personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

emreayh ' Alıntı:
belki aramazlar ya, aman ya aramaların gerek yok açıklasınlar da. ki seçimden dolayı sınavı erkene çekiyosun o zaman biraz mesai yapında açıklayın ya ne saçma aklım almıyo

bunları varya davos zirvesinden yeni çıkmış tayyibin eline vereceksin bak sınavlar nasıl bir hafta da açıklanıyor ondan sonra

ııh patron geldi
-niye çalışmıyonuz
-geldiinizi görmedim!!!
konsantremi bozdular ya

sözün bittiği yer dedikleri bu olsa gerek

bugün geçti artık,haftaya

yeter artık ıskence bu resmen tek dersım var malıyet. beklemek cok kotu dun odayı aradım cuma veya pzaretsı dedıler bugun ıcın hala ümitliyim aksam 4 e kadar beklemek lazım yoksa pazartesı oofffffffff

7 de 7 yapmak cok guzel bır duygudur sanırım ama bende olmadı
ılk sınavda 4 ıkıncı sınavda 2 3 sınavda tek ders kaldı
malıyet 50 yetıyor ama cok gerıldım artık bıran once bıtsın bu ıskence

belgeyi alayımda yeter bana.Hiç bi zaman 7de7 yapmak gibi bi düşüncem olmadı. Sınava 1 hafta kala başlayan çalışma ile anca bu kadar oluyo. denetim 1 hakkım vergi 2 hakkım kaldı. verdim verdim veremedim bi daha devam etmeyi düşünmüyorum. kalbim dayanmaz. :)

Arkadaşlar, sınavın geç açıklanmasından dolayo mart ayı sınavının 10 gün ertelenmesi için tesmere bastıralım bence. hayır erteleyeceklerinden değil, tepkisiz kalmayalım..

aslıBÜYÜK ' Alıntı:
nrcn ' Alıntı:
aslıBÜYÜK ' Alıntı:
7 de 7 yapan tanıdıklarınız var mı?

3 arkadaşım 7de 7 yaptı mart 2008 sınavında :)

peki bekliyolarmıydı nasıl geçmişti sınavları

bekliyorlardı, ama çok yüksek puanlar değil 50-60 aldılar sadece, şans biraz ...

bende bekliom 7 de 7 ama inşallah..sınavdan çıktığımdan çok umutluydum kesin bitti bu iş diodum..ama bu bekleyiş mahvetti beni artık hiç bişey bekliyemiom ne gelirse artık :'(

aldığım duyuma göre komisyondan çıkmış türmob inceliyormuş kağıtları arkadaşlar.bugün akşama doğru veya pazartesi açıklanacakmış. bi arkadaş aramışda ona öyle demişler.

umarım kaynağın sağlamdır kardeşim