personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

günaydın arkadaşlar, bugün açıklansın vallahi rüyalarım beni hiç rahat bırakmıyor çıldırıyorum sanırım gözümü kapatsam sınavlar geçiyor önümden gidişat kötü yani

günaydın arkadaşlar.

bugün inşallah beklentilerimiz boşa çıkmaz. hepinize sabır diliyorum.

günaydın arkadaşlar.rüyalarım beni de korkutmaya başladı.açıklasınlar artık.bu kadar eziyet olmamalı.paramızla reziliz.isyan ediyorum artık.

günaydın sevgili arkadaşlarım

ne güzel, bu yolda yalnız değiliz, birbirimizi çok iyi anlıyoruz, bugün çok güzel birgün olacak

sınavdan da sorudan da sonuçtan da korkumuz yok değil mi? :)

Günaydınlar..

arkadaşlar aslında tepkisiz kalıyoruz şurda sınava birbuçuk ay kaldı bir vergiden kalan nasıl çalışacak..
hep birlikte tepkimizi göstermeliyiz .. sınavı daha erken açıklamalılar böyle olmaz hangi sınav 2,5 ayda açıklanıyor ya...
ama bu tepki nasıl olur bilimiyorum....

çok kolayda kimse elini taşın altına koymuyor. arkadaşın birisi yazmıştı belgeyi alan bu günleri unutuyor diye. maalesef böyle gelmiş böyle gidecek. oda başkanları birlik başkanları hep siyaset peşinde olunca meslek mensuplarının hakları savunulmuyorki bizim hakkımızı savunsunlar. hatırlayan bile yok. oooofff üleeen oooofff

herkese günaydın....stresle dolu bir gündaha başladı...arkadaşlar öncelikle herkese sabır diliyorum.ikinci olarak ta arkamızda hiç bir varlık göstermeyen oda teşkilatlarını şiddetle kınıyorum ...böyle bir teşkilatlanma olmaz...hiç bir ses hiç bir soluk yok ...inanmıyorum ... :'(

bizim oda kendini aştı.telefona bile çıkmıyorlar...

Günaydın arkadaşlar

Alacağım cevapları ezberlediğim için artık tesmeri aramıyorum hiç Bunun yerine her sabah yurt içi kargo yu arayıp soruyorum Onlar kesinlikle cevap veriyorlar
Bu sabah aldığım cevap ise maalesef tesmer yada turmobun bizim odaya gönderdiği bir kargo yok (çalıştıkları kargo şirketi değişmedi ise tabi ki)

arkadaşlar birisi tesmeri arayabilri mi.ben çok aradım da ..

ben şimdi tesmere mail atıyorum elimizden geldiği kadar hepimiz hem tesmer'e hem türmob'a mail atalım onları mail bonbardımanına tutalım arkadaşlar... ama eleştirici bir şekilde...

günaydın arkadaşlar, bugünde mi umutluyuz, acaba karşılığını alabilecekmiyiz.

hiç ümidim yok cumaya açıklanır heralde ne ses ne seda var.

duygukorkmaz ' Alıntı:
ben şimdi tesmere mail atıyorum elimizden geldiği kadar hepimiz hem tesmer'e hem türmob'a mail atalım onları mail bonbardımanına tutalım arkadaşlar... ama eleştirici bir şekilde...
maille falan olcak bişey değil düşünce yapısının, mesleğin düzelmesi için yıllar lazım

hiç bir şeye gerek yok arkadaşlar sınavı test olarak yapsınlar herşey düzelir

Günaydın,

Bakalım bu gün falımızda ne çıkacak? açıklanacak mı açıklanmayacak mı? Gerçekten bir tepki göstermek lazım. Noterden Türmob'a ihtar çekelim. Savcılığa suç duyrusunda bulunalım. Çünkü kanuna karşı bir iş yapılıyor. Ne biliyim sınavın ertelenmesini talep edelim...