allah herkese sabır versin. Ama bugün açıklanmaz diye düşünüyorum. Öncekiler bilir hafta içi sınav açıklandığı oldu mu hiç. Yoksa önümüzdeki cumaya mı kalır.![]()
Fena değildi 50 alsam geçerim. inşallah alırımmare_nostrum ' Alıntı:stajyer32 denetim nasıl geçti. benimde tek denetim kaldı![]()