personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

karakule1702 ' Alıntı:
crazy2477 ' Alıntı:
korkuttun bizi karakule. dedik açıklandı aldı telefonu kaçtı. polise gidiyorduk :)

Yok yok rahat olun... Dışarda işlerim vardı. Sabahın erken saatinden beri koşturuyorum yeni oturdum makinaya.

Ara sıra neti olan yerlerde bakmak geldi içimden vakit olmadı.
ne güzel işte zamanın nasıl geçtiğini anlamamışsındır. biz tırmaladık durduk akşama kadar

nrcn82 ' Alıntı:
te teyli talatulalı tamburteyli tab tub

ben oynattım arkadaşlar

bana da hakkınızı helal edin

Helal olsun... iyi bir kızdın... Arasıra delirip düzeliyodun ama... Bu sefer hepten kaybettik senii :)

konuyu dağıtmak adına bişey sormak istiyorum. 2. yıldız kaç mesajda geliyo arkadaşlar

ehk ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
crazy2477 ' Alıntı:
korkuttun bizi karakule. dedik açıklandı aldı telefonu kaçtı. polise gidiyorduk :)

Yok yok rahat olun... Dışarda işlerim vardı. Sabahın erken saatinden beri koşturuyorum yeni oturdum makinaya.

Ara sıra neti olan yerlerde bakmak geldi içimden vakit olmadı.
ne güzel işte zamanın nasıl geçtiğini anlamamışsındır. biz tırmaladık durduk akşama kadar

İyi ki de öyle olmuş. Zaten sayfa sayısını bi gördüm anladım durumu.... Çok gerilmişsiniz.Allah sabır versin hepimize...

cuma açıklanırsa tam 75.gün de açıklanmış olucak. Bizlerle ne güzel de dalga geçiyorlar.

mare_nostrum ' Alıntı:
cuma açıklanırsa tam 75.gün de açıklanmış olucak. Bizlerle ne güzel de dalga geçiyorlar.
tesmer her yeni sınavda yeni rekor denemesine girişiyor ve başarılı oluyor

Guiness e mi başvursak acaba. Dünyanın en uzun sürede açıklanan sınavı ünvanı için...

yakında siz önce paralarınızı yatırın eğer kazandıysanız biz size iade ederiz diycekler

Bugünden çok umutluydum. Gerçekten hüsran oldu yaaa Ayıp gerçekten ayıp >:(

Hukuk devletiyiz ya... Herşey kanuna nizamlara uygun işliyor...

cuma günü açıklanırsa diğer sınava 35 gün kalıyor. 2 günde ders programı ve derslere motive olmakla geçse en erken 33 gün kalır. bir iki dersi olanlar için belki yeter ama 4-5 dersi olanların yetiştirmesi mümkün gözükmüyor.

arkadaşlar bgn aranıza katılamadım..özür dilerim :'( denetimdeyim çok yoğun.. :'( allah yardımcımız olsun durumumuz vahim :'(

Bu sefer de çarşambayı beklicez ama yarına da umut bağlamak istemiyorum.
Gerçekten nolucak bizim bu durumumuz. Cumaya kadar beklemek ölüm gibi.
Cumartesi de full motive bi şekilde yeni sınavımıza çalışmaya başlarız artık >:(

mare_nostrum ' Alıntı:
cuma günü açıklanırsa diğer sınava 35 gün kalıyor. 2 günde ders programı ve derslere motive olmakla geçse en erken 33 gün kalır. bir iki dersi olanlar için belki yeter ama 4-5 dersi olanların yetiştirmesi mümkün gözükmüyor.

Bir de itiraz etmeye kalk 10-15 günde itiraz cevabı sürer 20 gün falan kalır herhalde mart sınavına
çok anlamsız yaa yaptıkları

arkadaşlar bu komisyon değil mi finalsal analiz sınavında hatalı soru hazırlayan. sınava girenler bilir mart 2008 sınavıydı. hiç unutmuyorum sınavda uğultu başlamıştı. komisyona telefon ettiler filan. çok komik bir sınavdı. sınava girenlerin de çoğununu geçirmişler diye duymuştum.

tesmer baktıki fazla itiraz gelmiyor. gelen itirazlarıda hemen cevaplıyorlar. o zaman geç açıklarız sorun olmaz dediler. sınava çalışacaklarmı bunların işi gücü varmı diyen yok............................

anlayacağınız 75 günde açıklanması çok normal ::)

ben mart ayında ilk sınavıma girdim, sınav 75 günde acıklandı itiraz ettim 15 gün itiraz toplama suresi var 15 günde de itirazlar sonuçlandı cevap olumsuz sınava 3 gün kala ek süre verildi de basvuru yapabildim

En iyisi ne biliyor musunuz?

Ben de söylemiştim Barbaros ta söylemişti. Biz beklentimizi cumaya göre ayarlayalım.

Öncesi sürpriz olsun.

Açıkçası ben bu akşam ders prog.yapmaya çalışacağım. Ve bir ucundan çalışmaya başlayacağım artık...

haklısın karakule de hangi derse. çalışmaya başladığın dersi geçtiysen. çalışmadığın dersden kaldıysan ne olacak.