personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

önce ben yazacağım kazandım diye buraya, siz gülün bakalım :)))

hiç belli olmaz ama şunu söyliyim...

cuma günü kesin açıklanmış olur :)

arkadaşlar şom ağzımı açtım zannetmeyin tesmerin yapacaklarını okuyor gibiyim. hep diyorum 6 şubatta açıklayacaklar diye erken açıklanırsa süpriz olur adamların umurunda değil.
acı ama gerçek. ooof ülen offfffff

59 Diğer / Stajyer Sorunları / Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair... : Ocak 21, 2009, 09:06:29 ÖÖ
bekleyip göreceğiz. yinede ben 6 şubat tarihinden önce açıklayacaklarını hiç sanmıyorum. heyecanlanan arkadaşları anlıyorum. onlar sadece kendilerine zarar veriyolar ben 3 sefer girdim ilk ikisinde aynı heyecanla bekledim her gün tesmeri aradım. ama bişey değişmiyor. değişen işimizi yapamıyoruz herşeye çabucak kızıyoruz sinirlerimiz bozuluyor. 6 şubatı bekleyin derim kendimize zarar vermeyelim.sağlıcakla kalın.

cuma gününden önce açıklanacağını düşünmüyorum.en iyi ihtimal perşembe günü odadan ararlar cuma günü de internete verilir.temmuz 2008 sınavıyla smmm olan arkadaşlar da hatırlıyordur ymm sonuçlarından 2 hafta sonra açıklanıyor smmm sonuçları.

öğrenci işleri şefi gül hanım cumaya kadar kesin açıklanacak demiş. bilgilerinize

BARBOROS ' Alıntı:
öğrenci işleri şefi gül hanım cumaya kadar kesin açıklanacak demiş. bilgilerinize

Bu hafta zaten kesin açıklanacak,aksi taktirde martı sınavını kaydırmaları gerek.Ama cuma'dan önce açıklanır mı ? onu bilmiyoruz işte

Sınavların Değerlendirilmesi
Madde 17 ? Sınav Komisyonu, bu Yönetmeliğin 16 ncı maddesinde belirtilen notlama yöntemine göre cevap kağıtlarını ve sonucunu notlandırır ve değerlendirir.
Sınav kağıtlarında her sorunun notunun ayrı ayrı verilmesi esastır. Bunların toplamından o konudaki yazılı sınav notu ortaya çıkar.
Sınav komisyonu, adayların her sorudan aldıkları notları ve toplam sınav notunu liste halinde tutanakla tespit eder ve bu tutanaklar sınav evrakı ile birlikte saklanır. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik sınavlarında staj sırasındaki tezkiye not ortalaması ayrı bir ders gibi tutanakta gösterilir.
Sınav sonuçları, sınavın bitiminden itibaren iki ay içinde Odalarda ilan tahtasına asılmak suretiyle ilan edilir.

Sınav Sonuçlarına İtiraz
Madde 20 ? Sınava katılanlar, sınav sonuçlarına yazılı olarak itiraz edebilirler.
İtirazlar, sonuçların Odalarda ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde bir dilekçe ile Birliğe yapılır. Bu itirazlar, Birlikçe en geç 30 gün içinde incelenip karara bağlanır ve sonuç itiraz edene yazılı olarak bildirilir

Buna göre 03/02/2009 tarihinde (yarın) açıklansa bile 18/02/2009 tarihine kadar yasal itiraz hakkımız var arkadaşlar Bu durumda mart sınavı için son başvuru tarihi olan 16/02/2009 tarihinin de hükmü kalmıyor

Şimdi sorarım size Sınav cuma günü açıklanır ise (06/02/2009 da) 23/02/2009 a kadar itiraz hakkımızı kullanabileceğiz sınavı 70 günde açıklayamayan zihniyet diyelim ki bir hafta da itiraz sonucunu açıkladı bu da mart başı demektir yeni sınava ne zamana kadar başvurmamız gerekir.

Biri bu konuda mantıklı bir mantık yürütebilirmi aranızda :)

Birlikçe en geç 30 gün içinde incelenip karara bağlanır ve sonuç itiraz edene yazılı olarak bildirilir

birde bu var tabiki :)

bu şu demek. itiraz edeceksen mart sınavına girme. süre olarak hakkın doluyorsa itiraz etme.

merdiven ' Alıntı:
Arkadaşlar odadan alınan bilgilere göre sonuçlar "Çarşamba" günü açıklanacakmış. Daha önce beklemeyin...

Söylemiştim demek istemiyorum ama sonuçlar Çarşamba açıklanacak.
Bu arada eğer sonuçlara itiraz ettiyseniz sonucu belli olmadan sınavlara başvuru yapamıyorsunuz. (Notun değişme ihtimali var.) İtiraz sonucu başvuru tarihinden sonraya sarkabiliyor. Ama bu başvurunuzu etkilemiyor.

nrcn82 ' Alıntı:
nurcandan aslıbüyük e

nurcandan karakuleye

dinlemedeyim, tamam :))

arkadaşlar ara ara bakıyorum, işler birikti, telefon da gözümün önünde ;)

kuleden pardon karakuleden nurcana...tamam

Nerdesin anacım... Ortalıktan kaybolma...tamam

günaydııın günaydıııın günaydııın. ;)

Bir günaydında benden arkadaşlar :)

Günaydın arkadaşlar

Bugun rüyamda uçuyordum galiba sevinçten ucacak haber ler alacagız bugun

hadi hayırlısı

Günaydınnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnn
Haydi kalk uyannnnnnnnnnnnn
Gel katıl bizeeee
Gir aramızaaaaaaaaaaaaaa

vs. vs.

hadi arkadaşlar umutlu bir haber bugün açıklansın artık.