personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

crazy2477 ' Alıntı:
haklısın karakule de hangi derse. çalışmaya başladığın dersi geçtiysen. çalışmadığın dersden kaldıysan ne olacak.

O da tamamen şans artık... Biraz Nasrettin Hocanın ya tutarsa hesabına dönecek iş ama...

bu saatten sonra perşembe - cumadan önce sınav sonuçlarının açıklanmasını beklemiyorum.

bence bu saatten sonra kimse öyle net tarihi bilemez. bugün bile gelebilir yarın da olabilir.

tesmere ayın 30 unda mail yollamıştım çok aydınlatıcı bir cevap geldi şimdi

Değerlendirmeler devam ediyor.

yorum sizin artık

ehk ' Alıntı:
tesmere ayın 30 unda mail yollamıştım çok aydınlatıcı bir cevap geldi şimdi

Değerlendirmeler devam ediyor.

yorum sizin artık

arkadaşlar 4.girişim ve tek vergi , 2 soru ile geçemem ben tam istediklerini vermemizi istiyorlar ve kelime hatalarını affetmiyorlar diye duydum.bittim ben son hakka kaldık....:(

konunun özünü vermek neden yetmiyor anlamadım....eksik 1 cümlen var ama konuya hakimsin olmuyormuş....bir arkadaş geçen sınav bu yüzden kaldı.

yazı yazcak moralim kalmadı. bugüne kendimi epey şartlamışım. hayal kırıklığı oldu.hayatta bu sınavdan daha önemli şeylerimiz de var. can sağlığı olsun. son hakkı veya sondan bir önceki sınavı olanlara bol sabır.

Tabi ya... Bu ne karamsarlık arkadaşlar. Sıkmayın canınızı. Allah büyüktür.

Neyinizi kaybederseniz edin neşenizi kaybetmeyin....

sivaslılara moral olsun bari. galatasarayı penaltılarla elediler ::)

durduk yere bir rakip daha çıktı.
fenerbahçe, tesmer buyrun bakalım bide sivas.
lanet olsun bu içimdeki sevgiye ;D

mare_nostrum ' Alıntı:
sivaslılara moral olsun bari. galatasarayı penaltılarla elediler ::)

çok şükür sabahtan beri onu izliyorumm, iyi maç oldu.... beşiktaşlıyımm bennn gs, sivas farketmezdi bize amaaa olsunnn :)

önce bi bursayı yenin fenerliler,pendiği yenemeyen şimdiden sivası gözüne kestirmiş.puahahaha

sınav sonuçlanınca eğer yine denetimden çakmışsam , bir daha sınava girmeye takatim kalmadı.bıktım bee

evren81 ' Alıntı:
sınav sonuçlanınca eğer yine denetimden çakmışsam , bir daha sınava girmeye takatim kalmadı.bıktım bee

kaçıncı ki???

muhabbeti heyecanı uzatması derken bayağı vakit aldııı diyorummm.... ne var o kadar şaşıracakk.....

evren81 ' Alıntı:

Denetim benim de başımın belası oldu. Cevapları kontrol ettin mi

cuneytglp75 ' Alıntı:
evren81 ' Alıntı:

yayınlanan sitelerden denetim cevaplarına baktımm bendee.... ama herkes kendi yazdığından bi şeyler bulabilsin die o kadar uzun tutmuşlarkiii cevapları.... mümkünü yok tek kişinin o kadar detaylı yazmasınınn...

tektaşpirlanta ' Alıntı:
cuneytglp75 ' Alıntı:
evren81 ' Alıntı:

yayınlanan sitelerden denetim cevaplarına baktımm bendee.... ama herkes kendi yazdığından bi şeyler bulabilsin die o kadar uzun tutmuşlarkiii cevapları.... mümkünü yok tek kişinin o kadar detaylı yazmasınınn...

Arkadaşlar,

Bence Denetim de 2.soru bizim kaderimizi belirleyecek. Denetçinin sorumluluğu sorusu vardı yaa hatırlarsanız nasıl cevapladınız?