personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

Arkadaşlar bugünlerde geçiyor inanın.Açıklandı açıklanacak derken bir bakmışsınız smmm oluvermişsiniz.evet komisyon süre konusunda biraz rahat davranıp insanı stres yapıyor ama sonuçta bir gün mutlaka açıklanacak sınav rahat olun.

star ' Alıntı:
Arkadaşlar bugünlerde geçiyor inanın.Açıklandı açıklanacak derken bir bakmışsınız smmm oluvermişsiniz.evet komisyon süre konusunda biraz rahat davranıp insanı stres yapıyor ama sonuçta bir gün mutlaka açıklanacak sınav rahat olun.

bizde alsak belgeyi rahatlıycaz ama ne mümkün

cuneytglp75 ' Alıntı:
tektaşpirlanta ' Alıntı:
cuneytglp75 ' Alıntı:
evren81 ' Alıntı:
sınav sonuçlanınca eğer yine denetimden çakmışsam , bir daha sınava girmeye takatim kalmadı.bıktım bee

Denetim benim de başımın belası oldu. Cevapları kontrol ettin mi

yayınlanan sitelerden denetim cevaplarına baktımm bendee.... ama herkes kendi yazdığından bi şeyler bulabilsin die o kadar uzun tutmuşlarkiii cevapları.... mümkünü yok tek kişinin o kadar detaylı yazmasınınn...

Arkadaşlar,

Bence Denetim de 2.soru bizim kaderimizi belirleyecek. Denetçinin sorumluluğu sorusu vardı yaa hatırlarsanız nasıl cevapladınız?

Allah seni inandırsınn hiç hatırlamıyorummm, ne yazdım, ne yaptımmmm.... sınavdan çıkınca hatırlıyordum ama o kadar zaman oldukiii :)

şimdi insana öyle geliyor.Belgeyi alsam rahat edecem zannediyorsun ama o zamanda başka sorunlar başlıyor.inanın bana sınav sonuçlarını beklemek bu sürecin en keyifli bölümüymüş meğerse.

ya ben 4.kez girdim.kıdemli denetçiyim anlayacağınız :) ayrıca her seferinde kesin geçtim dediğim bir ders varsa o da denetimdi.
Anladınız mı...

star arkadaşıma kesnlikle katılıyorum. belgeyi aldık.smmm olduk.sonuşta hayatımızda sadece borçlarım arttı.(ruhsat v.s.) yani s.m.m.m.'liğin herhangi bir esprisi kalmadı.ben inanılmaz derecede pişmanım bu belgeyi aldığıma bu kadar stres yaşadığıma ve bu kadar emek harcadığıma....

star ' Alıntı:
şimdi insana öyle geliyor.Belgeyi alsam rahat edecem zannediyorsun ama o zamanda başka sorunlar başlıyor.inanın bana sınav sonuçlarını beklemek bu sürecin en keyifli bölümüymüş meğerse.

bu konuşmalar beni birazz sıkıyor açıkçasııı.... tabiki çözüm diil, belge almak hayatımın anlamı değil.... ama kurtulmak istiyorumm bu cenderedennnn.... sizde biraz anlayışlı olun bu tür cümlelerden önce... evet yangına körükle gitmeyelim diyorsunuz, haklısınızzz, ama çocuk avutur gibi oluyor birazzz.... hayatımın önünde bir engel, aklımda bir meşguliyet ve doğal olarak sonuca bağlansın istiyorummm..... diğer problemleride yeri gelince düşünürüzz.... zaten hayatı en azından kendi adıma toz pembe gördüğüm yok.... kırmak istemiyorumm siziii.... ama bizde bilincindeyiz....

geçmişte belgeyi alanlarda ne stresler çekmişlerdir şimdi rahat tabiki de
süre de az kaldı önüme bakamıyorum iki iş yapıyorsan! üçüncü de nete bakıyorum böyle çalışılır mı

deffo ' Alıntı:
star arkadaşıma kesnlikle katılıyorum. belgeyi aldık.smmm olduk.sonuşta hayatımızda sadece borçlarım arttı.(ruhsat v.s.) yani s.m.m.m.'liğin herhangi bir esprisi kalmadı.ben inanılmaz derecede pişmanım bu belgeyi aldığıma bu kadar stres yaşadığıma ve bu kadar emek harcadığıma....
[/quote

evet sınavlara hazırlanmak başka stres, sonra o parayı ödemek apayrı bir stres.Ekstradan harcama artışından başka bir işe yaramadı şuana kadar:)

Sivasın yollarına çıkayım dağlarınaaa..... ;D ;D ;D

evren81 ' Alıntı:
ya ben 4.kez girdim.kıdemli denetçiyim anlayacağınız :) ayrıca her seferinde kesin geçtim dediğim bir ders varsa o da denetimdi.
Anladınız mı...

arkadaşım umarım geçersin ,benimde 4.girişim ve yine vergi geçen sınavda tek vergiydi.buda benim belam ama 2 sorum var.yani puan kırarlar illaki ve ben 40 ile falan kalırım...umarım senin iyi geçmiştir...geçersin denetimden..

star ' Alıntı:
deffo ' Alıntı:

POLAMİK OLSUN DİYE YAZMIYORUM. arkadaşlar tabiki heyecanlıdır. tabiki zorlukları vardır. tabiki borçların artacak. Çünkü yeni bir hayata başlıyosun yeni bir adrenalin. o zaman girmeseydik sınavlara bırakalımmı diyosunuz. yapmayın Allahaşkına. bu zamanlarda yapmayın. ama sizinki biz tokuz da noluyor, açlık daha iyiydi gibi anlaşılıyor.

seval003 ' Alıntı:
geçmişte belgeyi alanlarda ne stresler çekmişlerdir şimdi rahat tabiki de
süre de az kaldı önüme bakamıyorum iki iş yapıyorsan! üçüncü de nete bakıyorum böyle çalışılır mı

sizin yaşadığınız şeylerin aynısını geçmişte bizlerde yaşadık.Tüm gün boyunca bu siteden başka hiçbiryere bakmadığımda oldu bırak işi gücü yemek yiyemiyordum.ama daha sonra anladımki kendime gereksiz yere işkence etmişim.

arkadaşlar sonradan bu günleri gülümseyerek anacağız. her sıkıntılı anımızı sonradan böyle hatırlamıyormuyuz. takmayın fazla kafanıza

Starın söyledikleri doğru ama eminim ona da o dönemlerde sakin ol dediklerinde çok kızmıştır diyenlere...

Keşke sakin olabilsek ve sükünetle işimize gücümüze baksak ama baksanıza kardeşim 72 gün oldu ve belirsizlik var... Sınava kaldı bilmem kaç gün... Bitmez bizim askerlik... :-X

tektaşpirlanta ' Alıntı:
star ' Alıntı:

bu konuşmalar beni birazz sıkıyor açıkçasııı.... tabiki çözüm diil, belge almak hayatımın anlamı değil.... ama kurtulmak istiyorumm bu cenderedennnn.... sizde biraz anlayışlı olun bu tür cümlelerden önce... evet yangına körükle gitmeyelim diyorsunuz, haklısınızzz, ama çocuk avutur gibi oluyor birazzz.... hayatımın önünde bir engel, aklımda bir meşguliyet ve doğal olarak sonuca bağlansın istiyorummm..... diğer problemleride yeri gelince düşünürüzz.... zaten hayatı en azından kendi adıma toz pembe gördüğüm yok.... kırmak istemiyorumm siziii.... ama bizde bilincindeyiz....

:)

tesmeri şimdik aradım. hala gelmemiş. çıldırın çıldırın çıldırın diyoooolar anlıycanız.

karakule1702 ' Alıntı:
Starın söyledikleri doğru ama eminim ona da o dönemlerde sakin ol dediklerinde çok kızmıştır diyenlere...

Keşke sakin olabilsek ve sükünetle işimize gücümüze baksak ama baksanıza kardeşim 72 gün oldu ve belirsizlik var... Sınava kaldı bilmem kaç gün... Bitmez bizim askerlik... :-X

ben en son sınavda 75 gün beklemiştim :) Ayrıca bana sakin ol diyenlere ne diyo bu yaa diye tuhaf tuhaf bakıyordum evet:)

crazy2477 ' Alıntı:
arkadaşlar sonradan bu günleri gülümseyerek anacağız. her sıkıntılı anımızı sonradan böyle hatırlamıyormuyuz. takmayın fazla kafanıza
belgeyi alırsak gülümseyerek anarız tabi , ya bide alamazsak :(

Star üstad. Yalnız bir gerçek var ki senin şu söylediklerin şu an buradakilerin duymak istediği son şey. Geçenlerde biri bi şaka yaptı. Valla sanal olarak indirecektik adamı resmen. Gerginlik stres işte. Bitince bizler de sükuneti bulacağız inşallah.

Sizin sorunlarınızı da biliyorum. Müşteriler bi cins. Krriz var diye kimse ödeme yapmıyo. Oda bi taraftan maliye bi taraftan. Her gün yeni bişiler çıkıyo vs.vs....